Pogledajte kako izgleda Harvey Norman Pula!

Druga poslovnica Harvey Normana u Hrvatskoj je otvorena! U četvrtak, 26.11. 2020. godine od 10 sati službeno smo stigli do Istarske županije i nakon mjeseci pripreme, otvorili svoja vrata svim  kupcima zapadne Hrvatske. Na više od 7400m², kroz stilski uređenu i inovativnu trgovinu na dva kata, sada imate prilike upoznati proizvode i uređaje renomiranih brendova i naših svjetski poznatih partnera. Pomoći ćemo vam da pronađete savršen madrac za svoje potrebe, a uz elegantan i dizajnerski oblikovan namještaj inspiracija neće izostati.

Kod nas možete kreirati i namještaj po mjeri, kao i idealnu kuhinju.

Pronađite inspiraciju, dozvolite si maštati i obnovite dom u savršen životni prostor!

Više od 60 novih zaposlenika Harvey Normana svojom profesionalnom uslugom i stručnim znanjem pomoći će u svakom koraku vaše kupovine.

Izazovno doba pandemije onemogućilo je proslavu, no svečano se otvorenje otvorenje, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera, održalo. Osim širokog asortimana, otvorenje u vrijeme Black Fridaya donijelo je i brojne velike popuste i promocije, stoga nas posjetite u Puli, u Ulici Rimske centurijacije.

Pomoći ćemo vam stvoriti dom iz snova!

Priliku da se sami uvjerite u kvalitetu i jedinstven dizajn proizvoda imate svaki dan od 9 do 21 sat, osim nedjeljom do 20 sati. Osim toga, stalno vam je dostupan i Harvey Norman webshop gdje možete provjeriti najbolje ponude i česte akcije.

Vidimo se!