Blok kuhinje – funkcionalno rješenje za svaki prostor

Veliki ljubitelji kuhanja? Čak i ako imate malo prostora, ne morate se odreći kuhinje koja ima sve. Iako su blok kuhinje kompaktne, njihova je oprema raznolika. Bez obzira želite li dočarati večeru s više slijedova ili samo pripremiti brzi obrok: svi kuhinjski uređaji i sve ostalo potrebno u kuhinji mogu se uključiti u potpuno opremljenu mini kuhinju, a naravno možemo ih i napraviti po narudžbi. Pogledajte zašto su upravo one optimalno rješenje!

Blok kuhinje – kompaktne i cjelovite

Kompaktni kuhinjski blok zapravo nije ništa drugo nego čajna kuhinja u kojoj se u najmanje prostorije može smjestiti sve što vam treba. Zidne jedinice pružaju dovoljno prostora za smještaj posuđa i namirnica. Lonci, tave i dodaci u dobrim su rukama u osnovnim jedinicama. Blok kuhinje upotpunjuju sudoper i električni uređaji poput štednjaka i hladnjaka. Po potrebi se mogu smjestiti i perilica posuđa i perilica rublja. I mala, ali kompletna kuhinja omogućuje da u njoj spremite sve vrste ukusnih delicija.

Postoje kuhinjski blokovi duljine 180 cm, dok su uobičajeni kuhinjski blokovi duljine oko 270 do 280 cm i mogu se pojedinačno proširiti. Ozbiljni kuhinjski blokovi su dimenzija 300 do 330 cm i čine savršenu kuhinju koja se lako ukomponira u svaki prostor. U nekim trgovinama možete pronaći i blok kuhinje s aparatima, što je odličan odabir za kupovinu ‘sve odjednom’. Ovisno o veličini kuhinjskog bloka, dovoljne su 2 ploče za kuhanje, no za kućanstvo s više ljudi idealne su 4 ploče za kuhanje.

Blok kuhinja za svaki prostor

Gotove blok kuhinje možete dobiti već opremljene, no možete ih i opremiti po potrebi uz pomoć razne dodatne kuhinjske opreme. Mnogo se stvari može dizajnirati i implementirati: od slobodnog izbora kuhinjske opreme do odgovarajuće rasvjete. Osim ormarića i ladica s mekanim i tihim sustavom zatvaranja, moderne mini kuhinje oduševit će vas i maštovitim mogućnostima pohrane i spremištima za koje je lako brinuti. Također, često su otporne na ogrebotine, poput onih s melaminskim premazom.

Blok kuhinje po mjeri

Svatko tko želi razvijati vlastitu kreativnost, a ne samo odabrati unaprijed dizajnirane kuhinjske blokove, može osmisliti vlastitu kuhinju. Mini kuhinje mogu se sastaviti prema potpuno osobnim idejama. 3D planer za kuhinju omogućuje vam stvaranje vlastite male kuhinje iz snova u tri koraka. Različite visine rada, pročelja i radne ploče, električni uređaji, unutarnje pregrade, rasvjeta i sve ostalo što vam treba u savršenoj kuhinji – s jednostavnim alatom za planiranje kojeg možete vidjeti u trgovinama Harvey Normana, individualizirani kuhinjski blok uskoro će biti kod kuće.

Savjet: ako je kut u koji ćete smjestiti kuhinjski blok mali i tamni, tada će fronte u svijetlim bojama biti pravi izbor. Tako će prostor izgledati veći i prijateljskiji.

blok kuhinja za savršen dom

Najbolje prednosti:

Kuhinjski blokovi planiraju se pojedinačno i brzo

Blok kuhinja brzo se planira i kreira.

Iako asortiman proizvođača kuhinja uključuje mnogo različitih unaprijed konfiguriranih kuhinjskih garnitura koje možete odabrati, kuhinjski blok i dalje možete dizajnirati vrlo individualno odabirom radne ploče, stražnjeg zida kuhinje, boje ili ručica.

Mala kuhinja i još uvijek primate goste?

Mala kuhinja ne znači da se morate ograničiti. Potpuno moderan kuhinjski blok također omogućuje primanje gostiju i posebne trenutke uz ukusnu hranu.

Proširite svoj kuhinjski blok

Ako su dani male kuhinje prošli i želite proširiti svoj kuhinjski blok, to nije problem. Kao i kod modularnih kuhinja, svoju kompaktnu kuhinju postupno možete proširiti i povećati dodatnim elementima poput ormarića ili električnih uređaja i tako pretvoriti pojedinačni kuhinjski blok u veliku kuhinju u kojoj cijela obitelj može zajedno kuhati i peći. Potražite osobno savjetovanje i dogovorite sastanak sa stručnjacima za kuhinje! Potpuna i profesionalna usluga povećat će vaše zadovoljstvo i uštedjeti vam vrijeme!

blok kuhinja za funkcionalnost

Sve pogodnosti na prvi pogled

Blok kuhinja nije samo stvarna ušteda prostora, već je i isplativija od ugrađene kuhinje jer su električni uređaji često uključeni u ukupnu cijenu. Osim toga, brzo se planira. Sve što vam treba za konzultacije s našim stručnjacima za kuhinje su dimenzije kuhinje i mjesto priključaka. Iz unaprijed planiranih modula odaberite onaj pravi za vas i odlučite o boji korpusa, prednjim dijelovima i dodacima poput ručki na vratima. To vašem novom kuhinjskom bloku daje individualni dodir, u potpunosti prema vašem osobnom ukusu.

Jednostavnost kuhinjskih jedinica

Blok kuhinje s aparatima kombiniraju svu važnu opremu za kuhanje i pečenje na malom prostoru. Na primjer, u apartmanima s malom kuhinjom, kuhinjski blok idealno je rješenje za smještaj štednjaka, sudopera, hladnjaka i perilice posuđa, kao i stvaranje dovoljno prostora za odlaganje.

blok kuhinja

Otkrijte širok spektar blok kuhinja

Tražite li potpuno opremljenu blok kuhinju za svoju vikendicu ili kuhinjski blok za studentski stan? Pogledajte internet trgovinu Harvey Norman ili posjetite neku od naših poslovnica u Zagrebu ili Puli, gdje ćete zasigurno pronaći blok kuhinju iz snova.