Zauvijek mijenja način na koji stiliziramo kosu – Dyson Airwrap

Zamislite da se jedno jutro probudite i da imate osobnog frizera kojeg možete nazvati u bilo koje doba dana. Zamislite da točno zna što želite i svakog puta vam stvori savršenu frizuru. Zvuči gotovo predobro da bi bilo istinito, zar ne?

Postoji dilema s kojom se svaka žena suočava gotovo svakog jutra – danas jednostavno želimo imati savršenu frizuru. 

Najveća dvojba je – želim li čistu ili stiliziranu kosu? Ako operem kosu jedva imam dovoljno vremena da je osušim, a kamoli uvijem. Ako želim savršene kovrče moram koristiti suhi šampon barem još jedan dan. Uz zadnju Dyson inovaciju ne morate više birati. Upoznajte potpuno novi način za oblikovanje kose.

Jedan uređaj, toliko mogućnosti!

Poznat po nevjerojatnim inovacijama Dyson je prije dvije godine predstavio svoje fenomenalno sušilo za kosu Supersonic, a sada nam donosi pravu tehnologiju ljepote u jedinstvenom uređaju za oblikovanje kose Airwrap-u. Došlo je vrijeme da sve svoje uređaje za stiliziranje kose zamijenite jednim.

Za razliku od većine uređaja koji koriste ekstremnu toplinu aparat za oblikovanje kose Dyson Airwrap koristi samo protok zraka koji vam omogućava da sami, kod kuće, postignete izgled kao iz frizerskog salona. U nastavku pročitajte sve što trebate znati prije nego što se odlučite za kupnju ovog čudesnog aparata za oblikovanje kose.

 

Aparat za oblikovanje kose Dyson Airwrap

 

Istovremeno oblikuje i suši. Bez ekstremne topline.

Često oblikovanje kose znači i sušenje prije oblikovanja. To oduzima vrijeme i stvara dodatni, nepotrebni posao. Za razliku od ostalih uređaja koji rade na principu visokih temperatura, Dyson Airwrap oblikuje kosu od mokre do suhe. Kombinirajući vodu iz kose sa snažnim protokom zraka i kontroliranom toplinom, istovremeno može oblikovati i sušiti kosu – bez ekstremne topline.

Što odabrati danas – volumizirane kovrče i valove ili glatko završno sušenje? To je jedino pitanje na koje trebate odgovoriti, a Airwrap će brzo i jednostavno napravite željeni styling uz uštedu vremena i bez zapetljavanja kose.

Dyson Airwrap aparat za oblikovanje kose karakteristike

Testiranje i istraživanje

Dysonov tim inženjera i znanstvenika za kosu ulažu veliki trud kako bi razumjeli kosu od korijena do vrha. Nakon izgradnje najmodernijih laboratorija tim je potrošio više od 6 godina na testiranje i istraživanje različitih tipova kose i navika oblikovanja kose u cijelom svijetu. Uz istraživanje i testiranje kose, istražili su i trenutne tehnologije oblikovanja kose i identificirali ono što oni smatraju problemom kod te ponude; zapetljana kosa, visoke temperature, glomazni uređaji ili slabi i nekontrolirani protok zraka, neki oduzimaju strpljenje i vrijeme, neki trebaju puno vještine da bi se postigao željeni izgled, a Dyson Airwrap s lakoćom rješava te probleme stvaranjem voluminoznih kovrči, valova ili zaglađivanjem kose.

Što pokreće Dyson Airwrap?

Dysonovi inženjeri uvijek kreću od problema. Tim inženjera planirao je napraviti uređaj za oblikovanje kose koji može postići različite frizure uz jedostavno korištenje. U središtu ove priče nalazi se radikalna ideja: koristiti Dysonov brzi, visokotlačni digitalni motor V9 da bi se iskoristio fenomen poznat kao Coanda efekt.

Dyson Airwrap tehnologija

Coanda efekt nastaje kada mlaz zraka velike brzine prolazi uz neku površinu, a zbog razlika u tlaku uzrokovanih tom površinom mlaz zraka se pričvršćuje na površinu. Iskorištavajući ovaj princip Dysonov tim za aerodinamiku napravio je način za oblikovanje kose koristeći samo zrak u kombinaciji s toplinom. Rezultat, bilo da se odlučite za kovrčanje, valove, zaglađivanje ili sušenje kose, stvara prirodan izgled s glatkim završetkom što pomaže u sprječavanju oštećenja nastalih ekstremnom toplinom.

Različiti nastavci za oblikovanje. Za različite stilove.

Brzo suši kosu, istovremenu ju možete uvijati ili zaglađivati , nevjerojatno je lagan, a može se pohvaliti atraktivnim dizajnom koji izgleda luksuzno. Aparat za oblikovanje kose koji vam olakšava svakodnevni život. Otkrijte kako vaša kosa uvijek može izgledati profesionalno oblikovano.

Aparat za oblikovanje kose Dyson Airwrap s nastavcima

Kako u 6 koraka do savršenih kovrča:

1. Počnite s vlažnom kosom koja je osušena ručnikom.
2. Koristite Airwrap nastavak od 30 mm za uvijanje.
3. Koristite visoku toplinu i strujanje zraka.
4. Provjerite je li kovrča potpuno suha prije nego što isključite uređaj.
5. Završite sa stilom uz hladno puhanje.
6. Dodajte proizvode za oblikovanje kose, poput laka za kosu, kako biste maksimizirali dugovječnost kovrča.

Kutija za spremanje

Razvijena od strane Jamesa Dysona, kutija za spremanje štiti i uredno sprema vaš Dyson Airwrap uređaj za oblikovanje kose. U smeđoj boji, s mekanom tkaninom unutra i osigurana magnetnom kopčom. Ovo znači da vaš osobni stilist uvijek može putovati s vama kamo god otišli.

Dyson Airwrap ponuda

Već sutra možete potrošiti znatno manje vremena uređujući svoju kosu. Povrh toga, tijekom stiliziranja nećete izgubiti živce jer je rukovanje Dyson Airwrap-om jednostavnonećete ošteti svoju kosu. Dyson Airwrap je osmišljen kako bi vam briga za kosu bila što lakša, a kada ga upoznate, sigurno ćete se složiti da briga o frizuri  sada postaje svakodnevna zabava. Svoj Dyson Airwrap aparat za oblikovanje kose možete naručiti ovdje ili nas posjetiti u Harvey Norman trgovini i odmah isprobati sve prednosti koje donosi. Dolazi nam vrijeme brojnih proslava i zabava te će vaš osobni stilist biti pravi saveznik s kojim ćete sigurno zablistati u svakoj prigodi. Vjerujemo da Dyson Airwrap može biti jedan od najljepših poklona ovih blagdana te će sigurno izmamiti osmjeh na licu svakog tko ga dobije.

Aparat za oblikovanje kose Dyson Airwrap ponuda