Blender RUSSELL HOBBS Nutri Boost 23180-56

SKU
143-161948
Posebna cijena 469,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 879,00 kn
-46%
-410kn
Dodajte
Blender RUSSELL HOBBS Nutri Boost 23180-56 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaZadnji komadi

Razvijanje dobrih prehrambenih navika nije nikada bilo lakše nego s Russell Hobbs NutriBoost uređajem. Njegova funkcija blendanja radi smoothieje, juhe, umake i pića prepuna nutrijenata; brzo i jednostavno bez gubljenja vrijednih vitamina.

Dobivanje pravih nutrijenata svakoga dana može poboljšati vaše zdravlje, izgled i način na koji se osjećate. NutriBoost je odličan uređaj za ljude koji žele više svježe hrane u svojoj prehrani, bez puno strke i zbrke. Kako NutriBoost može mnogo toga, također vam štedi prostor za druge uređaje koje biste u protivnom trebali imati. Ovaj napredni uređaj neće odbaciti niti jednu hranjivu tvar ili mrvicu korisnog sastojka, jer svi izvrsni okusi i vitamini iz voća i povrća završe u vašem napitku. Ima i nazubljeni nož kojim možete ribati sir, samljeti kavu ili sjeckati orašaste plodove. Sa svim tim funkcijama u jednom uređaju možete se zabavljati, biti kreativni i isprobati niz recepata i okusa. 

 

Ima 5 čaša - 3 velike i 2 male - jedna za svakog člana obitelji, i različite poklopce za svaku uporabu - od pohranjivanja do serviranja. Ima i shaker poklopac koji ima otvore za sir, čokoladu i začine te putni poklopac s otvorom za ispijanje i zaštitnim poklopcem. Svojom svestranošću, ovaj praktični uređaj će postati od neprocjenjive vrijednosti za obitelji koje brinu o zdravlju.

Set od 15 dijelova uključuje: 
1 x baza od nehrđajućeg čelika700W 
3 x velike čaše od 700ml 
2 x male čaše od 350ml 
1 x oštrica z blendanje s 4 vrha 
1 x nazubljena oštrica za ribanje 
3 x čvrsta poklopca 
1 x putni poklopac s otvorom 
1 x shaker poklopac s rupama 
2 x prstena za usne 
Svi dijelovi mogu se prati u perilici posuđa.

 

Više informacija
Boja Inox/Crna
Proizvođač Russell Hobbs
Snaga 700 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje