4K LG TV OLED48A13LA

SKU
143-273485
Posebna cijena 6.198,99 kn Redovna cijena 8.999,00 kn
-31%
-2800kn
Dodajte Zaštita plus
Nedostupno

UNESITE SVJETLOST U SVOJ SVIJET
uz SAMOOSVJETLJUJUĆE PIKSELE

Divno je gledati LG OLED TV. Samoosvjetljujući pikseli omogućuju doista spektakularnu kvalitetu slike i čitav niz mogućnosti dizajna, dok najnovije vrhunske tehnologije pomažu u pružanju neviđenih razina čudesa. Ovo je sve što volite na televizoru – uzvišeno u svakom pogledu.
 

Što OLED razlikuje od svih ostalih televizora?

Odgovor su samoosvjetljujući pikseli. Samoosvjetljujuća tehnologija zaslona koja uvelike unapređuje vaše iskustvo gledanja. Za razliku od LED televizora koji su ograničeni tehnologijom pozadinskog osvjetljenja, LG OLED televizori sposobni su za krajnji realizam i jedinstvene dizajne.
 
Prizor mjeseca, LED na lijevoj strani u nejasnoj crnoj boji i OLED na desnoj strani sa savršenom crnom bojom (reproduciraj videozapis)
 

SAMOOSVJETLJUJUĆI PIKSELI.
100 milijuna razloga zašto ćete voljeti OLED.

Što se tiče kvalitete slike, OLED nesumnjivo pobjeđuje LED. To je zato što OLED ima milijune samoosvjetljujućih piksela koji mogu stvoriti savršenu crnu i preciznu boju. Rezultat je doživljaj gledanja kakav ne postoji nigdje drugdje.
 
 
100 % kvaliteta boje

OLED dobiva najviše ocjene.

Globalna agencija za testiranje Intertek potvrdila je da LG OLED zasloni imaju 100 % kvalitetu boja. To znači da se boje koje vidite na zaslonu usko podudaraju s bojama izvorne slike. Dakle, sve što gledate izgleda onako kako je autor zamislio.
 
Okvir u kojem se nalazi krajolik veličanstvene planine (reproduciraj videozapis)
 

LG OLED TV.
Pogled koji nećete naći nigdje drugdje.

Ako tražite televizor s kojim se nijedan drugi ne može mjeriti, vaša je potraga gotova. LG OLED TV umjetničko je djelo, kino s velikim zaslonom, portal za svjetove igara i sjedalo u prvom redu za najveća sportska događanja. Sve što želite da televizor bude.
 
Muškarac sjedi na kauču u mračnoj sobi i gleda televizor na kojem se prikazuje muškarac koji stoji usred snježne planine. Djevojčica igra računalnu igru s televizorom na velikom ekranu na kojem se prikazuje vojnik koji silazi iz helikoptera. Četvero ljudi sjedi na kauču i gleda nogometnu utakmicu u dnevnoj sobi. Žena gleda televizor obješen na zidu na kojem se prikazuje umjetničko djelo.

OLED Design.
Inovacija nevjerojatnih razmjera.

LG OLED televizori redefiniraju kako bi televizori trebali izgledati. Njihov nevjerojatno tanak dizajn oduzima dah – ne samo da nadopunjuju vaš interijer, već ga i poboljšavaju.
 
Televizor OLED A1 smješten u estetski uređenoj dnevnoj sobi. Na televizoru se prikazuje slika jarko zelenog stabla.
 

OLED kino.
Nagradu za najbolji film dobiva...

LG OLED TV pruža nagrađivanu izvedbu svaki put kad gledate zahvaljujući nevjerojatno oštroj slici. Uz savršenu kvalitetu crne boje i 100 % kvalitetu boja, filmovi se gledaju onako kako se trebaju gledati.
 
Muškarac gleda film Ponoćno nebo u kino prostoriji. Vidi se slogan Budite junak
 
Logotip Apple TV i logotip Netflix poredani su vodoravno na crnoj pozadini.
 
Zabava

Dom vaših omiljenih kanala.

Pristupite aplikacijama Apple TV i Netflix. Odaberite najnovije filmove, TV serije, dokumentarne filmove i sportove uživo te ih pronađite na jednom mjestu.
 
*Potrebno je članstvo za Netflix.
**Apple, logotip za Apple i Apple TV zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc, registrirani u SAD-u i drugim zemljama.
***Podržane se usluge mogu razlikovati ovisno o državi.
Prizor žene koja nosi sunčane naočale podijeljen je na dva dijela radi vizualne usporedbe. Na slici u donjem lijevom kutu piše SDR, a u donjem desnom kutu nalazi se logotip Dolby Vision IQ.
 
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Transformativno TV iskustvo.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagođava postavke slike na temelju žanra i ambijentalne okoline, dok Dolby Atmos isporučuje višedimenzionalni prostorni zvuk – moćnu kombinaciju koja daje filmske rezultate koji oduzimaju dah.
 
*Slike zaslona su simulirane.
Christopher Nolan daje intervju u kazalištu
 
FILMMAKER MODE™

Ostvarenje redateljeve vizije.

FILMMAKER MODE™ isključuje zaglađivanje pokreta zadržavajući izvorni omjer slike, boje i broj sličica u sekundi. Time se precizno ostvaruje redateljeva izvorna vizija pa film doživljavate onako kako ga je zamislio.
 
"Grafikon LG tehnologije TV obrade u sredini između ulazne slike slijeva i živopisnog izlaza s desne strane" class=" lazyloaded
 
HDR 10 Pro

Doživite čitav spektar užitka.

LG vlastita tehnologija dinamičkog raspona, HDR 10 Pro, prilagođava svjetlinu kako bi poboljšala boju, otkrila svaki sitan detalj i unijela jasnoću u svaku sliku – također pojačava uobičajeni HDR sadržaj. Odsad će svi vaši omiljeni filmovi i serije biti živopisniji od početka do kraja.
 

OLED Gaming.
Igra je gotova za konkurenciju.

Uz televizor LG OLED bit ćete u prednosti zahvaljujući brzom odzivu, najnovijim igraćim značajkama i zaslonom za ugodnije iskustvo igranja. Riječ je o vrhunskim televizoru za vaše igraće postavke.
 
Djevojčica u prostoriji za videoigre izjednačuje se s glavnim likom igre Assassin's Creed i igra videoigru. Vidi se slogan Budite dio inovacije, unesite svjetlost u igru
Prikaz izbliza igrača koji igra trkaću videoigru na zaslonu televizora. Na slici su u donjem lijevom kutu logotip HDMI, a u donjem desnom kutu logotip vremena odziva 1 ms.
 
Najnovije specifikacije igara

Igrajte na najvišim standardima.

Televizori LG OLED imaju vrijeme odziva od 1 ms, dok podrška za ALLM i eARC zadovoljava najnovije specifikacije HDMI 2.1. Ove značajke omogućuju sadržaj s brzim kretnjama u većoj razlučivosti te besprijekornu i sinkroniziranu grafiku, što omogućuje živopisnije iskustvo i veću šansu za pobjedom.
 
Na TV zaslonu prikazuje se svemirski brod koji puca u gradu i alat za optimizaciju igara LG OLED GUI s lijeve strane koji prilagođava postavke igre.
 
Alat za optimizaciju igara

Neviđene razine kontrole.

Alat za optimizaciju igara stavlja sve postavke igre na jedno mjesto. Automatski prilagođava sliku radi optimizacije grafike, bez obzira na vrstu igre koju igrate.
 

OLED Sport.
Televizor van svake lige.

LG OLED TV prikazuje svaku igru u punom realističnom sjaju. Brza sportska akcija s besprijekornim pokretima znači da biti gledatelj nikada nije bio toliko spektakularno – odsad imate sjedalo u prvom redu za sve najbolje sportske događaje.
 
Muškarac se izjednačava s nogometašem, sjedi na kauču i gleda nogometnu utakmicu. Dok gleda, dolaze njegovi prijatelji i nastavljaju gledati zajedno. Vidi se slogan Budite superzvijezda, unesite svjetlost u igru
Muškarac i žena nazdravljaju čašama na TV zaslonu dok dolaze obavijesti o sportskim podsjetnicima
 
Sports Alert (Sportski podsjetnik)

Nikad nemojte propustiti utakmicu vaše ekipe.

Značajka Sports Alert (Sportski podsjetnik) obavještava vas prije, tijekom i nakon utakmica. Nikada se nećete morati brinuti da ćete propustiti važne utakmice vaših omiljenih ekipa, čak i ako gledate druge sadržaje.
 
