Hladnjaci i zamrzivači

Znate li da se u Hrvatskoj, prema procijeni, godišnje baci oko 400 tisuća tona hrane, odnosno 75kg hrane po osobi? S obzirom da je hladnjak najvažnije mjesto skladištenja namirnica, kako bi one dulje ostale svježe i kako bi se manje kvarile, potrebno je izabrati pravi. U našoj izvrsnoj ponudi pronaći ćete hladnjake s raznim tehnologijama koje omogućuju da hladnjak stalno održava optimalnu temperaturu, da se prilagođava učestalosti otvaranje hladnjaka i da hranu brzo ohlade. Današnji hladnjaci imaju nisku razinu buke uz veću energetsku učinkovitost, a možete birati između različitih veličina i kapaciteta pohrane.

Saznajte kako odabrati najbolji za sebe uz naš Vodič za kupovinu hladnjaka i provjerite koje su 3 značajke svakog vrhunskog hladnjaka. Bez obzira birate li samostojeći ili ugradbeni hladnjak, birajte samo najbolje za vaš dom i vaše namirnice- uz uštede na svim područjima!

Pronađite širok asortiman hladnjaka i zamrzivača poznatih svjetskih i domaćih brendova. Dostupni su prostrani samostojeći i kombinirani hladnjaci i zamrzivači za produženu svježinu namirnica, veliki zamrzivači za dugotrajno skladištenje, a nudimo i vinske ormare za pažljivo reguliranje temperature odabranih boca.

 

Kupuj po kategorijama:

Kombinirani hladnjaciSamostojeći hladnjaciSide by side hladnjaciHladnjaci s francuskim vratimaZamrzivači i škrinjeVinski hladnjaci

Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 257

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 257

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje