Pokloni za Božić: 22 najbolje ideje u 2022. godini

 

Pronalaženje savršenog poklona nikada nije lako, bez obzira za koga kupujete — bio to vaš dečko, cura, najbolji prijatelj ili prijateljica. Iz godine u godinu kupujete za iste ljude i sve je teže doći do jedinstvenih ideja za darove. Kako vam ovogodišnji pokloni za Božić ne bi zadavali glavobolju, izdvojili smo najpopularnije božićne darove u 2022. koje možete nabaviti već danas! Saznajte koji su prikladni božićni pokloni za muškarce (i sve koji se tako osjećaju), te neizostavni božićni pokloni za žene (i sve koje se tako osjećaju). 

 

Božićni pokloni za muškarce

1. Bluetooth zvučnik SONY SRS-XB23 

Sony SRS-XB23 se nalazi među našim najprodavanijim bluetooth zvučnicima i nosi titulu pobjednika Red Dot Design Award, jednog od najvećih svjetskih natjecanja u dizajnu. Dostupan je u različitim bojama, vodootporan, otporan na prašinu i može se prati. Zvučnici poput ovog su idealni pokloni za Božić za strastvene ljubitelje festivala ili kampiranja jer stanu u bilo koji držač za čaše i može se objesiti bilo gdje pomoću trake za nošenje. Njegov rad je besprijekoran, može se postaviti vodoravno i okomito, a uključuje čak i funkciju glasovne naredbe poziva.

 

2. Slušalice SONY WH-CH710

Bežične slušalice SONY WH-CH710 idealan su božićni poklon za muškarce koji vole glasno slušanje glazbe i uvijek su u pokretu. Uz funkciju blokade buke Sony slušalice nude slušanje glazbe bez smetnji, a uz 35 sati bežične reprodukcije omogućuju uživanje u glazbi cijeli dan. Osim toga, brzo punjenje omogućuje 60 minuta slušanja uz punjenje od samo 10 minuta. Poznajete li nekoga tko toliko obožava glazbu da ju želi slušati cijeli dan? Ovo je poklon za njega!

 

3. PlayStation 5 C chassis

Očekujemo da će PlayStation 5 biti visoko na listi “najbolji pokloni za Božić u 2022. godini” sada kada je dostupniji u usporedbi s prethodnim godinama. Bilo da imate rekreativnog igrača ili strastvenog gejmera u vašem životu, ovih blagdana ga razveselite novom konzolom. Sigurni smo da će ga oduševiti munjevito brzo učitavanje uz izrazito brz SSD disk, adaptivni okidači i 3D zvuk te potpuno nova generacija vrhunskih PlayStation igara.

 

4. PlayStation 5 igrice

Ako vaša posebna osoba već ima PS5, sigurno mu trebaju neke nove igre. Omogućite mu uzbudljivu pustolovinu uz SPIDER-MAN MILES MORALES u borbi protiv velikih zločina u Marvelovom New Yorku. Ako je ljubitelj ispucavanja energije kroz akcijske igrice, onda je BATTLEFIELD 2042 još bolji odabir. 

 

5. Aparat za brijanje REMINGTON XR1750

Ako želite darovati muškarca koji drži do svog urednog izgleda, onda je aparat za brijanje Limitless X5 pravi izbor. Dizajniran je sa sustavom okretanja za 360° PivotBall koji mu omogućuje lagano okretanje u bilo kojem smjeru, slijedeći obrise lica kako bi se postigao najbliži mogući kontakt s kožom. Uz Limitless X5 rotacijski brijaći aparat, neželjene dlake će biti zauvijek ukroćene. Vjerojatno već ima trimer za bradu, ali ima li ovakav?

 

6. Aparat za kavu NESPRESSO ESSENZA MINI C30

Ako mu je kava prvi topli napitak u danu, onda je NESPRESSO ESSENZA MINI C30 ono što mora imati u kuhinji ili u uredu! Essenza Mini kombinira jednostavnost korištenja, minimalističku ljepotu i neusporedivu Nespresso kvalitetu kako bi svaka kava bila savršena. Posebno dizajniran za ljubitelje minimalizma, Nespresso Aparat stane i u najmanju kuhinju, a dolazi u dva različita oblika i boje, koje odgovaraju svakom stilu i prostoru. 

 

 

7. Stolni roštilj GORENJE TG 2514B

Znate nekoga kome je omiljena aktivnost roštiljanje? Poklonite mu stolni roštilj GORENJE TG 2514B. Intenzivna i ravnomjerna toplina te kratko vrijeme pečenja omogućavaju da hrana ostane sočna. Roštiljanje je uvijek dobra ideja, a sad je pravo vrijeme za kupnju. Termostat za laku promjenu temperature omogućava precizno podešavanje temperature i savršene rezultate pečenja svaki put. 

 

8. Parna postaja PHILIPS PSG7030/20

Ne dajte da vas iznenadi to što se parna postaja nalazi na listi “najbolji božićni pokloni za muškarce”, sigurno imate muškarce u svom životu koji gotovo svakodnevno glačaju košulje za posao. Učinite im glačanje jednostavnijim uz odličan Božićni poklon. Parna postaja PHILIPS PSG7030/20 je iznimno brza i kompaktna, idealna za brže glačanje bez kompromisa po pitanju prostora za pohranu. 

9. Četkica za zube Oral-B Pro3 3500

Ako ste u dvojbi, Oral-B Pro 3 izvrsan je Božićni poklon za muškarce koji žele početi upotrebljavati električnu zubnu četkicu i poboljšati zdravlje svoje usne šupljine. Omogućuje dubinsko čišćenje i zdravije desni s 360° kontrolom pritiska. Puna litij-ionska baterija traje više od 2 tjedna s jednim punjenjem što ju čini idealnom za one koji su često na putovanjima. 

 

10. Tablet APPLE Ipad 9 Wi-Fi 64GB

S nevjerojatnim detaljima i živim bojama, Tablet APPLE Ipad 9 savršen je božićni poklon za muškarce koji vole dizajnirati, crtati ili gledati filmove u pokretu. Ovaj 10.2-inčni zaslon omogućuje sve to i mnogo više! Korištenje Apple Pencil-a jednako je prirodno kao i pisanje olovkom na papiru. Ima mogućnost dodavanja pametne tipkovnice za još udobnije tipkanje.

 

11. Blender NUTRIBULLET NB606DG

Ako je ljubitelj brzih i zdravih napitaka, a još nema blender, NUTRIBULLET će ga zasigurno oduševiti! Intuitivan dizajn koji omogućuje jednostavno korištenje, snažna oštrica od nehrđajućeg čelika dizajnirana je za optimalnu ekstrakciju hranjivih sastojaka. Osim praktičnosti, ovaj blender se lako održava što ga čini odličnim poklonom za muškarce koji vole jednostavnost.

 

Božićni pokloni za žene

12. Bluetooth slušalice JBL LIVE FREE NC+

Minijaturne slušalice JBL LIVE FREE NC + TWS sa iznimnim zvukom odličan su božićni poklon za žene koje vole slušati glazbu ili podcaste u pokretu. odlikuje ih bezvremenski unisex dizajn, ugrađena kontrola na dodir. Ono što će sve žene zasigurno obožavati je mogućnost prilagodbe na zvukove iz okoline. Aktivacijom ANC tehnologije, stišava se buka iz okoline, a aktivacijom TalkThru i AmbientWare omogućuje se percepcija zvukova iz okoline. 

 

13. Bluetooth zvučnik JBL GO ESSENTIAL

Jedan od najprodavanijih prijenosnih zvučnika je upravo JBL GO ESSENTIAL, pogađate, jer stane u svaki džep! Nezaobilazan je poklon za tinejdžere i odrasle – pogotovo ako nikad nisu imali prijenosni zvučnik! Mogu ga koristiti za reprodukciju glazbe, slušanje podcasta i drugih zvučnih zapisa, čak do 5 sati samo jednim punjenjem. JBL GO ESSENTIAL mogućuje bežično streamanje sa pametnog telefona, tableta ili drugog Bluetooth uređaja. Sjajan dar za Božić, zar ne? 

 

14. Pametni sat SAMSUNG Galaxy Watch 5

Poznajete li neku strastvenu ljubiteljicu fitnessa? Pametni sat će joj sigurno dobro doći! Uz Samsung Galaxy 5 je moguće ostvariti sve ciljeve mjerenjem sastava tijela pomoću Samsung BioActive senzora. Omogućuje praćenje zdravlja 24 sata dnevno, čak i noću, stoga je idealan poklon za Božić za žene koji vode zdravi način života.

