Najbolji štapni usisavači: Top 4 Dyson usisavača

Složit ćete se, uređaji za čišćenje doma trebaju biti jasni i jednostavni za upotrebu, kompaktni i produktivni. Upravo zato su bežični štapni usisavači Dyson nezamjenjiv uređaj za svaki dom. Dizajnirani i testirani za snažno usisavanje na svim vrstama podova, ovo su najbolji štapni usisavači koji predstavljaju idealno rješenje za održavanje visoke higijene doma. Spojem funkcionalnih karakteristika i inovativnog dizajna, omogućuju optimizaciju svakog čišćenja uz stalni nadzor performansi. Iako Dyson ima široku ponudu snažnih inteligentnih bežičnih usisavača, u kategoriji “najbolji štapni usisavači” izdvajamo četiri bežična štapna usisavača Dyson za dubinsko čišćenje cijelog doma. 

 

Bežični štapni usisavači nove generacije

#1 Najbolji štapni usisavači: DYSON V10 ABSOLUTE NEW

Dyson V10 Absolute New je snažni bežični štapni usisivač s učinkovitom baterijom koja omogućuje kontinuirani rad do 60 minuta. Namijenjen je za sve vrste podova, a posebno je dizajniran za domove s kućnim ljubimcima jer ima nastavke prilagođene za dosezanje teško dostupnih površina u kućanstvu. Također, ovaj štapni bežični usisavač ima tehnologiju raspetljavanja koja automatski oslobađa zapetljane dlake iz četke te tako pridonosi kvalitetnom održavanju čistog doma. Zbog poboljšanog sustava filtriranja i ciklonske tehnologije učinkovito hvata sve mikročestice. Osim toga, bežični štapni usisavači Dyson imaju mogućnost brzog pretvaranja iz štapnog u ručni usisavač što ih čini efikasnim za čišćenje manjih površina. S obzirom na svoju kompaktnost i nisku težinu od svega 2,67 kg, lako se prenosi, a mjesto za njega možete naći bilo gdje. 

Čišćenje bežičnim usisavačem i kućni ljubimci

 

#2 Najbolji štapni usisavači: DYSON V15 DETECT ABSOLUTE

Dyson V15 Detect Absolute zasigurno spada u kategoriju “najbolji štapni usisavači” jer je riječ o apsolutno najmoćnijem pametnom bežičnom usisavaču. Uz ovaj štapni usisivač Dyson niti jedna čestica prašine neće proći neprimjećeno jer je dolazi sa tehnologijom laserskog otkrivanja mikroskopske prašine. Naime, laser čini nevidljivu prašinu vidljivom na tvrdim podovima, a Piezo senzor broji i mjeri čestice prašine te automatski prilagođava snagu usisavanja. Ugrađeni LCD zaslon omogućuje znanstveni prikaz dokaza dubinskog čišćenja. Dolazi s različitim nastavcima koji se inteligentno prilagođavaju snagom i veličinom različitim tipovima podova kako bi uspješno obavili zadatak dubinskog čišćenja u kućanstvu. 

Pametni LCD na bežičnom usisavaču Dyson

 

#3 Najbolji štapni usisavači: DYSON V8 MOTORHEAD

Dyson V8 Motorhead bežični štapni usisivač je lagan i balansiran, te posebno dizajniran za čišćenje cijelog doma, od poda do stropa. Ubraja se među najbolje štapne usisivače jer sadrži redizajniranu nikal-kobalt-aluminijsku bateriju koja pruža čak i do 40 minuta jednako-snažnog usisavanja. Izvrstan je za sve prostorije i vrste podova, jer se optimalno prilagođava svim zadacima. Direct drive četka prodire dublje u tepih i tako uklanja dubinsku nečistoću i tvrdokornu prljavštinu. S motorom koji se nalazi u dršci ovaj bežični usisavač Dyson koristi Arhimedov princip poluge za jednostavnije čišćenje visokih mjesta. Jednostavno se puni na zidnoj stanici za punjenje pa je uvijek na dovhvat ruke i spreman za korištenje. 

Jednostavno usisavanje uz bežični štapni usisavač

 

#4 Najbolji štapni usisavači: DYSON V11 TOTAL CLEAN

Štapni usisivač Dyson V11 Total Clean je inteligentan uređaj koji se ističe se po svom elegantnom dizajnu i laganom kućištu od svega 3,08 kilograma što omogućava jednostavno prenošenje i usisavanje bez velikog napora. Jedan je od najboljih štapnih usisavača jer je zrak kojeg usisivač filtrira i izbacuje čišći od zraka kojeg udišemo, što ga čini idealnim za alergičare. Naime, ovaj bežični štapni usisavač uklanja 99,97% mikroskopskih sitnih čestica veličine do 0,3 mikrona. Dolazi u kompletu s bogatom dodatnom opremom i dodacima te se prilagođava svim vrstama podova i oblicima prostorija. Kod ovog bežičnog štapnog usisavača je novost izmjenjiva baterija koja se može puniti unutar ili izvan uređaja. 

Usisavanje poda bežičnim štapnim usisivačem

Pogledajte sve modele bežičnih štapnih usisavača Dyson te odaberite onaj koji će vam najbolje odgovarati!