*Uporaba se može razlikovati ovisno o zemlji.
Obitelj koja sjedi na kauču i gleda nogomet na TV-u
 
Spreman za Bluetooth Surround

Jasna prednost na domaćem terenu.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za istinsko bežično iskustvo prostornog zvuka. Sva akcija zvuči bogatije i realnije te donosi atmosferu velikih utakmica u vaš dnevni boravak.
 
*Zvučnici se prodaju zasebno.
4K procesor α7 Gen4 AI

Pamet koja će vas oduševiti.

U srži televizora LG OLED A1 nalazi se 4K procesor α7 Gen4 AI, revolucionarni čip koji koristi algoritme dubokog učenja za analizu i optimizaciju sadržaja. Svaka je prilagodba slike i zvuka automatska, tako da je sve što gledate spektakularno.
 
Dvije scene automatski optimizirane u slici i zvuku pomoću α9 je 4K procesora α9 Gen4 AI (reproduciraj videozapis)
*Slike zaslona su simulirane.
Ovo je videozapis o tehnologiji AI Picture. Kliknite gumb „Pogledaj cijeli videozapis” za reprodukciju videozapisa.
 
AI Picture

Ovako izgleda profesionalac.

Koristeći veliku bazu podataka od više od jednog milijuna vizualnih podataka, algoritam za dubinsko učenje prepoznaje sadržaj, uklanja buku i optimizira kvalitetu slike.
 
Ovo je videozapis o tehnologiji AI Sound Pro. Kliknite gumb „Pogledaj cijeli videozapis” za reprodukciju videozapisa.
 
AI Sound

Zvuk pojačan do profesionalnih razina.

Učenjem iz više od 17 milijuna podataka o zvuku procesor prepoznaje glasove, efekte i frekvencije kako bi potom mogao optimizirati zvuk po žanru za sveobuhvatnije iskustvo.
 

LG OLED.
Nama je stalo do šire slike.

LG OLED televizori sigurniji su za vas i za okoliš od LED televizora. Budući da naši televizori koriste samoosvjetljujuće piksele, vaše se oči manje naprežu kad gledate dulje vrijeme. LG OLED zasloni također su prepoznati kao ekološki prihvatljivi sa smanjenim rizikom od opasnih emisija.
 
Riječ „OLED” ispunjena prizorom prirode koja klizi zdesna (reproduciraj videozapis)
Prikaz ugodan za oči (Eye Comfort Display)

Televizor koji je siguran za vaše oči.

LG OLED televizori certificirani su kao zasloni sa slabom svjetlošću bez treperenja koji ne predstavljaju fotobiološku opasnost za vaše oči. Za razliku od LED televizora koji trepere i emitiraju puno plavog svjetla. Sjednite, opustite se i uživajte u pogledu.
 
Na ovoj se kartici opisuje „Prikaz ugodan za oči” Ovo je prizor dječaka koji gleda televizor ležeći potrbuške. Četiri logotipa postavljena su za certifikat „Prikaz ugodan za oči”.
*Značajka Flicker-free optimizirana zadanom postavkom. Slika može treperiti korisnicima koji aktiviraju OLED Motion ili OLED Motion Pro.
**LG OLED TV zasloni su certificirani.
Ekološki prihvatljijv OLED

Briga je u našoj prirodi.

LG OLED televizori službeno su ekološki prihvatljivi. U usporedbi s LED televizorima, sigurniji su jer ne koriste pozadinsko osvjetljenje, izrađeni su od manje plastike, koriste manje opasnih materijala i imaju manji rizik od stvaranja onečišćenja zraka u zatvorenom.
 
Usporedba sastava sloja zaslona LED televizora s pozadinskim osvjetljenjem i OLED televizora sa samoosvjetljenjem (reproduciraj videozapis)
*LG OLED TV zasloni dobili su certifikat za ekološki proizvod tvrtke SGS.
ThinQ AI

Mislite da znate što znači pametno?
Razmislite ponovno.

LG ThinQ je tu da maksimalno unaprijedi vaše iskustvo gledanja TV-a. Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta i upravljajte televizorom vlastitim glasom putem potpuno novog početnog zaslona kako biste osigurali veću udobnost i kontrolu.
 
