Aparat za kavu DELONGHI ECAM 46.860B

SKU
143-263925
776,30 €
Dodajte
Aparat za kavu DELONGHI ECAM 46.860B je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaZadnji komadi

DeLonghi espresso aparat za kavu Eletta Evo ECAM 46.860.B

LatteCrema System

Izrazito precizna elektronička kontrola uvijek osigurava da se stvori potrebna količina pare optimalne temperature za postizanje baršunaste i meke pjene. Željena razina pjene može se odabrati zahvaljujući regulatoru. LatteCrema spravlja mlijeko, kremozne teksure i idealne gustoće, s optimalnom količinom mjehurića. Prilikom miješanja napitka omjer mlijeka i pjene je u idealnim proporcijama što rezultira glatkim i kremastim napitkom. Zahvaljujući LatteCrema tehnologiji mliječna pjena je dugotrajna i traje do posljedne kapi. De`Longhi inžinjeri usavršili su vještine miješanja zraka, mlijeka i pare kako bi se stvorila vrhunska, meka i kompaknta mliječna pjena, baš kao i ona u kafiću.

Bean Adapt Technology

Patentirana tehnologija Bean Adapt najnovije je tehnološko postignuće tvrtke De’Longhi kad je riječ o pripremi kave. Tehnologija Bean Adapt podrazumijeva proces koji počinje prepoznavanjem odabranih zrna, a završava savršenom šalicom kave. Naša tehnologija postavlja posebne parametre mljevenja i kuhanja za svako zrno radi savršene ekstrakcije kave pri kojoj se čuvaju i naglašavaju sve arome kave kako biste mogli uživati u espressu najbogatijeg okusa koji ste ikad kušali. Kako bi vam pružio pun okus kave, aparat PrimaDonna Soul ima ugrađen mlinac s posebnim postavkama za mljevenje uz koje stvara savršen prah i omogućuje najbolju moguću ekstrakciju arome ovisno o vrsti zrna koju ste odabrali.

Cappuccino System

Kombinirajući paru, zrak i mlijeko, proizvodi bogatu i kremastu pjenu za najbolji cappuccino. Podesiva mlaznica reguliranjem protok pare omogućava vam da izaberete želite li napraviti kremasti cappucccino ili samo svilenkasto mlijeko za caffe latte. Kada je mlaznica postavljena na opciju "Hot Milk" stvara se mlijeko glatke teksture idealno za latte art. Opcija "Cappuccino" pak stvara mikro mjehuriće za bogat i kremast cappuccino. De`Longhi aparati za kavu pružaju vam vrhunsko iskustvo ispijanja kave u udobnosti vašeg doma. Kao lider na tržištu u Espresso aparatima za kavu, naše iskustvo i znanje jamče vam najkvalitetnije napitke od kave.

Uklonjivi spremnik za vodu

De`Longhi ECAM 46.860.B ima uklonjivi, prozirni spremnik za vodu za jednostavno čišćenje ili punjenje vode. Ovaj De`Longhi aparat za kavu pruža vam vrhunsko iskustvo ispijanja kave u udobnosti vašeg doma, a dizajniran je za upotrebu s mljevenom kavom.. Kapacitet spremnika za vodu je 2l.

Tipke za recepte

Tipke koje jednim dodirom prave: Espresso, kavu, produženu kavu, Cappuccino, Latte Macchiato i mlijeko.

Još recepata je dostupno u meniju.

Specifikacije

Masa proizvoda: 11 kg
Potrošnja energije prilikom kuhanja: 1450 W
Napon: 220/240 V
Frekvencija: 50/60 Hz
Kapacitet spremnika za vodu: 2 l
Kapacitet za kavu u zrnu: 380 gr
Maks. visina šalice: 80 do 140
Naljepnica Energy: A
Tlak pumpe: 15 bara
Dimenzije proizvoda: 260x469x361 mm
Recepti: Espresso, Coffee, Long, Cappuccino, Latte Macchiato, itd.

Više informacija
Boja Crna
Proizvođač DeLonghi
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje