zatvori
Harvey Norman

Samsung hladnjaci - sigurna oaza za vašu hranu!

9. kolovoz 2016.

Pouzdanost, dugotrajnost i praktičnost glavne su odlike Samsungovih hladnjaka koje će vam osigurati niz bezbrižnih godina i uvijek svježe i ukusne namirnice.

Široka ponuda različitih dimenzija, dizajna i funkcija zadovoljit će svačije potrebe, a vrhunska Samsung tehnologija garancija je inovativnih rješenja koja će vam olakšati život.

Svaki Samsungov hladnjak opremljen je najmodernijim funkcijama i karakteristikama kako bi vaše namirnice održao svježima i vama uštedio vrijeme. Jedna od njih svakako je No Frost tehnologija. Riječ je o jedinstvenom Samsungovovom rješenju za sprečavanje nakupljanja leda. Osim toga, uz pomoć te tehnologije osigurava se konstantna temperatura u svakom kutu hladnjaka, čime se skraćuje vrijeme potrebno za rashlađivanje te rasterećuje rashladni sustav.

1. SUPERIORNI, BEZVREMENSKI DIZAJN

Prepoznatljiv izgled Samsungovih hladnjaka postignut je vjernošću klasičnim, oštrim bridovima i neutralnoj metalik sivoj boji koja će se uklopiti u svaku kuhinju, neovisno o njezinom interijeru.

2. VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Uz NoFrost i Twin Cooling Max tehnologiju uštedjet ćete vrijeme i istovremeno osigurati vrhunsku kvalitetu pohranjenih namirnica. Optimalno rashlađivanje i vlažnost pobrinut će se da hrana ostaje svježa dugo vremena te da se mirisi ne miješaju. Za osjetljivije namirnice, tu je zona svježine koja će očuvati svježinu za najbolji okus.

3. FUNKCIONALNOST I PROSTOR

Inovativna tehnologija SpaceMax maksimalno iskorištava prostor hladnjaka kako ne biste brinuli o količini pohranjenih namirnica. Zbog brojnih polica, ladica i pretinaca, svaka će namirnica imati svoje mjesto, a vaša hrana organizirana i lako dostupna - sve to bez utjecaja na vanjske dimenzije hladnjaka! Mnogo više prostora uz standardne dimenzije.

PROVJERI CIJELI ASORTIMAN

Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.