Blender NUTRIBULLET NB910CP

SKU
143-1009028
86,14 €
Dodajte
Nedostupno

OPIS
Kompaktni nutribullet® Pro ima snagu od 900 W i dolazi s oštricom za ekstrakciju koja čak i najtvrđu, najtvrđu hranu pretvara u kremaste smoothieje i više bez oštećenja hranjivih tvari. To nije dovoljno? Uz ovaj mikser dobivate i dodatnu opremu: BPA free velika čaša od 900 ml, 2 To-Go poklopca s otvorom, 2 obruča za čašu i 2 obruča za čašu s ručkom.

Nutribullet® PRO podiže izradu smoothie-ja na višu razinu. S 900 W snage ekstrakcije hranjivih sastojaka, savršen je za usitnjavanje tvrdih namirnica poput sjemenki, kelja i cijelih orašastih plodova u svilenkaste smoothieje. Izuzetno je jednostavan za korištenje.
Snažna oštrica od nehrđajućeg čelika dizajnirana je za optimalnu ekstrakciju hranjivih sastojaka. Intuitivan dizajn koji Vam omogućuje jednostavno korištenje: postavi čašu na bazu motora, zakreni i blendajt.

Znaš li da se većina smoothie-ja može pripremiti u manje od 60 sekundi? Sada možeš uklopiti zdravu prehranu u svoj užurban dan! Jednostavan, intuitivan dizajn čini ovo uređajem koji ćeš koristiti svaki dan, sastojke poput jagoda ili špinata pretvori u napitak glatke teksture.

Osim jednostavne upotrebe, ovaj blender jednostavan je i za održavanje. Jednostavno odvrni oštrice, isperi ih deterdžentom i vodom, a čaše i poklopac peri u perilici posuđa.

Značajke proizvoda

Nutribullet® Pro 900
- 900 W motor
- oštrica za ekstrakciju
- šalica To Go 925 ml

Uključeno je 7 dodataka
- šalica To Go od 925 ml
- 2 prstena za piće
- 2 nastavka za šalicu To Go
- 2 prstena za piće s ručkom

 Tehničke specifikacije:
kategorija
-mikser
model proizvoda
-NB910CP
Snaga (W)
-900 vata
kapacitet (ml)
-925 ml
Dimenzije (cm)
-30,5 cm x 19,6 cm x 40,5 cm
težina (kg)
-4,69 kg
Duljina kabela (cm)
-100 cm
boja
-šampanjac
Završi
-Sjajni metalik
glavni materijal
-plastika/nehrđajući čelik

 

Više informacija
Boja Šampanjac
Snaga 900 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje