Aparat za kavu RUSSELL HOBBS 21702-56, krem

SKU
143-164489
Posebna cijena 663,20 kn
-20%
-165kn
Dodajte
Aparat za kavu RUSSELL HOBBS 21702-56, krem je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
Fantastičan Retro Vintage Cream aparat za kavu sa staklenim vrčem je neizostavan uređaj za kuhinju za svakog poznavatelja dobre kave. U svom retro dizajnu, nudi niz naprednih funkcija koje su napravljene kako bi poboljšale pripremu kave i njezin okus.
 
Ovaj izvanredan aparat za kavu koristi naprednu tehnologiju mlaznica tijekom kuhanja, za bolju ekstrakciju arome i finiji okus kave. Funkcija mlaznica učinkovito raspršuje vodu po svim zrncima kave u filteru, čime se iskoristi svako zrno kave uz manje otpada. S obzirom da se iskoristi veća doza kave, vaša svježe pripremljena filter kava bi trebala imati i bolji okus. Neovisno o tome volite li intenzivniji ili blagi okus kave, ovaj napredni aparat priprema izvrsnu kavu, baš kakvu i volite.
 
Funkcija održavanja topline kave omogućuje vam da je i treća šalica kave jednako vruća kao i prva.
Kako biste pogodili dobru mjeru, praktična žličica s mjerom za 1 šalicu kave omogućit će vam da upotrijebite točnu količinu kave za broj šalica koje pripremate.
 
Retro aparat za kavu ima veliki i elegantan mjerač za praćenje tijeka kuhanja kave. Ovo nije funkcija koja samo dobro izgleda, već vam i pomaže da pratite proces kuhanja i vrijeme održavanja topline. Funkcija Pauziraj i natoči zaustavit će proces kuhanja ako želite odmah natočiti svoju prvu šalicu kave, dok se ostatak količine još treba skuhati.
Više informacija
Boja Slonovača
Proizvođač Russell Hobbs
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje