Dyson Corrale uređaj za ravnanje kose – proslava boje

Svi želimo imati zdravu i njegovanu kosu, ali i dobru frizuru s kojom ćemo svaki dan izgledati kao da smo upravo bili kod frizera. No svakodnevno tretiranje kose sa sobom nosi i negativne posljedice, a jedna od njih je oštećenje kose. Našoj kosi posebno šteti feniranje, ravnanje i uvijanje, dakle svi postupci koji uključuju oblikovanje kose na visokoj temperaturi. Dyson je odlučio doskočiti tom problemu te je osmislio uređaj za ravnanje kose koji zahvaljući naprednim tehnologijama štiti vašu kosu od oštećenja.

Dyson CorraleTM uređaj za ravnanje kose napravljen je kako bi zaštitio vašu kosu i sačuvao vašu boju. Zato boje dolaze i na njemu pa ga možete pronaći u dvije boje – Purple/Black i Nickel/Fuchsia.

U nastavku teksta donosimo koje su sve prednosti ovog malog, ali moćnog uređaja za ravnanje kose!

 

Dyson Corrale

 

Koje su prednosti Dyson Corrale uređaja za ravnanje kose?

Zahvaljujući povećanoj kontroli koju pružaju Dysonove patentirane savitljive bakrene ploče, Dyson CorraleTM  uređaj za ravnanje kose može smanjiti ovisnost o toplini. Fleksibilne pločice od mangana i bakra savijaju se oko kose i prikupljaju je. Na taj način moguće je oblikovanje kose na nižoj temperaturi. Oblikovanje na nižoj temperature dovodi do manje oštećenja i manjeg blijeđenja boje što inače uzrokuje previsoka temperatura.

Visoka temperatura može promijeniti protein u kosi, a što se više topline koristi, to je značajnije blijeđenje boje kod obojane kose. No ta je činjenica dovedena u pitanje zahvaljujući dizajnu savitljivih ploča Dyson CorraleTM uređaja za ravnanje kose. Nevjerojatno tanke, debljine 65 mikrona, ove ploče se savijaju oko vlasi kose te tako omogućuju smanjenje temperature tijekom stiliziranja. Na taj način štite boju i zdravlje vaše kose.

Zajedno s dinamičkim sustavom grijanja s integriranim senzorom koji regulira temperaturu 100 puta u sekundi, ploče su dizajnirane tako da nikad ne prekorače postavljenu temperaturu i da pružaju mehaničku kontrolu preko pramenova.

Emma Sheldon, direktorica Dysonove kategorije za njegu kose rekla je: Dysonove tehnologije za njegu kose osmišljene su kako bi pružile izniman stil dok istovremeno čuvaju zdravlje kose. Oni koji boje kosu moraju voditi računa o zdravlju svoje kose jer će oštećenoj kosi prije izblijediti boja. Izlaganje pretjeranoj toplini može oštetiti kosu i uzrokovati izbljeđivanje boje. Iz tog razloga, Dyson Corrale™ uređaj za ravnanje kose sa svojim inovativnim fleksibilnim bakrenim pločama i svojom sposobnošću pružanja optimalne frizure na nižim temperaturama može smanjiti blijeđenje boje uzrokovano stiliziranjem.

Stilizirana i zdrava kosa

 

Dyson Corrale – očuvajte svoju kosu

Dyson Corrale™ uređaj za ravnanje kose ima pionirske mikrozglobne ploče, koje se oblikuju kada skupljaju kosu, primjenjujući ravnomjerno toplinu i napetost na pramenove kose u svakom prolazu i držeći ih u ravnini. Time se smanjuje ovisnost o toplini tako da se kosa može oblikovati i na nižim temperaturama.

Uređaj za oblikovanje ima Dysonovu pametnu kontrolu topline za očuvanje kose od pretjeranog oštećenja od topline. Tri precizne postavke topline – 165°C, 185°C i 210°C omogućuju korisniku da prilagodi postavke svom tipu kose i željenom stilu. Ova prilagodljivost, u kombinaciji s pojačanom kontrolom koju pružaju fleksibilne ploče, omogućava oblikovanje na nižim temperaturama bez ugrožavanja rezultata.

Osim što štiti vašu kosu od oštećenja, zahvaljujući fleksibilnim pločama Dyson Corrale™ uređaj za ravnanje kose oblikuje kosu u manje poteza.

Dyson Corrale - lijepa frizura i zdrava kosa

Bežična sloboda – fleksibilnost oblikovanja

Super je vijest da Dyson Corrale možete koristiti i bez kabla što vam daje dodatnu fleksibilnost te možete stilizirati svoju kosu dok ste u pokretu.

Napajan četvero-ćelijskom litij-ion baterijom Dyson CorraleTM uređaj za ravnanje kose pruža bežičnu fleksibilnost i univerzalan napon omogućavajući korisnicima stiliziranje u pokretu.  Ako je u pitanju putovanje, Dyson CorraleTM uređaj za ravnanje kose napravljen je sa značajkom “flight mode” kako bi mogao zadovoljiti standard putovanja zrakoplovom. Tako da svoj Dyson Corrale možete nositi sa sobom gdje god išli.

Dyson  Corrale™ uređaj za ravnanje kose potpuno se napuni u samo 70  minuta i pruža do 30 minuta bežičnog oblikovanja gdje god se nalazili. Stavljanje uređaja u ergonomsku bazu za punjenje ili alternativno pričvršćivanje magnetnog kabla na punjenje 360° omogućuje hibridni način punjenja za duže oblikovanje.

Za sve tipove kose i sve frizure

Dyson Corrale uređajem možete oblikovati svoju kosu kako god želite – ravnati je, ali i uvijati. Njegovo zakrivljeno vanjsko tijelo također je dizajnirano da podupire strukturu kovrča.  Stvara kovrče ili glatko prolazi kroz kosu kako bi se izbjegao udubljenja.

Vrh je dizajniran da ostane hladan na dodir, što omogućuje držanje vrhova za bolju kontrolu i jednostavno oblikovanje. Uz to, ovaj će se pametan uređaj ugasiti nakon 10 minuta nekorištenja pa se nećete morati pitati „je li mi pegla ostala upaljena?“

Ovaj pametan i inovativan Dyson uređaj za ravnanje kose možete pronaći na našem webu ili nas posjetiti u Zagrebu i Puli.