 

15. Uređaj za oblikovanje kose DYSON AIRWRAP COMPLETE 

Dyson Airwrap ultimativni je luksuzni poklon koji možete dobiti ili pokloniti ove godine. To je jedan od proizvoda u koje se isplati uložiti i svaka žena će ga zasigurno obožavati. Dyson Airwrap Complete radi sve što treba – kovrča, oblikuje, zaglađuje i skriva neposlušne vlasi. Ostavlja kosu zdravom i njegovanom jer funkcionira bez ekstremne topline. Dyson tehnologiju možete naručiti u našoj online trgovini.

 

16. Sušilo za kosu DYSON SUPERSONIC HD07 

Svake blagdanske sezone, Dyson Supersonic sušilo za kosu je skupocjena stvar koju biste i sami vjerojatno željeli da vam netko pokloni. Pa, ako je ovo godina u kojoj se konačno odlučujete na kupnju, nećete biti razočarani. Ovdje možete pročitati našu recenziju Supersonic sušila za kosu. Tko jednom isproba Dyson, više se ne vraća tradicionalnim sušilima za kosu. 

 

17. Četka za kosu REMINGTON

Ako ju želite baš jako obradovati, poklonite joj REMINGTON četku za kosu. Neovisno o njenim preferencijama, izmjenjivi nastavci pružaju rješenja za postizanje jedinstvene frizure. REMINGTON četka za kosu pomaže kreirati glatki, sjajni završni dodir na kosi. Ovo je najbolji Božićni poklon za sveobuhvatno uređivanje kose kod kuće ili na putovanjima.

 

18. Toster SMEG 

Simbol strasti, energije i ljubavi, crvena je uvijek bila božićna boja. Poklonite joj SMEG toster u crvenoj boji, za podizanje atmosfere svako jutro, a posebno na božićno jutro. Osim toga, SMEG toster nije običan toster! Ovo je retro toster visokotehnoloških karakteristika neodovljivog dizajna. Ima dva jako široka utora pa omogućuje tostiranje i širih kriški kruha. Ako istražuješ koji su najbolji pokloni za Božić, SMEG će se pronaći na gotovo svakoj listi!

 

19. Kuhalo za vodu KENWOOD

Ako želite nešto u božićnoj boji što će apsolutno svakoj ženi koristiti, poklonite joj crveno KENWOOD kuhalo za vodu. U ovom kuhalu će svaki čaj ili kava biti još brže gotovi, a može se korisiti i za brojne druge namjene. Izrađeno od nehrđajućeg čelika, Kenwood kuhalo za vodu je sofisticiranog dizajna i vrhunske kvalitete. 

 

 

20. Posteljina BABY IT’S COLD

Pronašli smo božićnu posteljinu koja će spavaću sobu uljepšati, božićnu čaroliju produljiti, a ona koja će u njoj spavati će sigurno slatko sanjati. Ako njezin krevet treba osvježenje, roza posteljina BABY IT’S COLD OUTSIDE bit će pun pogodak. Kod posteljine je važno da bude mekana i udobna kako bi se što bolje naspavali. Ako je još k tome i lijepa, bolje ne može! Topla, mekana i umirujuće boje, ova posteljina postaje ugodnija svakim pranjem. Nemoj dalje razmišljati, ovo joj pokloni za Božić.

 

 

21. Dvostruka pegla za kosu REVLON

Pegla za kosu je uvijek dobra ideja za poklon, pogotovo ako se radi o REVLON dvostrukoj pegli za kosu. Riječ je o uređaju koji ravna kosu jednim potezom, skraćujući vrijeme i smanjujući oštećenja. Napredna bakreno-keramička tehnologija omogućuje ravnomjerni prijenos topline i brže oblikovanje. Uistinu inovativan dizajn u kategoriji pegli za kosu. 

 

22. IPL PHILIPS LUMEA SC1994/00

Uz Philips Lumea uređaj ne možete pogriješiti! SenseIQ tehnologija koja se nalazi i u Philips Lumea IPL uređaju omogućuje najbrže i najučinkovitije uklanjanje dlačica na cijelom tijelu. Ovaj uređaj će pomoći u svakodnevnim ritualima uljepšavanja, a tko god ga ima, osjećati će se ženstveno i njegovano. Odlično je što Lumea IPL uređaj žene mogu koristiti iz udobnosti vlastitoga doma, a prvi rezultati vidljivi su već nakon dva do tri tretmana.