Otvorenje nove poslovnice Harvey Normana u Puli!

Veliko nam je zadovoljstvo što vas možemo obavijestiti kako je druga poslovnica Harvey Normana u Hrvatskoj OTVORENA! U predivnom istarskom gradu Puli, na više od 7400 m² smještenih u Ulici Rimske centurijacije, od četvrtka, 26.11. možete posjetiti novu Harvey Norman trgovinu s najkvalitetnijim proizvodima u odjelima namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, audio-video proizvoda i računalne opreme.

Harvey Norman osnovan je u Australiji 1982. godine, i od tada nas pokreće nezaustavljiva želja za širenjem. Rezultat je mreža s više od 300 poslovnica na različitim kontinentima diljem svijeta. U Hrvatskoj je otvoren 2011. godine, u zagrebačkom trgovačkom centru King Cross. Nedavno smo proslavili i 9. rođendan te je otvaranje druge poslovnice u Hrvatskoj uzbudljivo poglavlje u koje smo zakoračili. Za dosadašnji razvoj prvenstveno zahvaljujemo našim djelatnicima- oni su naša najveća vrijednost. Uz stručnost i veliku razinu profesionalnosti, naši zaposlenici uvijek stavljaju kupca na prvo mjesto. Na to ukazuje i naš slogan »Kupnja vrijedna povjerenja«.

Sada smo povećali svoj tim! Za više od 60 novih djelatnika, Harvey Norman Pula pružila je priliku osobnog i profesionalnog razvoja u dinamičnom i uspješnom okruženju, a mnogim kupcima iz zapadne Hrvatske mogućnost da se kroz inspirativnu prezentaciju velikog asortimana osobno uvjere u vrhunski dizajn i kvalitetu naših proizvoda.

U raznolikoj, prvoklasnoj i nenadmašnoj ponudi na dva kata pronaći ćete najpoznatije proizvode naših renomiranih partnera koje čine Samsung, Sony, Gorenje, Electrolux, Asus, Bosch, HP, Kenwood, Lenovo, Candy, LG, Remington, Huawei, JBL, Tefal, Acer, Dyson , Oral-B, Braun, Polipol i mnogi drugi.

Uredite dom po najnovijim trendovima, pronađite inspiraciju uz naše izložene primjerke, nabavite najkvalitetnije kućanske uređaje za povećanje kvalitete života ili kupite najnovije modele računalne ili AV opreme koji su tek stigli u Hrvatsku. Uz vrhunsku uslugu i odlične popuste te promotivne ponude, uvjereni smo da ćete pronaći što vam treba i svoj dom pretvoriti u dom iz snova.

Zahvaljujemo se svim našim vjernim kupcima i poslovnim partnerima na godinama uspješne suradnje koje su dovele do ovog novog poglavlja u našem poslovanju.

Priliku da se sami uvjerite u kvalitetu i jedinstven dizajn proizvoda imate svaki dan od 9 do 21 sat, osim nedjeljom do 20 sati. Osim toga, stalno vam je dostupan i Harvey Norman webshop gdje možete provjeriti najbolje ponude i česte akcije.

Vidimo se!