Kako najlakše do kreveta po želji? Imamo rješenje!

Već dugo tražite idealan model kreveta, no u velikoj ponudi nikako da naiđete na onaj pravi? Jedan je previsok, drugi ima klasično uzglavlje, treći je super, ali nema prostor za pohranu? Nemojte više gubiti vrijeme. Posjetite naše trgovine i oblikujte unikatno vaš krevet uz isporuku do Božića i uz popuste do 50%!

Na našem odjelu spavaćih soba čekaju vas stručnjaci za spavanje koji će vam pomoći u svakom koraku vaše potrage za idealnim modelom. Možete odabrati veličinu kreveta, točno u centimetar, prema vašim potrebama i dimenzijama prostora kako bi se krevet u potpunosti uklopio u vaš život i spavaću sobu. Dobit ćete savjete o visini kreveta i madraca za pravilno ustajanje, a olakšat će vam i pronalazak željene boje te materijala. Jednostavnije ćete odlučiti kada vidite sve mogućnosti i opipate primjerke tkanine, nego kad to pokušavate zamisliti, zar ne?

U širokom izboru vidjet ćete različite oblike i izglede uzglavlja te odabrati onaj koji vam se najviše sviđa. Također, možete se odlučiti za vrstu podnice i na taj način si osigurati dobru potporu za madrac, no i dodatan prostor za pohranu stvari. Oblikovanje je na vama, brzo i jednostavno uz našu pomoć!

unikatno vaš krevet

Osim odličnih popusta na krevete, u našim trgovinama vas očekuje i najveći izbor kvalitetnih madraca. Sve je na jednom mjestu! Upoznajte proizvode svjetskih proizvođača poput njemačkog Hilkera, američkog Simmons i Beautyrest brenda, Serte čiji su madraci prvi izbor najpopularnijih svjetskih hotelskih lanaca, Hespa koji je hrvatski proizvođač broj 1, Tempura čija je pjena jedna od najpoznatijih na svijetu i mnogih drugih.

Posjetite nas u Zagrebu ili Puli i pronađite odlične popuste samo u trgovinama! Unikatno vaš krevet može biti kod vas do Božića, stoga se požurite kako biste se za božićno jutro probudili na vama idealnom mjestu. A ako uz njega odabirete još i jedan od više od 1000 madraca iz naše zalihe, sigurni smo da ćete blagdane dočekati odmorni i puni energije.

Vidimo se!