Blender KITCHENAID 5KSB4026EHY

SKU
143-275806
331,67 €
Dodajte
Blender KITCHENAID 5KSB4026EHY je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi

Naš blender K400 pomaže vam postići savršen ukus u vašim kreacijama. Dizajniran je za korištenje kod najtvrđih sastojaka za postizanje glatkih rezultata, bez obzira radite li hranjivu domaću juhu, dječju hranu, sok od limete, maslac od orašastih plodova, namaz, pire, umak ili smoothie! Kako radi? Blender ima trodijelni sustav koji djeluje u harmoniji: jedinstvenu asimetričnu oštricu od nehrđajućeg čelika, rebrastu teglu koja omogućuje vraćanje sastojaka u sredinu i Intelli-Speed 1. 5 * HP motor koji prepoznaje sadržaj kako bi održao optimalnu brzinu. Izgrađen je za svakodnevnu upotrebu, ima čvrstu metalnu konstrukciju – uključujući upravljačku ploču – i 5-godišnje jamstvo za vašu mirnu savjest. Lako ćete upravljati jednostavnim kontrolama. Okrenite ga na željenu brzinu, pulsnu opciju ili 3 unaprijed zadana programa – drobljenje leda, ledena pića, smoothie – koji automatski vode računa o ciklusu kako bi postigli najbolju konzistenciju. Kad završite, možete koristiti praktični ciklus samočišćenja kako bi blender očistili, te bili spremni za sljedeću kulinarsku avanturu. 

Konjska snaga motora blender-a izmjerena je pomoću dinamometra, stroja koji laboratoriji rutinski koriste za mjerenje mehaničke snage motora. Naša referenca motora od 1,5 konjske snage (HP) odražava konjsku snagu samog motora, a ne konjsku snagu samog blendera u posudi za blendanje. Kao i kod bilo kojeg blendera, snaga u posudi nije jednaka konjskoj snazi samog motora.

KitchenAid-ov stručno izrađen trodijelni sustav blendanja

Brojčanik sa 5 brzina, uključujući i funkciju pulsiranja, 3 unaprijed programirana programa za recepte i ciklusi samočišćenja

Rebrasta vrč od 1,4 l

Motor vrhunske perfomanse sa 1.5 konjskih snaga i sustavom kontrole brzine motora Intelli-speed

 

Više informacija
Proizvođač KitchenAid
Snaga 1200 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje