Aparat za uklanjanje dlačica REMINGTON IPL6750

SKU
143-144342
3.099,00 kn
Dodajte
Nedostupno
Remington i-LIGHT PRESTIGE  koristi najsuvremeniju tehnologiju za postizanje optimalnih rezultata kod odstranjivanja dlačica na licu (prikladno samo za žensko lice, ispod jagodičnih kostiju), tijelu i bikini zoni. Uživajte u glatkoj koži svakoga dana s ovim tehnološki naprednim IPL uređajem, koji je idealan za korištenje kod kuće.
 
Napravljen da se pobrine za sve Vaše potrebe u odstranjivanju dlačica, on koristi inovativna dostignuća na tom području, poput Remingtonove jedinstvene PROPULSE™ tehnologije - klinički dokazana intenzivna pulsna svjetlost koja cilja dlačice direktno u korijenu, što dovodi do trajnog nestanka dlačica i prekrasne glatke kože, pa možete biti spremni na bilo što, bilo gdje.
 
i-LIGHT PRESTIGE je jednako učinkovit na muškom tijelu, kao i na ženskom i muškarci ga mogu koristiti za tretiranje leđa, prsa i ramena. Nježan je prema koži i super jednostavan za korištenje, ergonomskog, elegantnog dizajna i drške, što Vam pruža totalnu sigurnost korištenja i kontrolu.
 
Zahvaljujući infinity žarulji, nema skrivenih troškova i nikada ju nećete trebati promijeniti niti će Vas iznevjeriti tijekom tretmana.
Osvjetljenje: DA
Više informacija
Boja Rose Gold
Proizvođač Remington
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje