4K LG TV OLED55C11LB

SKU
143-273491
Posebna cijena 7.298,99 kn
-30%
-3200kn
Dodajte
4K LG TV OLED55C11LB je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNije na zalihi

UNESITE SVJETLOST U SVOJ SVIJET uz SAMOOSVJETLJUJUĆE PIKSELE

Divno je gledati LG OLED TV. Samoosvjetljujući pikseli omogućuju doista spektakularnu kvalitetu slike i čitav niz mogućnosti dizajna, dok najnovije vrhunske tehnologije pomažu u pružanju neviđenih razina čudesa. Ovo je sve što volite na televizoru – uzvišeno u svakom pogledu.
 

Što OLED razlikuje od svih ostalih televizora?

Odgovor su samoosvjetljujući pikseli. Samoosvjetljujuća tehnologija zaslona koja uvelike unapređuje vaše iskustvo gledanja. Za razliku od LED televizora koji su ograničeni tehnologijom pozadinskog osvjetljenja, LG OLED televizori sposobni su za krajnji realizam i jedinstvene dizajne.
 
Prizor mjeseca, LED na lijevoj strani u nejasnoj crnoj boji i OLED na desnoj strani sa savršenom crnom bojom (reproduciraj videozapis)
*Slike zaslona su simulirane.

SAMOOSVJETLJUJUĆI PIKSELI.
100 milijuna razloga zašto ćete voljeti OLED.

Što se tiče kvalitete slike, OLED nesumnjivo pobjeđuje LED. To je zato što OLED ima milijune samoosvjetljujućih piksela koji mogu stvoriti savršenu crnu i preciznu boju. Rezultat je doživljaj gledanja kakav ne postoji nigdje drugdje.
 
TV zaslon na kojem je prikazan mliječni put, plavo nebo i eksplozija šarene prašine u visokoj kvaliteti (reproduciraj videozapis)
100 % kvaliteta boje

OLED dobiva najviše ocjene.

Globalna agencija za testiranje Intertek potvrdila je da LG OLED zasloni imaju 100 % kvalitetu boja. To znači da se boje koje vidite na zaslonu usko podudaraju s bojama izvorne slike. Dakle, sve što gledate izgleda onako kako je autor zamislio.
 
Okvir u kojem se nalazi krajolik veličanstvene planine (reproduciraj videozapis)
*Kvaliteta boje određuje je li preciznost boja zaslona Delta E ≦2 u više od 125 uzoraka boja.
**83-inčni LG OLED zaslon dobit će certifikat u prvoj polovici 2021. godine.

LG OLED TV.
Pogled koji nećete naći nigdje drugdje.

Ako tražite televizor s kojim se nijedan drugi ne može mjeriti, vaša je potraga gotova. LG OLED TV umjetničko je djelo, kino s velikim zaslonom, portal za svjetove igara i sjedalo u prvom redu za najveća sportska događanja. Sve što želite da televizor bude.
 
Logotip LG Channels, logotip Netflix, logotip Disney+, logotip Apple TV poredani su vodoravno na crnoj pozadini. Scena igre iz Assassin’s Creed Valhalla s logotipom Assassin’s Creed Valhalla u donjem desnom dijelu i tekstom „Brzi odziv” u gornjem lijevom dijelu. Slika udarača koji tijekom igre pokušava udariti bejzbolsku lopticu s tekstom „Glatki pokreti” u gornjem lijevom kutu. Slika TV ekrana na zidu s tekstom „Elegantan dizajn” u gornjem lijevom kutu.
*Potrebna je pretplata na Disney+

Dizajn OLED.
Inovacija nevjerojatnih razmjera.

LG OLED televizori redefiniraju kako bi televizori trebali izgledati. Njihovi nevjerojatno tanki dizajni oduzimaju dah - oni ne samo da nadopunjuju vaš interijer, već ga i poboljšavaju.
 
Televizor koji prikazuje stablo koje ispušta ljubičastu svjetlost u luksuznom kućnom okruženju
Odaberite svoj stil

Više veličina, više boja,
više oduševljenja.

Umjetnički izričaj televizora LG OLED C1 dostupan je u pet veličina, u rasponu od 48 do 83 inča. Odsad dostupan i sa završnim premazom Meteor Titan ili Vanilla White.
 
Niz televizora LG OLED u raznim veličinama od 48 do 83 inča te u svjetlocrnoj boji i boji vanilije
*Stalak Gallery prodaje se zasebno.

OLED Cinema.
Nagradu za najbolji film dobiva...

LG OLED TV pruža nagrađivanu izvedbu svaki put kad gledate zahvaljujući nevjerojatno oštroj slici. Uz savršenu kvalitetu crne boje i 100 % kvalitetu boja, filmovi se gledaju onako kako se trebaju gledati.
 
Na TV zaslonu prikazuje se najava Marvelove serije WandaVision na kanalu Disney+ (reproduciraj videozapis)
*Potrebna je pretplata na Disney+
*Potrebno je članstvo za Netflix.
**Apple, logotip za Apple i Apple TV zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc, registrirani u SAD-u i drugim zemljama.
***Podržane se usluge mogu razlikovati ovisno o državi.
Prizor žene koja nosi sunčane naočale podijeljen je na dva dijela radi vizualne usporedbe. Na slici u donjem lijevom kutu piše SDR, a u donjem desnom kutu nalazi se logotip Dolby Vision IQ.
 
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Transformativno TV iskustvo.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagođava postavke slike na temelju žanra i ambijentalne okoline, dok Dolby Atmos isporučuje višedimenzionalni prostorni zvuk – moćnu kombinaciju koja daje filmske rezultate koji oduzimaju dah.
 
*Slike zaslona su simulirane.
Christopher Nolan daje intervju u kazalištu
 
FILMMAKER MODE™

Ostvarenje redateljeve vizije.

FILMMAKER MODE™ isključuje zaglađivanje pokreta zadržavajući izvorni omjer slike, boje i broj sličica u sekundi. Time se precizno ostvaruje redateljeva izvorna vizija pa film doživljavate onako kako ga je zamislio.
Grafikon LG tehnologije TV obrade u sredini između ulazne slike slijeva i živopisnog izlaza s desne strane
 
HDR 10 Pro

Doživite čitav spektar užitka.

LG vlastita tehnologija dinamičkog raspona, HDR 10 Pro, prilagođava svjetlinu kako bi poboljšala boju, otkrila svaki sitan detalj i unijela životnu jasnoću u svaku sliku – također pojačava uobičajeni HDR sadržaj. Odsad će svi vaši omiljeni filmovi i serije biti življi i živopisniji od početka do kraja.
 

OLED Gaming.
Igra je gotova za konkurenciju.

Uz LG OLED TV bit ćete u prednosti zahvaljujući brzom odzivu, najnovijim igraćim značajkama i zaslonom od 120 Hz za ugodnije iskustvo igranja. Riječ je o vrhunskim
televizoru za vaše igraće postavke.
 
Istaknuti videozapis igre Assassin’s Creed Valhalla prikazan na televizijskom zaslonu
Logotip NVIDIA G-SYNC, logotip AMD FreeSync i logotip XBOX SERIES X vodoravno su poredani na crnoj pozadini.
 
Partnerstva s predvodnicima industrije igara

Nepobjediva kombinacija.

LG nastavlja surađivati s vodećim tvrtkama u industriji kako bismo vam osigurali najbolje moguće igračko iskustvo. Udružili smo se s tvrtkama NVIDIA i AMD kako bismo LG OLED TV učinili jedinim televizorom s certifikatom G-SYNC i AMD FreeSync™ Premium Također smo se udružili s tvrtkom AMD FreeSync. Povrh svega, udružili smo snage s tvrtkom Xbox kako bismo oslobodili puni potencijal sljedećih generacija igara, postajući službeni TV partner konzole Xbox serije X Sve u kombinaciji sa zapanjujućom kvalitetom slike te ultrabrzim vremenom odziva tehnologije OLED pruža zajamčeno maksimalno iskustvo igre svaki put kad igrate.
 
Prikaz izbliza igrača koji igra trkaću videoigru na zaslonu televizora. Na slici su u donjem lijevom kutu logotip HDMI, a u donjem desnom kutu logotip vremena odziva 1 ms.
 
Najnovije specifikacije igara

Igrajte na najvišim standardima.

LG OLED televizori imaju vrijeme odziva od 1 ms, dok podrška za VRR, ALLM i eARC zadovoljava najnovije specifikacije HDMI 2.1. Ove značajke omogućuju sadržaj s brzim kretnjama u većoj razlučivosti i besprijekornu, sinkroniziranu grafiku, što omogućuje živopisnije iskustvo i veću šansu za pobjedom.
 
Na televizijskom zaslonu prikazuje se svemirski brod koji puca u gradu i alat za optimizaciju igara LG OLED GUI s lijeve strane koji prilagođava postavke igre.
 
Alat za optimizaciju igara

Neviđene razine kontrole.

Alat za optimizaciju igara stavlja sve postavke igre na jedno mjesto. Automatski prilagođava sliku radi optimizacije grafike, bez obzira na vrstu igre koju igrate. Također možete uključiti i NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync tehnologije kako bi sve vaše igre bile jasnije i besprijekornije uz manje zastajkivanja, usporavanja i zamrzavanja.
 

OLED Sport.
TV van svake lige.

LG OLED TV prikazuje svaku igru u punom realističnom sjaju. Brza sportska akcija s besprijekornim pokretima znači da biti gledatelj nikada nije bio toliko spektakularno – odsad imate sjedalo u prvom redu za sve najbolje sportske događaje.
 
TV zaslon koji prikazuje hokejaše koji igraju hokej (reproduciraj videozapis)
Prizor nogometne utakmice podijeljen je na dva dijela radi vizualne usporedbe. Na slici u donjem lijevom kutu piše LCD/LED, a u donjem desnom kutu nalazi se logotip LG OLED.
 
OLED Motion Pro

Nikad niste vidjeli ovakve pokrete.

Napredna tehnologija obrade pokreta smanjuje zamagljenost pokreta radi pružanja besprijekornije akcije i jasnijeg iskustva gledanja. Svjedočite brzim i suptilnim detaljima svake igre čak i tijekom sporta koji se brzo odvija.
 
*Slike zaslona su simulirane.
Muškarac i žena nazdravljaju čašama na TV zaslonu dok dolaze obavijesti o sportskim podsjetnicima
 
Sports Alert (Sportski podsjetnik)

Nikad nemojte propustiti utakmicu vaše ekipe.

Značajka Sports Alert (Sportski podsjetnik) obavještava vas prije, tijekom i nakon utakmica. Nikada se nećete morati brinuti da ćete propustiti važne utakmice vaših omiljenih ekipa, čak i ako gledate druge sadržaje.
 
*Uporaba se može razlikovati ovisno o zemlji.
Obitelj koja sjedi na kauču i gleda nogomet na TV-u
 
Spreman za Bluetooth Surround

Jasna prednost na domaćem terenu.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za istinsko bežično iskustvo prostornog zvuka. Sva akcija zvuči bogatije i realnije te donosi atmosferu velikih utakmica u vaš dnevni boravak.
 
*Zvučnici se prodaju zasebno.
4K procesor α9 Gen4 AI

Pamet koja će vas oduševiti.

U srži svakog uređaja LG OLED TV je 4K procesor α9 Gen4 AI, revolucionarni čip koji koristi algoritme dubokog učenja za analizu i optimizaciju sadržaja. Svaka je prilagodba slike i zvuka automatska, tako da je sve što gledate spektakularno.
 
Dvije scene automatski optimizirane u slici i zvuku pomoću 4K procesora α9 Gen4 AI (reproduciraj videozapis)
*Slike zaslona su simulirane.
Ovo je videozapis o tehnologiji AI Picture Pro. Kliknite gumb „Pogledaj cijeli videozapis” za reprodukciju videozapisa.
 
AI Picture Pro

Ovako izgleda profesionalac.

Koristeći veliku bazu podataka od više od jednog milijuna vizualnih podataka, algoritam za dubinsko učenje prepoznaje sadržaj, uklanja buku i optimizira kvalitetu slike. A nova značajka Scene Detection (Otkrivanje scene) odsad može analizirati vrstu scene koja se prikazuje i u skladu s tim poboljšati sliku.
Ovo je videozapis o tehnologiji AI Sound Pro. Kliknite gumb „Pogledaj cijeli videozapis” za reprodukciju videozapisa.
 
AI Sound Pro

Zvuk pojačan do profesionalnih razina.

Učenjem iz više od 17 milijuna podataka o zvuku procesor prepoznaje glasove, efekte i frekvencije kako bi potom mogao optimizirati zvuk po žanru za sveobuhvatnije iskustvo.Nova značajka Auto Volume Leveling (automatsko izravnavanje glasnoće) održava dosljednu razinu glasa na različitim vrstama sadržaja.

LG OLED.
Nama je stalo do šire slike.

LG OLED televizori sigurniji su za vas i za okoliš od LED televizora. Budući da naši televizori koriste samoosvjetljujuće piksele, vaše se oči manje naprežu kad gledate dulje vrijeme. LG OLED zasloni također su prepoznati kao ekološki prihvatljivi sa smanjenim rizikom od opasnih emisija.
 
Riječ „OLED” ispunjena prizorom prirode koja klizi zdesna (reproduciraj videozapis)
Prikaz ugodan za oči (Eye Comfort Display)

Televizor koji je siguran za vaše oči.

LG OLED televizori certificirani su kao zasloni sa slabom svjetlošću bez treperenja koji ne predstavljaju fotobiološku opasnost za vaše oči. Za razliku od LED televizora koji trepere i emitiraju puno plavog svjetla. Stoga sjednite, opustite se i uživajte u pogledu.
 
Na ovoj se kartici opisuje „Prikaz ugodan za oči” Ovo je prizor dječaka koji gleda televizor ležeći potrbuške. Četiri logotipa postavljena su za certifikat „Prikaz ugodan za oči”.
*Značajka Flicker-free optimizirana zadanom postavkom. Slika može treperiti korisnicima koji aktiviraju OLED Motion ili OLED Motion Pro.
**OLED paneli certificirani su kao "Eye Comfort Display
Ekološki prihvatljijv OLED

Briga je u našoj prirodi.

LG OLED televizori službeno su ekološki prihvatljivi. U usporedbi s LED televizorima, sigurniji su jer ne koriste pozadinsko osvjetljenje, izrađeni su od manje plastike, koriste manje opasnih materijala i imaju manji rizik od stvaranja onečišćenja zraka u zatvorenom.
 
Usporedba sastava sloja zaslona LED televizora s pozadinskim osvjetljenjem i OLED televizora sa samoosvjetljenjem (reproduciraj videozapis)
*LG OLED TV zasloni dobili su certifikat za ekološki proizvod tvrtke SGS.
ThinQ AI

Mislite da znate što znači pametno?
Razmislite ponovno.

LG ThinQ je tu da maksimalno unaprijedi vaše iskustvo gledanja televizije. Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta i upravljajte televizorom vlastitim glasom putem potpuno novog početnog zaslona kako biste osigurali veću udobnost i kontrolu.
 
TV zaslon koji prikazuje razne sadržaje koje je nabrojala i preporučila aplikacija LG ThinQ AI
TV zaslon s novodizajniranim početnim zaslonom koji sadrži personalizirani sadržaj i kanale
 
Novi početni zaslon

Dobro došli u svoj novi početni zaslon.

Novodizajnirani početni zaslon prikazuje personalizirane prijedloge sadržaja, omogućuje vam lakši pristup omiljenim stranicama i upravljanje povezanim uređajima na jednom mjestu.
 
Osnovne funkcije Magic Remote daljinskog upravljanja prikazane su na piktogramu
 
Magic Remote daljinski upravljač

Više je poput čarobnog štapića.

Redizajnirani Magic Remote daljinski upravljač ima ergonomski dizajn koji se lako drži, a sustav usmjeravanja i pomicanja omogućuje brže pretraživanje. Ugrađena umjetna inteligencija (AI) omogućuje jednostavan pristup uslugama, dok vam tipkovni prečaci za glavne dobavljače sadržaja omogućuju da brzo dođete do svojih omiljenih. Uz sve to sada imate i Magic Tap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon s televizorom.
 
Na ovoj se kartici opisuju glasovne naredbe. Postavljen je logotip LG ThinQ AI
 
Glasovna naredba

Vaš glavni izvor praktičnosti.

LG ThinQ omogućuje vam da jednostavno upravljate svojim ekosustavom IoT uređaja u domu pomoću prepoznavanja glasa.
 
*Podržani izbornici i aplikacije mogu se razlikovati ovisno o zemlji.
**Prikazani izbornici mogu se razlikovati nakon objavljivanja.
***Raspoloživost glasovnih naredbi može se razlikovati ovisno o proizvodima i državama.
Više informacija
Proizvođač LG
Boja Crna
Dijagonala zaslona 55"
Rezolucija Ultra HD (3840x2160)
Energetski razred G
Operacijski sustav webOS Smart TV
TV tuner 1 x DVB-T2/C/S2
Smart TV Da
Broj HDMI utora 4
Broj USB utora 3
Wi-Fi Da
Bluetooth Da
Garancija 2 godine

Srodni artikli

4K LG TV OLED48C11LB
4K LG TV OLED48C11LB
Posebna cijena 6.348,99 kn
-36%
-3650kn
4K LED TV SONY XR55X90KAEP
4K LED TV SONY XR55X90KAEP
Posebna cijena 10.499,00 kn
-12%
-1500kn
QLED FRAME TV SAMSUNG QE65LS03TAUXXH - IZLOŽBENI PRIMJERAK
QLED FRAME TV SAMSUNG QE65LS03TAUXXH - IZLOŽBENI PRIMJERAK
Posebna cijena 7.099,00 kn
-42%
-5200kn
4K Neo QLED TV SAMSUNG QE55QN85BATXXH
4K Neo QLED TV SAMSUNG QE55QN85BATXXH
Posebna cijena 10.998,99 kn
-19%
-2600kn
4K LED TV SAMSUNG UE75BU8572UXXH
4K LED TV SAMSUNG UE75BU8572UXXH
Posebna cijena 10.298,99 kn
-19%
-2500kn
4K LED TV LG 75UN71003LC
4K LED TV LG 75UN71003LC
Posebna cijena 6.648,99 kn
-30%
-2850kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje