Blender KITCHENAID 5KSB4026EPT

SKU
143-240208
349,99 €
Dodajte
Nedostupno

Blender dizajniran za savršen okus

Jednostavno kombinirajte najteže sastojke za glatke rezultate i savršen ukus s našim K400 mikserom. Strastveni tvorci, pripremite se za stvaranje!


Boje koje vas nadahnjuju


Boja je u našem DNK. Stvorili smo K400 blender u prekrasnim bojama tako da možete uskladiti svoj stil, dom ili samostojeći mikser, od Ink Blue do Pebbled Palm i Cast Iron Black. Budite jedinstveni ili pronađite ideje za kuhinjske boje za inspiraciju.

Stabilna metalna konstrukcija


S metalnom podlogom od lijevanog metala i upravljačkim gumbom, ovaj je blender izrađen da traje. Težak je, čvrst i spreman za sve recepte koje možda sanjate. Pouzdano je čvrst i dolazi s 5-godišnjim jamstvom za bezbrižnost.

 

Riješite se čvrstih sastojaka


Osjećajte se sigurnim koristeći teške sastojke poput badema, chia sjemenki, leda, korijena đumbira ili hranjivog, vlaknastog i lisnatog povrća. Oni će se transformirati u glatke, ujednačene teksture što rezultira u savršeno uravnoteženim okusima. Ukusno.

Trodijelni sustav blendera


Svaki put stvarajte glatke mješavine. U našem trodijelnom sustavu kombiniraju se tri aspekta: jedinstvena asimetrična oštrica, rebrasta posuda i prilagodljivi motor Intelli-Speed ​​koji osjeti sadržaj za održavanje optimalne brzine.

Osjetite kontrolu


Postignite precizan okus i teksturu kakvu zamišljate pomoću intuitivnog kontrolnog kotačića. Uključite ga na 5 brzina, mogućnost pulsa i 3 korisna unaprijed postavljena programa: drobljenje leda, ledena pića, smoothie - kao i praktični ciklus samočišćenja.

 

Više informacija
Boja Pistachio
Proizvođač KitchenAid
Garancija 5 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje