Dyson Corrale: Pegla za kosu koja donosi revoluciju u svijet ljepote

Žene kovrčave kose žele ravnu, žene ravne kose žele kovrčavu – priča svih vremena, zar ne? Mnoge žene diljem svijeta u stanju su potrošiti puno novaca, puno vremena i puno živaca kako bi svakog dana imale savršenu frizuru, točno po volji i najnovijim trendovima. Ipak, iscrpljujućem procesu je došao kraj- tu je pegla za kosu!

Vrijeme stajanja ispred ogledala i mukotrpnog ravnanja kose polako odlazi u zaborav. Tehnologija napreduje, a Dyson tehnologija svojim je inovacijama uvijek prednjačila ispred svih ostalih. Jedan od najpoznatijih proizvoda u svakodnevnoj rutini uljepšavanja žena diljem svijeta je pegla za kosu. Uz Dyson Corrale, vaša njega kose i pravljenje frizure postat će učinkovitije i još jednostavnije!

pegla za kosu Dyson

Više učinka bez oštećivanja

Fantastičan proizvod koji se na tržištu pojavio ove godine donio je pravu revoluciju u svijet ljepote. Od prvih pegli za kosu koje su zahtijevale više vremena, no i uništavale kosu, tehnologija je napredovala do malih uređaja koji štite kosu od visoke temperature. Dyson Corrale učinit će vašu kosu savršeno ravnom, no istovremeno hidratiziranom. Fleksibilne ploče pegle s bakrenom legurom savijaju se oko kose, skupljajući je i postižući efikasan rezultat uz manje topline.

Kosa oblikovana Dyson Corrale peglom ima smanjeni elektricitet i dvostruko se manje lomi. Toplina se prenosi ravnomjerno, a fleksibilnost ploča peglu čini idealnim izborom za sve tipove i volumene kose. Temperaturu možete podesiti na tri razine (165°C, 185°C i 210°C), a kako biste bili sigurni da će vam kosa ostati očuvana tu je zaštita od pregrijavanja. Uz senzor koji regulira odabranu postavku temperature, uređaj osigurava stalno istu snagu bez opasnosti od spaljivanja kose. Došao je kraj vlasima koje strše i lete na sve strane- vrijeme je za sigurnost i jednostavnost Dyson Corrale pegle za kosu!

Dyson Corrale

Najveća prednost Corrale pegle je mogućnost bežičnog rada do 30 minuta. Pola sata je sasvim dovoljno za ravnanje kose uz vrhunske specifikacije koje pegla ima, no ukoliko vam je potrebno dulje vremena, potpuno punjenje pegle je samo 70 minuta. Univerzalni utikač omogućuje vam da sa svojim uređajem bezbrižno otputujete u inozemstvo te imate savršeno oblikovanu kosu svaki dan, bilo gdje. Dyson Corrale siguran je za vašu kosu, no i za okolinu. Nakon 10 minuta bez aktivnosti, aparat će se isključiti.

Uz ovaj inovativan uređaj vaša će kosa ostati zdrava, glatka i sjajna čak i uz svakodnevno peglanje. Pretvorite svoju jutarnju rutinu uljepšavanja u najljepši dio svoga dana. Uz Dyson Corrale peglu  izgledat ćete kao nakon posjete frizerskom salonu, a za savršen efekt trebat će vam samo par minuta. Zvuči odlično, zar ne?