Nova kolekcija talijanskog namještaja Devina Nais

Sav namještaj s potpisom Devine Nais izrađen je inspiriran prirodom, a kreativnost kolekcije proizlazi iz sirovog drva. Blisko ispreplitanje tradicije kvalitete i tehnoloških inovacija kod talijanske marke uvijek rezultira potpuno novim kombinacijama materijala, tehnika obrade i oblika. Namještaj Devina Nais odaje počast inspirativnoj moći prirode, unoseći u vaš dom drvenu čaroliju.

U kreativni proces izrade svakog komada namještaja uključen je i kupac pa uz Devina Nais, svoj dom možete opremiti vlastitom pričom i sadržajem. Neka vaš dom priča priču o vašem stilu! Dopustite sebi uživanje i obogatite svoj boravak kreativnošću. Odaberite kvalitetan masivni namještaj koji se prilagođava Vašim željama i dimenzijama Vašeg doma. Odaberite Devina Nais.

Produkcija koja podsjeća na studijsku

Devina Nais je namještaj mnogih oblika i stilova. Dovršeni detalji, preciznost ručne izrade, estetika elegancije i najkvalitetniji materijali definiraju svaki njihov proizvod. Inspiracija za svaku kolekciju dolazi iz prirode i očituje se u jedinstvenim oblicima po mjeri modernog kupca. Vi ste ti koji birate boje, materijal i završnu obradu, stoga je kupnja namještaja Devina Nais vrlo slična narudžbi kod stolara po mjeri.

Devina Nais

Inače, sama proizvodnja namještaja Devina Nais nije serijska, svaki komad ima svoju priču. Kao što je navedeno, proizvodnja počinje kod vas, zatim slijedi faza proizvodnog procesa koja završava u rukama predanih majstora stolara, koji se brinu da kvalitetan namještaj bude u vašem domu u najkraćem mogućem roku. Naravno, sve faze se odvijaju pod budnim okom stručnog osoblja.

Blagovaonica po vašem ukusu

Koncepti kreiranja jedinstvenih oblika blagovaonskih stolova slijede autentičnu prirodu drva. Impresivno neobrađeno ili fino obrađeno masivno drvo svojom prisutnošću obilježava svaku prostoriju. Upotpunjen ostalim materijalima, svaki Devina Nais stol postaje središnji predmet u prostoriji. Na kupcu je da odabere jednu od brojnih kombinacija panela i postolja.

Ako želite uskladiti sobe, možete zamisliti potpuno isti stol kakav ćete imati u blagovaonici, u manjoj verziji, za svoju dnevnu sobu. Savršenstvo leži u detaljima!

Kreirajte svoj idealan blagovaonski stol

Devina Nais stolne baze su kompaktne i fleksibilne. Odaberite na temelju:

  • koju funkciju će stol obavljati,
  • u koju sobu ćete ga smjestiti i
  • kakav stil ti se sviđa

Dostupno je više od 20 različitih postolja koje možete kombinirati s 12 masivnih ploča različitih dimenzija. Drveni, metalni ili stakleni – odluka je isključivo vaša.

Standardni modeli blagovaonskih stolova u asortimanu odlikuju se vrhunskim dizajnom, kvalitetom i izvanrednim karakterom.

Devina Nais

Devina Nais nudi i stolove na razvlačenje koje možete prilagoditi svojim potrebama. Opremite svoj dom na dinamičan način i uvijek imajte dovoljno mjesta za stolom za sve vaše posjete. Opremljeni najnovijom generacijom nevidljivih mehanizama, Devina Nais blagovaonski stolovi rastežu se u oblik koji izgleda kao da ste ga već kupili.

Dnevna soba kakvu zamišljate

Regali za dnevnu sobu s potpisom Devina Nais otvaraju novo poglavlje u povijesti drvenog namještaja. Bezbrojne mogućnosti oblika, rasporeda, boja, materijala i elemenata pozivaju vas da dizajnirate namještaj iz snova za svoj dom. Možete odabrati minimalističku igru ​​s naglašenim detaljima ili modernu klasiku s eklektičnim dodirom. Imate onoliko mogućnosti koliko si dopustite da sanjate.

Devina Nais namještaj za svaki dom

Svaki komad Devina Nais namještaja u sobi djeluje monumentalno, ali ne preuzima druge komade u sobi. Stapa se s ostatkom ambijenta kao povezujući element cjeline.

Kreativni dizajn koji poprima svoj konačni oblik prema Vašim željama može biti izrađen u cijelosti od punog drva ili u kombinaciji s drugim materijalima. Možete odabrati drvo, staklo, metal i tkaninu kao komplementarni materijal.

Mogućnosti kombinacija gotovo su neograničene i nude novi uvid u područje tradicionalnog namještaja. Razni oblici i dimenzije odgovaraju različitim prostorima i potrebama. Namještaj koji se prilagođava vašem domu, a ne obrnuto!

Osim blagovaonskih stolova i regala za dnevne sobe, možete birati i između raznih poličara, komoda i klub stolića. Širok raspon tonova boja, koji pokriva sve od prirodne boje drva do modernih nijansi, dostupan je u kombinaciji s više od 30 različitih završnih obrada.

Devina Nais

Komoda će djelovati funkcionalno i povezivati ​​prostor, dok će svestrani policajci na vas ostaviti nevjerojatan vizualni dojam. Odluka za jednostavne oblike ili kultni dizajn isključivo je vaša. Također možete birati između jasnih i čistih dimenzija sa sofisticiranim linijama ili se odlučiti za nepravilne i raznolike oblike koji izražavaju vašu smjelost i želju da budete drugačiji. Uživajte u svom izboru!

Održavanje i čišćenje masivnog drva

Puno drvo je organski materijal i stoga osjetljiv na okoliš. S vremenom se mogu početi događati promjene na drvu, stoga je važno pravilno održavanje masivnog namještaja. Time mu se produžuje životni vijek.

Namještaj je potrebno zaštititi od prekomjerne vlage, direktne sunčeve svjetlosti i ne smije biti izložen grijaćim tijelima i rashladnim uređajima, a također ne savjetujemo izlaganje izravnoj vatri.

Kada postavljate predmete na namještaj, uvijek ga zaštitite estetskim podmetačima ili stolnjakom kako ne biste oštetili površinu, pogotovo kod težih predmeta poput masivnih vaza.

Preporučamo da namještaj čistite mekom i srednje vlažnom krpom. Možete koristiti i sredstvo za čišćenje kućanstva otopljeno u vodi, koje nije previše agresivno. Na kraju čišćenja prebrišite namještaj suhom krpom u svim smjerovima vlakana drva. Nikada nemojte koristiti sredstva za čišćenje koja sadrže otapala i puno alkohola, jer često nakon nanošenja stvaraju sloj koji može uzrokovati promjenu boje površine namještaja. Također, izbjegavajte sredstva za čišćenje koja sadrže amonijak, koji je na glasu da uništava puno drvo. Više informacija pronađite u našem katalogu na njegu i odražavanje. 

Devina Nais

Kupnja Devina Nais namještaja je jedinstveno iskustvo. Inovativni namještaj Devine Nais ruši konvencionalne ideje i nudi mogućnost da svoju spavaću sobu i kupaonicu opremite prstohvatom vašeg osobnog stila.