Blagovaonski stol COSMOPOLITAN / WALL

SKU
Blagovaonski stol COSMOPOLITAN / WALL
17.976,00 kn
Blagovaonski stol COSMOPOLITAN / WALL je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Blagovaonski stol COSMOPOLITAN / WALL

Jeste li vrsta osobe koja odstupa od standarda i želi da stvari budu malo drugačije, možda čak i jedinstvene? Ako ste odgovorili da, DevinaNais stolovi za blagovanje nesumnjivo su sve o čemu ste oduvijek sanjali za svoj blagovaonski prostor.

Savršeni detalji, preciznost izrade, estetika elegancije i najkvalitetniji materijali definiraju filozofiju talijanskog proizvođača namještaja Devin Nais. Svaka kolekcija namještaja nadahnuta je izvrsnošću i savršenstvom prilagođenim modernom životu. Pri izradi svake kompozicije dnevnog boravka uzimaju u obzir želje kupca koji doprinosi kreativnom procesu odabirom boje i materijala, kao i dimenzijama i smještajem elemenata. Konačni pečat namještaju daju zauzete ruke i znalačko oko obrtnika. Tradicija i modernost isprepliću se u jedno te zajedno stvaraju vrhunski i inovativan dizajn, zarobljen u masivnom drvu i izboru boja, što možete vidjeti u nastavku. Odlučite ostati po svom ukusu, unesite kreativnu svestranost, estetsko savršenstvo i vrijednost dizajna u svoj dom s namještajem Devina Nais!

Prednosti i značajke blagovaonskog stola:

Stol se odlikuje inovativnim dizajnom u kojem jednostavnost, jedinstvenost i bezvremenost idu ruku pod ruku.
Ploča stola od kvalitetnog hrastovog drveta poziva miris prirode u vaš prostor, a staklene, jednostavno, ali savršeno postavljene noge daju futuristički izgled.

Dimenzije:

200 x 100 cm
220 x 100 cm
Debljina ploče stola: 5 cm
Visina stola: 75,5 cm

Beskrajane mogućnosti!

Svi DevinaNais blagovaonski stolovi - FREE kolekcije imaju prednost odabira različitih nogu, ploča stolova i dimenzija uz nadoplatu. Za više informacija o materijalima i dimenzijama obratite se našim ljubaznim prodavačima koji će vas bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu blagovaonicu.

Više informacija
Boja Hrast
Materijal Staklo/Drvo

Srodni artikli

Blagovaonski stol FONETIC
Blagovaonski stol FONETIC
Posebna cijena 5.173,00 kn Redovna cijena 7.390,00 kn
-30%
-2217kn
Blagovaonski stol OLIVE
Blagovaonski stol OLIVE
Posebna cijena 3.214,99 kn Redovna cijena 4.019,00 kn
-20%
-804kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje