10 ideja za poklon za Majčin dan

Druga nedjelja u mjesecu svibnju osigurana je za jedan od najljepših dana u godini. Majčin dan je nastao početkom 20. stoljeća i slavi se u brojnim zemljama širom svijeta, a kao što mu samo ime kaže, obilježava se u čast majčinstva i majki. Ukoliko još niste ništa osmislili, donosimo 10 ideja za poklon za Majčin dan.

Udobna dizajnerska posteljina

Posteljina je poklon koji obično majke poklanjaju, tako da je možda red da je sada vi poklonite njima? Udobna i meka krevetnina razveselit će svakoga, a ako je pri tome i stilski dizajnirana da podiže izgled interijera, vjerujemo kako će vaša majka biti oduševljena poklonom.

jednobojna posteljina

Prije odabira razmislite o dimenzijama kreveta u njenoj spavaćoj sobi, kao i izgledu sobe. Ukoliko je boja jednolična, slobodno se poigrajte s predivnim cvjetnim ili šarolikim uzorcima. U velikoj ponudi možete birati po bojama, a u ovogodišnjoj kolekciji čak i po cvjetovima.

Vaša majka voli ljiljane? Bit će oduševljena ovim modelom:

cvjetna posteljina

Ukoliko se još uvijek nada epizodama Šeherezade, vjerojatno će joj se svidjeti ovaj:

orijentalni uzorak

Ako je klasika njezin preferirani izbor, ne možete pogriješiti s jednobojnim, no kvalitetnim pamučnim posteljinama.

Izbor je stvarno raznovrstan i sigurno ćete pronaći nešto što odgovara njenom karakteru. Lijepa posteljina podići će i osvježiti izgled spavaće sobe, a mekoća pružiti udobnost spavanja kakvu svi priželjkujemo.

Aparati za kućanstvo

Iako je riskantno ovu kategoriju uopće navoditi kao poklon, činjenica je da ima situacija u kojem bi pojedinci bili sretni ako dobiju novi usisavač ili parnu postaju parnu postaju o kojoj uvijek sanjaju. Nećemo se lagati- čistit’ se mora. I istina je da usisavač nije najdirljiviji poklon, ali je zato koristan. Pogotovo ako je robotski – na njega ni jedna majka neće reagirati „Jesi ti meni stvarno poklonio usisavač za Majčin dan?!“, već će reakcija biti: „Ajme, više ne moram usisavati!“.

Ako vaša mama još uvijek koristi stare aparate, bit će zahvalna na novoj tehnologiji. Poklonit ćete joj više vremena i uštedjeti energiju, a vjerujemo kako se slažete da to nije loš poklon.

Ukrasne biljke za uređenje interijera

Dekorativne biljke super su odabir ako želite pokloniti cvijeće, a niste obožavatelj buketa koji uvenu nakon tjedan dana. Prava dekorativna biljka se izgledom ne razlikuje mnogo od prve, žive biljke. Jedina je razlika što je ne morate zalijevati.

Ukoliko je vaša majka osoba koja obožava brigu za cvijeće i to je opušta, možda je bolje da posjetite cvjećarnicu. Ipak, mnoge su majke osobe sa puno briga na leđima i ne žele još jednu na koju trebaju misliti. Umjetno je u tom slučaju idealno.

dekorativne biljke

Električna četkica za zube

Dođite mami s električnom četkicom za zube i vrlo vjerojatno će vas gledati u čudu. Međutim, kada je proba zahvalit će vam od srca. Električne četkice sve su popularnije i to s dobrim razlogom. Pravilno održavanje zubne higijene i njege desni izrazito je važno za zdravlje usne šupljine, a električne četkice proizvedene su da vam u tome pomognu.

Izvanredno čišćenje između zubi, rotirajuće glave, mjerači vremena i tehnologija za izbjeljivanje samo su neke od funkcionalnosti. Pronađite željeni model i poklonite majci zdrav i širok osmijeh.

Kvalitetan jastuk za najbolji san

Nažalost, puno ljudi spava na jako lošim jastucima i bude se s bolovima u vratu. Zašto? Najčešće jer kupovinu kvalitetnog, ergonomskog jastuka smatramo troškom koji nikada ne bude prioritet. To je krivo stajalište. Spavamo trećinu našeg života i kupnja jastuka nije trošak, već pametno ulaganje.

posteljina

Ako je vaša majka dio gore navedene skupine, kvalitetan jastuk je idealan poklon za nju. U fantastičnoj ponudi pronaći ćete jastuke za sve načine spavanja uz pristupačne cijene. Ukoliko želite najbolju kvalitetu, u ponudi se nalazi i ekskluzivan Tempur, svjetski brend koji podiže standarde kvalitete uz svoj jedinstven materijal. Tempur pruža potpunu podršku vratu, a u velikom asortimanu možete birati savršeni oblik za preferirani način spavanja.

Poklonite majci idealan i kvalitetan san. Na tome će vam biti vječno zahvalna. Kako odabrati i kupiti savršeni jastuk možete saznati ovdje.

Posuđe kao klasika

Posuđe je klasičan poklon koji je uvijek koristan i potreban. Jedan dobar set lonaca nikome nije višak, a često se događa da u kuhinjama imamo stare primjerke na koje smo navikli, pa se oduševimo novima. Otvorite ormarić i provjerite, a zatim u potragu.

Za više slastica kupite kuhinjskog robota

Nema ništa bolje od maminih kolača, zar ne? Ako je vaša majka osoba koja se u kuhinji opušta i pravi kolače s velikim osmijehom na licu, kuhinjski robot je točno ono što joj treba. Neka njeno zadovoljstvo bude još veće, a rad što manji. Kuhinjski roboti su izrazito funkcionalni uređaji koji ubrzavaju i olakšavaju brojne kuhinjske procese, a u velikoj ponudi možete birati između jednostavnijih modela i onih koji imaju nastavke da gotovo čine- sve u jedan uređaj.

kuhinjski robot kao poklon za majčin dan

Uređena kosa, sretna žena

Mnoge žene svoju kosu smatraju svojim najboljim adutom. Nažalost, kako bi kosa bila njegovana i uredna, nije dovoljno samo odabrati odgovarajuće šampone i sredstva, već je potrebno uložiti truda u njeno oblikovanje. U tome ženama već godinama pomažu razni mali aparati za osobnu njegu. Tu su vrhunske električne četke za kosu, no i pegle i uvijači za kosu.

Ukoliko kupujete peglu ili uvijač za kosu, razmislite o temperaturi, o materijalu od kojeg su ploče pegle te o duljini kabla. Najčešći materijal za pločice je jer dobro provodi toplinu, no provjerite radi li se o premazu. Također, razmislite o duljini kose. Ako vaša majka ima dulju, gustu ili kovrčavu kosu, tražite šire pegle. Tanje pegle bolje su za stiliziranje i frizure. Poželjno je također da ima uređaj ima mogućnost gašenja nakon određenog vremena. Na taj način se povećava sigurnost. Najpoznatiji aparat i vrh pegla za kosu je Dyson Corrale, no u ponudi možete pronaći kvalitetne aparate nižeg cjenovnog ranga.

Najbolja kava na svijetu

Ili točnije, aparat za kavu kako bi svakodnevno mogla piti svoj najdraži napitak pripremljen na najbolji mogući način. Ponuda aparata za kavu je velika i čini je puno vrsta. Prvo se trebate odlučiti koliki vam je cjenovni rang te nakon toga razmisliti koju vrstu kave vaša mama najviše voli piti.

odmor uz kavu

Tehnologija aparata je drugačija prema modelu i proizvođaču, stoga se prije odabira raspitajte koje sve mogućnost uređaj ima i na kojem principu funkcionira. Jedno je sigurno, pravi ljubitelj kave sasvim će sigurno na prvi gutljaj osjetiti razliku između kave pripremljene u aparatu i one iz džezvice. Punoća okusa je fantastična.

Dodatno, ovaj poklon ima jedan odličan plus. Svaki puta kada dođete na kavu kod mame i vi ćete biti oduševljeni.

Retro kolekcija za nostalgičare

Ako nemate ideje, a vaša je majka ljubitelj vintage stvari, pogledajte retro ponudu raznih proizvođača. Mali funkcionalni uređaji koristan su dodatak kućanstvu, no specifičnost njihova izgleda bit će ono što se majku oduševiti. Provjerite ponudu i uvjerite se u jedinstven dizajn.

Što god odabrali, darujte to s ljubavi. Ne kupujte poklone jer morate, već jer to stvarno želite. Zahvalnost i zagrljaj su ono što najviše znači.

Sretan Majčin dan svim ženama, majkama, kraljicama!