Već 10 godina opremamo vaše domove diljem Hrvatske

Prije deset godina Zagrepčani su prvi puta imali prilike upoznati jedan od svjetskih vodećih prodajnih lanaca – Harvey Norman. Na 10 tisuća kvadratnih metara u zagrebačkom centru King Cross prostrla se atraktivna trgovina s odjelima namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike i malih kućanskih aparata, audio-video uređajima te informatičkom opremom.

Prošle godine otvorena druga poslovnica u Hrvatskoj, u gradu Puli, a uskoro kreće širenje i u ostatku zemlje.

opremanje doma u Harvey Normanu

U uspješnih 10 godina kroz naše je trgovine prošlo više od 5 milijuna kupaca, a webshop godišnje posjeti više od 2 milijuna. Brojni zadovoljni i vjerni kupci potvrda su kako naš prepoznatljivi slogan „Kupnja vrijedna povjerenja“ uistinu označava samu srž poslovanja. Veliki broj svjetskih brendova s vodećom tehnologijom, prvoklasni proizvođači namještaja i spavaćih soba te inovacije i ekskluzivne ponude dokazi su kvalitete i profesionalnosti.

opremanje doma tehnologijom

„Izrazito smo ponosni na naše djelovanje u Hrvatskoj i na proteklih 10 godina. Posebno nas je obradovalo prošlogodišnje otvaranje poslovnice u Puli, osobito jer se dogodilo u jako izazovno vrijeme za mnoge djelatnosti. U planu nam je širiti se i dalje, te otvoriti još šest trgovina u Hrvatskoj. Vjerujem kako ćemo uz sadašnje iskustvo i uz naše vjerne kupce uspjeti ostvariti ciljeve i nastaviti s razvojem. Ostat ćemo svoji i postati destinacija broj jedan u svim područjima Hrvatske, bez obzira trebate li madrace, vrhunski namještaj ili nešto od tehnike.“, rekao je generalni manager Damir Musić.

Damir Musić Harvey Norman
Na fotografiji: generalni manager Damir Musić

Kroz podršku kolega, edukaciju i pozitivno radno okruženje brojni su pojedinci u našim trgovinama gradili svoju karijeru i proširujući svoje horizonte mijenjali pozicije, rasli i napredovali. Nakon 10 godina rada, danas se možemo pohvaliti s gotovo 200 entuzijastičnih zaposlenika koji su pravi stručnjaci u svojem području.

Stavljajući kupca na prvo mjesto i uz kompletnu savjetodavnu uslugu, naši djelatnici pokretači su razvoja i nezaustavljive želje za daljnjim širenjem. Osobe koje svoj posao rade sa strašću stvaraju ugodno radno okruženje i pozitivnu atmosferu koju osjeti svaki posjetitelj naših trgovina.

opremanje doma kreveti

Opremanje doma na jednom mjestu

Vjerni kupci uvijek nam se vraćaju jer je opremanje doma kod nas jednostavno i brzo– sve je na jednome mjestu! Ukoliko trebate namještaj za dom, u ponudi su brojni modeli različitih stilova koje možete kombinirati u željene boje i materijale. Inovativne, luksuzne kuhinje po mjeri pružaju inspiraciju za uređenje kutka za kuhinje točno po vašim potrebama i želji.

Velika ponuda

Trudimo se povećati kvalitetu sna svih oko nas, stoga naš odjel spavaćih soba sadrži poznate svjetske brendove i povjerenu kvalitetu. Kako biste svaki dan spavali kao u hotelu! Od kreveta, setova kreveta s madracem, dječjih soba ili kompletnih spavaćih soba za svaki prostor, pronalazimo rješenje za svaki prostor i svaku potrebu. Veliki broj kvalitetnih madraca nalazi se na zalihi, stoga je opremanje doma brzo i sigurno- uz isporuku odmah.

Osim toga, opremamo vaš dom najmodernijom tehnologijom. U raznolikoj ponudi naići ćete na renomirane proizvođače poput Samsunga, Dysona, Sonya, Gorenja, Candy, Lenovo, Bosch, Asus, Electrolux, Tefal, Acera, Philipsa i mnogih drugih čije vrhunske uređaje možete vidjeti na našim policama.

Trebate laptop, računalo, mobitel ili nešto drugo od informatičke opreme? Pomažemo vam da ostanete povezani sa svima, uz najnovije modele za zabavu, posao ili svakodnevnu upotrebu.

Naše trgovine kupcima omogućuju interaktivnu šetnju kroz naprednu tehnologiju, odlične uvjete plaćanja do 36 rata bez kamata i uvijek nasmijane prodavače koji pomažu u svakom koraku kupovine. Posjetite nas, proslavite s nama naš rođendan i opremite svoj dom uz odlične pogodnosti!