Električni kreveti: po čemu su posebni?

Iako o spavaćim sobama, a posebice krevetima, rijetko razmišljamo kao o industriji i tehnologiji, njihova proizvodnja to stvarno jest. Jednako kao i svaka druga grana, i proizvodnja kreveta se svake godine sve više razvija i unapređuje. Godinama smo spavali na krevetima drvenih okvira, a jedino što se mijenjalo je bila boja ili drveni detalji. Nedavno su stigli box kreveti koji su donijeli kompletno novi dizajn, no i razinu udobnosti, visinu i funkcionalnost. Posljednji hit industrije su električni kreveti. Oni su pomeli sve iza sebe.

električni krevet Classico

Prednosti električnog kreveta

Klasičnim krevetima ne možete promijeniti oblik. Krevet s električnom funkcijom omogućuje da se smjestite točno kako vam odgovara i prilagodite ga svojem željenom položaju. Oni su fleksibilni, a svoj san uljepšate jednostavnim pritiskom na gumb. Promjena položaja tijela može umanjiti bolove, no zasigurno povećava udobnost spavanja.

Električni kreveti imaju svoju električnu bazu koja omogućuje istovremeno ili pojedinačno uzdizanje uzglavlja i podnožja. Podnožje možete pomaknuti prema uzglavlju i potpuno podići krevet. Položaj kreveta mijenjate bežičnim daljinskim upravljačem. Ljubitelji čitanja knjiga ili gledanja filmova prije spavanja bit će oduševljeni. Podizanjem uzglavlja bit ćete u savršenom položaju za sve svoje najdraže aktivnosti.

krevet s električnim funkcijama Horizontal

Fleksibilni električni kreveti preporučljivi su kada imate probleme s leđima, hrkanjem, otežanim disanjem ili probleme s refluksom. Podešavanjem visine uzglavlja spriječit ćete neugodne simptome koji se pojavljuju. Visina kreveta olakšava ustajanje i rasterećuje donji dio leđa i kralježnice. Podnožje kreveta ima zaštitu za sklizanje madraca, tako da ne morate brinuti da će podizanjem išta skliznuti. Osim spavanja, i provođenje vremena s partnerom, gledanje TV-a i slično bit će udobnije kad se namjestite kako vam odgovara.

gledanje TV-a iz kreveta

Madraci na električnim krevetima moraju biti kvalitetni. Najčešće se radi o džepićastoj jezgri sa kvalitetnim pjenama (HR pjena, Visco gel) koje pružaju izvrsnu potporu i podršku tijelu, no omogućavaju i fleksibilnost koju madrac s bonell jezgom ne može pružiti.

električni kreveti Pure

Svjetski poznati proizvođači i prvoklasna ponuda

Vrhunski proizvođač madraca i proizvoda za spavaće sobe Serta jedan je od najpoznatijih brendova električnih kreveta. Serta već 90 godina ulaže u razvoj i kvalitetu svojih proizvoda, a raširenost u više od 150 zemalja diljem svijeta, brojne nagrade i povjerenje mnogih zadovoljnih kupaca dokaz su izvrsnosti.

Izvrsnost, kvaliteta i funkcionalnost opisuju ponudu električnih kreveta.

Zbog svoje glavne funkcije udobnosti i poboljšanja kvalitete života, električni kreveti dolaze u većim dimenzijama (od 160×200). Također, električni kreveti pripadaju u viši cjenovni rang, a iznos ovisi o dimenzijama, dizajnu, visini uzglavlja, visini kreveta, materijalu, električnoj funkciji, sastavu madraca… Svatko ima svoj prag koliko želi potrošiti na krevet, no ako bacite pogled na ponudu i popuste dolaze sa raznim promocijama, za oko 15 tisuća kuna možete kupiti vrhunski krevet i kvalitetan madrac koji će vam potrajati još dugo godina.

električni krevet Pure

Ukoliko se odlučite kupiti svoj prvi električni krevet, bitno je da pazite na njegovo održavanje, a posebice svoju sigurnost. Savjetujemo da ne pokušavate sami sastavljati ili rastavljati dijelove podnice i motora. Uvijek pripazite da se kabel ne nalazi u blizini izvora topline, a posebnu pažnju morate posvetiti i tekućinama- prolijevanje po električnom motoru nikako nije dobro. Nikako nemojte skakati na svojem novom krevetu niti se penjati ili bacati na uzdignute dijelove.

Pazite na svoj novi oblak udobnosti, pazite na sebe i uživajte u svom krevetu dugi niz godina.

električni kreveti Serta

San je neprocjenjiv, a s obzirom da krevet kupujete jednom ili dva puta u životu, razmislite o svim mogućnostima i opcija koje su vam potrebne ili bi vam mogle trebati. Ponekad dok nešto ne isprobamo, ne možemo zamisliti. Preporučamo da se za kupovinu svojeg novog kreveta,  a posebice madraca, uputite u trgovinu. Ne sramite se sve isprobati niti postavljati pitanja. Radi se o Vašem zdravlju, uloženom novcu i na kraju krajeva, budućnosti sa svojim odabranim proizvodom. Osigurajte se da je pravi!