Blagovaonski stol MASTER / LINE

SKU
Blagovaonski stol MASTER / LINE
16.874,00 kn
Blagovaonski stol MASTER / LINE je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Blagovaonski stol MASTER / LINE

Jeste li vrsta osobe koja odstupa od standarda i želi da stvari budu malo drugačije, možda čak i jedinstvene? Ako ste odgovorili da, DevinaNais stolovi za blagovanje nesumnjivo su sve o čemu ste oduvijek sanjali za svoj blagovaonski prostor.

Savršeni detalji, preciznost izrade, estetika elegancije i najkvalitetniji materijali definiraju filozofiju talijanskog proizvođača namještaja Devin Nais. Svaka kolekcija namještaja nadahnuta je izvrsnošću i savršenstvom prilagođenim modernom životu. Pri izradi svake kompozicije dnevnog boravka uzimaju u obzir želje kupca koji doprinosi kreativnom procesu odabirom boje i materijala, kao i dimenzijama i smještajem elemenata. Konačni pečat namještaju daju zauzete ruke i znalačko oko obrtnika. Tradicija i modernost isprepliću se u jedno te zajedno stvaraju vrhunski i inovativan dizajn, zarobljen u masivnom drvu i izboru boja, što možete vidjeti u nastavku. Odlučite ostati po svom ukusu, unesite kreativnu svestranost, estetsko savršenstvo i vrijednost dizajna u svoj dom s namještajem Devina Nais!

Prednosti i značajke blagovaonskog stola:

Stol se odlikuje inovativnim dizajnom u kojem jednostavnost, jedinstvenost i bezvremenost idu ruku pod ruku.
Ploča stola od kvalitetnog hrastovog drveta poziva miris prirode u vaš prostor, a metalne, jednostavno, ali savršeno postavljene noge daju futuristički izgled.

Dimenzije:

180 x 90 cm
200 x 100 cm
220 x 100 cm
250 x 110 cm
300 x 110 cm
Debljina ploče stola: 6,9 cm
Visina stola: 77 cm

Beskrajane mogućnosti!

Svi DevinaNais blagovaonski stolovi - FREE kolekcije imaju prednost odabira različitih nogu, ploča stolova i dimenzija uz nadoplatu. Za više informacija o materijalima i dimenzijama obratite se našim ljubaznim prodavačima koji će vas bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu blagovaonicu.

Više informacija
Boja Hrast
Oblik stola Pravokutni
Materijal Masivni hrast/Čelik (noge)
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje