Blender KITCHENAID KA5KSB4026EMS

SKU
143-254545
291,86 €
Dodajte
Nedostupno

Opis proizvoda :

Za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. Novi dizajn blendera zapremnine 1,4 l dostupan je u velikom broju modernih boja kako bi se zadovoljile sve vrste osobnosti i kuhinja. Stabilno postolje i regulatori od lijevanog metala.

Čvrst, stabilan, izdržljiv i lako se čisti. 

Za stvaranje više okusa ručno izrađen trodijelni sustav za miješanje tvrtke KitchenAid: motor vršne snage 1,5 KS* (s inteligentnim sustavom kontrole brzine motora). Jedinstvena asimetrična oštrica i rebrasti vrč.  Prepoznaje sadržaj i zadržava optimalnu brzinu za obradu svih namirnica.  Jedinstvena asimetrična oštrica od nehrđajućeg čelika, oštra i postavljena pod preciznim kutom. Miješa pod četiri različita kuta, čime se sastojci uvlače u sredinu radi savladavanja i najzahtjevnijih sastojaka.  Rebrasti stakleni vrč zapremnine 1,4 l.  Vraća sadržaj na oštrice kako bi se stvorio snažan vrtlog za miješanje radi lakšeg svladavanja zahtjevnih sastojaka.

Jednostavni intuitivni upravljački elementi: jedan brojčanik s 5 promjenjivih brzina, uključujući pulsiranje, 3 podešena programa za pripremu napitaka (drobljenje leda, ledeni napitci, frape) i ciklusi samo čišćenja. Za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. Novi dizajn blendera zapremnine 1,4 l dostupan je u velikom broju modernih boja kako bi se zadovoljile sve vrste osobnosti i kuhinja .

Tehničke karakteristike : 

Snaga (W) 1200 Motor maksimalne snage 1,5 KS* Napon (V) 220 – 240 Frekvencija (Hz) 50/60 

Broj okretaja u minuti 600-16000 

Brzine 5 promjenjivih brzina, pulsiranje, 3 unaprijed podešena programa za pripremu napitaka i ciklus čišćenja Zapremina vrča/ Radni kapacitet 1,4 l 

Materijal kućišta: Lijevani metal

 Materijal spojnice: Metal 

Dimenzije proizvoda :V × Š × D 40,1 × 19,28 × 22,91 cm 

Dimenzije ambalaže :V × Š × D 27,94 × 43,18 × 31,12 cm 

Dimenzije velikog paketa V × Š × D 44,45 × 62,23 × 29,21 cm 

Neto težina 6,62 kg

Bruto težina 7,48 kg 

Bruto težina velikog paketa 15,65 kg

 Duljina kabela 91 cm (omotavanje kabela ispod postolja) 

Zemlja podrijetla: Dizajniran, proizveden i sastavljen u SAD-u

 Standardna oprema: Rebrasti stakleni vrč s mjernim oznakama zapremnine 1,4 l. Može se prati u perilici posuđa. Ventilirani poklopac s hermetičkim zatvaranjem i s čepom za mjerenje/dodavanje sastojaka (do 60 ml) koji se može ukloniti Čep za mjerenje i dodavanje sastojaka tijekom miješanja koji ne sadrži BPA. Može se prati u perilici posuđa Asimetrična oštrica od nehrđajućeg čelika. Može se prati u perilici posuđa. 3 podešena programa za pripremu napitaka: drobljenje leda – ledeni napitci – frape. Upotrebe blendera zahvaljujući optimalnom vremenu i brzini neophodnoj za izradu slasnih frapea. Blender će automatski raditi pri velikoj brzini od 14.000 o/min tijekom 45 sekundi da bi svladao zahtjevne sastojke i postigao glatke, dosljedne rezultate.

Više informacija
Boja Srebrno siva
Proizvođač KitchenAid
Snaga 1200 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje