Što vam je potrebno za uživanje u trenutku? Samo odlične bežične slušalice Philips

Kada bi vaš život bilo film, koji bi bio vaš soundtrack, pozadinska pjesma svih vaših događanja? Mali uređaji koji mogu reproducirati glazbu omogućuju vam da bilo kada i bilo gdje slušate i birate svoje najdraže melodije, no za kvalitetu i udobnost najvažnije su slušalice. Tehnologija je godinama napredovala te se prava inovacija dogodila pojavom prvih bežičnih slušalica. Danas možemo reći da bežične slušalice ne nude samo pokretnost i komociju. Bežične slušalice Philips TAUT102BK/00 nude više od toga, više od uživanja u glazbi. Iako glazba pokreće svijet, odlično je u malom uređaju imati sve, zar ne?

Bežične slušalice od kojih se nećete moći odvojiti

Bežične slušalice Philips TAUT102BK/00 True Wireless BT bit će udobne za vaše uši, doslovno i metaforički. Zamjenjive gumene kapice omogućuju vam savršeno prianjanje, udobnost i jasnoću. Čisti zvuk i snažan bas koji reproduciraju svaku će vašu najdražu melodiju učiniti još intenzivnijom. U tome pomažu i neodimijske akustične pogonske jedinice od 6mm, a cijev ovalnog oblika pruža maksimalnu zvučnu izolaciju. Uronite u svoj svijet, doživite trenutak.

Pouzdanost i kvaliteta svjetskog brenda

Slušalice pružaju do 12 sati reprodukcije, dok potpuno punjenje traje do dva sata. Drugim riječima, napunite slušalice kroz noć i uživajte u najdražim pjesmama cijeli dan. Za dodatnu sigurnost, samo vratite slušalice u kutiju svaki put kada ih treba napuniti. Kutija je malena i lako prenosiva, stoga slušalice možete puniti u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu.

Više od slušalica

Kako biste bili spremni brzo reagirati i stvoriti si željenu atmosferu, tu je višefunkcijska tipka. Ako vam se ne sviđa pjesma, preskočite je dugim pritiskom. S druge strane, ne želite zaustaviti pjesmu i javiti se na poziv? Jednostavnim pritiskom odbijte poziv i nastavite uživati. Trebate li brzo reagirati, dvostrukim pritiskom tipke aktivirat ćete glasovnog pomoćnika na telefonu. Siri ili Google Assistent pomoći će vam uspostaviti poziv, provjeriti vremensku prognozu, poslati poruke ili nešto slično. Vaše su slušalice uparene s vašim uređajem, i jednom kad su uparene Bluetoothom, zapamtit će zadnji uređaj tako da se ne morate ponovno povezivati.

Odlična funkcija slušalica je ugrađen, vrhunski mikrofon. Uz mogućnost sprječavanja vanjske buke i odjeka, imat ćete jasnu komunikaciju i vezu. Slušalice pružaju domet i do 10 metara, tako da ćete mobitel moći zaboraviti i u drugoj prostoriji.

Jednom kada ih probate, teško ćete ih zaboraviti. Zvuči dobro? Zvuče i one. Kao i odlična ponuda i sniženja, stoga…provjerite.