3 razloga zašto odabrati krevet s električnim funkcijama

Danas možete odabrati krevet točno po svojoj želji. Od oblika, materijala, boja, sve je moguće prilagođavati i dizajnirati. Moguće je čak odabrati i novu razinu udobnosti- krevet s električnim funkcijama koji svakog tko ga isproba uvodi u predivan svijet energičnih jutra, puna buđenja s osmijehom i bez bolova. Donosimo tri razloga zašto trebate razmisliti o kupovini ovakvog tipa ležaja i prednosti koje time dobivate.

1.Prilagodljivost

Najvažnije obilježje kreveta s električnim funkcijama i njegova osnovna karakteristika je prilagodljivost. Što pod time mislimo? Kad što sam naziv daje naslutiti, ovakav model kreveta ima električnu bazu koja omogućuje podešavanje kreveta u željeni položaj. Možete podići uzglavlje, područje gdje su vam stopala ili istovremeno i jedno i drugo, ovisno o položaju koji vam odgovara. Električnom bazom upravlja se pomoću daljinskog upravljača te se krevetom jednostavno rukuje.

Krevet s električnim funkcijama omogućuje vam da budete u potpunosti slobodni. Namjestite se u položaj za gledanje filmova, čitanje knjige ili dignite noge u zrak nakon napornog dana (doslovno). Jako se jednostavno naviknuti na njegovu prilagodljivost, a teško odviknuti od spavanja na njemu.

2. Udobnost

S obzirom da krevet s električnim funkcijama možete namjestiti u položaj koji vam odgovara, on vam pruža dodatnu udobnost koju običan krevet, odnosno podnice ne mogu omogućiti. Madraci na električnim krevetima su uvijek odlične, vrhunske kvalitete jer logično- da bi se krevet savinuo, madrac mora biti fleksibilan. Najčešće se radi o madracima s džepićastom jezgrom i kvalitetnom (HR pjena, lateks i sl.) koji se prilagođavaju obliku kreveta i vašeg tijela, no istovremeno omogućuju idealnu potporu za vašu kralježnicu.

Zbog svoje izrazite udobnosti, krevet s električnim funkcijama preporučuje se za ljude koji imaju problema s kralježnicom, bolovima u leđima ili tegobama poput hrkanja, otežanog disanja ili refluksa. Odabir kreveta i madraca može uvelike utjecati na vašu kvalitetu života, stoga je važno da odaberete prema potrebama.

3. Kvaliteta

Za vaše zdravlje birajte samo kvalitetno! Jedan od najpoznatijih brendova proizvoda za spavanje Serta u svojem asortimanu ima prave male dragulje za san. Uz više milijun korisnika i raširenost po više od 150 zemelja svijeta znate da birate pouzdane proizvode kojima su izvrsnost, kvaliteta i funkcionalnost zajednički nazivnik.

Iako kreveti s električnim funkcijama ulaze u nešto viši cjenovni rang, upravo se zbog svoje kvalitete, udobnosti i prilagodljivosti isplate odabrati. Također, cijena kreveta ovisi o dimenzijama, visini, raspoloživim funkcijama…a često ih možete pronaći na raznim akcijama.

Koliko često čujete da se netko žali zbog lošeg spavanja? Koliko se često probudite u bolovima? Koliko često poželite baciti svoj krevet, madrac i jastuk zbog stalnog prevrtanja u noći? Ne morate trošiti svoju energiju na živciranje, već skupljajte energiju na vrhunskim krevetima koji će vas uvesti u neke nove dimenzije i razine ugode.