TV zaslon koji prikazuje razne sadržaje koje je nabrojala i preporučila aplikacija LG ThinQ AI
TV zaslon s novodizajniranim početnim zaslonom koji sadrži personalizirani sadržaj i kanale
 
Novi početni zaslon

Dobro došli u svoj novi početni zaslon.

Dani beskonačnog traženja novog sadržaja ili starih favorita bliže se kraju. Početni zaslon redizajniran je tako da vam se na jednom mjestu prikazuje sve što vrijedi pogledati. Uživajte u personaliziranim preporukama sadržaja na temelju povijesti gledanja, brzog pristupa raznovrsnom sadržaju i jednostavnijeg upravljanja povezanim uređajima.
 
*Dostupnost usluge može se razlikovati ovisno o regiji ili zemlji.
**Zasebne pretplate potrebne za OTT usluge.
Osnovne funkcije Magic Remote daljinskog upravljanja prikazane su na piktogramu
 
Novi Magic Remote daljinski upravljač

Više je poput čarobnog štapića.

Redizajnirani čarobni daljinski upravljač ima ergonomski dizajn koji se lako drži, a sustav usmjeravanja i pomicanja omogućuje brže pretraživanje. Ugrađena umjetna inteligencija (AI) omogućuje jednostavan pristup uslugama, dok vam tipkovni prečaci za glavne dobavljače sadržaja omogućuju da brzo dođete do svojih omiljenih. Uz sve to sada imate i Magic Tap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon s televizorom.
 
Na ovoj se kartici opisuju glasovne naredbe. Postavljen je logotip LG ThinQ AI
 
Glasovna naredba

Vaš glavni izvor praktičnosti.

LG ThinQ omogućuje vam da jednostavno upravljate svojim ekosustavom IoT uređaja u domu pomoću prepoznavanja glasa.
 
*Podržani izbornici i aplikacije mogu se razlikovati ovisno o zemlji.
**Prikazani izbornici mogu se razlikovati nakon objavljivanja.
***Raspoloživost glasovnih naredbi može se razlikovati ovisno o proizvodima i državama.
 
U periodu od 20.09. do 31.10. za sve LG OLED televizore vrijedi 2+3 godine jamstva. Za ostvarivanje prava na dodatne 3 godine jamstva i za dodatne informacije potrebno je registrirati kupnju na stranici OVDJE. Saznaj više
Više informacija
Proizvođač LG
Boja Crna
Dijagonala zaslona 48"
Rezolucija Ultra HD (3840x2160)
Energetski razred G
Operacijski sustav webOS Smart TV
TV tuner 1 x DVB-T2/C/S2
Smart TV Da
Broj HDMI utora 3
Broj USB utora 2
Wi-Fi Da
Bluetooth Da
Garancija 2 godine

Srodni artikli

4K UHD LED TV SONY KD55X85JAEP
4K UHD LED TV SONY KD55X85JAEP
Posebna cijena 6.498,99 kn Redovna cijena 9.299,00 kn
-30%
-2800kn
4K Neo QLED TV SAMSUNG QE50QN90AATXXH
4K Neo QLED TV SAMSUNG QE50QN90AATXXH
Posebna cijena 6.698,99 kn Redovna cijena 10.999,00 kn
-39%
-4300kn
4K QLED TV SAMSUNG QE55LS01TAUXXH The Serif
4K QLED TV SAMSUNG QE55LS01TAUXXH The Serif
Posebna cijena 5.998,99 kn Redovna cijena 9.399,00 kn
-36%
-3400kn
4K UHD LED TV PHILIPS 75PUS8506/12
4K UHD LED TV PHILIPS 75PUS8506/12
Posebna cijena 8.698,99 kn Redovna cijena 10.999,00 kn
-20%
-2300kn
4K LED TV PHILIPS 75PUS7855/12 - IZLOŽBENI PRIMJERAK
4K LED TV PHILIPS 75PUS7855/12 - IZLOŽBENI PRIMJERAK
Posebna cijena 6.699,00 kn Redovna cijena 8.799,00 kn
-23%
-2100kn
4K OLED TV PHILIPS 55OLED706/12
4K OLED TV PHILIPS 55OLED706/12
Posebna cijena 6.999,00 kn Redovna cijena 9.149,00 kn
-23%
-2150kn
4K LED TV LG 75NANO753PA
4K LED TV LG 75NANO753PA
Posebna cijena 7.999,00 kn Redovna cijena 10.999,00 kn
-27%
-3000kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje