Audio sustav JBL PARTY BOX 710

SKU
143-1000822
829,99 €
Dodajte
Audio sustav JBL PARTY BOX 710 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNije na zalihi
RijekaNije na zalihi

 

Život svake zabave

PartyBox 710 otporan na prskanje pretvara vaš sljedeći događaj u pravu zabavu, koncert ili noćni klub. Sa svojim jedinstvenim i šarenim svjetlosnim showom sinkroniziranim s JBL Original Pro Sound. Minimalističke i intuitivne kontrole gornje ploče i aplikacija PartyBox omogućuju vam stvaranje glazbenih i vizualnih iskustava sljedeće razine. Prilagođavanje bljeskanja, stroboskopa i nevjerojatnog zvuka iz dvostrukog seta visokotonaca i bass-bogata woofera. Pravi bežični zvuk s jednim gumbom trenutno uparuje dva PartyBoxa 710 za još veću gužvu. A uz ručku koja se jednostavno hvata i robusne kotače, možete održavati dobre trenutke gdje god se zabava odvija.

Dinamičan, šaren, prilagodljiv svjetlosni show

Svjetla, boje, zabava! Pretvorite bilo koji prostor u rock koncert, noćni klub i karaoke salon u jedno. Sinkronizirajte svoju glazbu s dinamičnim, prilagodljivim stroboskopima, jedinstvenim efektom zvjezdane noći i bljeskajućim klupskim uzorcima sljedeće razine kojima se lako upravlja putem pojednostavljenih, korisnički-prijatnih točkića na gornjoj ploči ili aplikacije PartyBox.

Dynamic, colorful, customizable lightshow

IPX4 otporan na prskanje

Bez obzira zabavljate li se s prijateljima u svom dvorištu ili ispijate piće pored bazena, JBL PartyBox 710 je IPX4 otporan na prskanje pa nikada nećete morati brinuti da će zabava postati previše mokra i divlja.

IPX4 splashproof

 

Više informacija
Proizvođač JBL
Boja Crna
Povezivost Bluetooth
Radio Ne
Bluetooth Da
Garancija 1 godina

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje