Poznajete li pojam “Multi-Room sistem”?

Multi-Room sustav ili bežični mrežni sustav je kompletna novost u Hrvatskoj koja vam omogućuje kontrolu zvuka u različitim sobama s jednim uređajem. Sustav povezuje različite zvučnike i audio uređaje, tako da možete slušati ono što želite, kad želite i gdje želite. Dobro došli u novu dimenziju bežičnog audio iskustva!

JEDNOSTAVNA INTEGRACIJA, BRZO UPRAVLJANJE

Već pri prvoj upotrebi sustava Multi-Room, otkrit ćete da je povezivanje bežičnih zvučnika i drugih audio uređaja na mrežu prilično jednostavan. Još je jednostavnije i brže upravljanje mrežom. Možete upravljati putem jedne mobilne aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu. Pravu praktičnost dokazuje i činjenica da vam Multi-Room sustav omogućuje reprodukciju sadržaja iz različitih izvora kao što su radio, CD, glazba na vašem računalu ili disku, internetski radio i streaming usluge, kao i s TV prijemnika.

ZAŠTO SE ODLUČITI NA KUPNJU MULTI-ROOM SISTEMA?

Dom je puno ugodniji ako je ispunjen dobrom glazbom i kvalitetnim zvukom. Nekada za izvrsne zvukove, potrebni su bili kilometri kabela i veliki zvučnici. Danas sve što trebamo je Multi-Room sustav. To osigurava praćenje vašeg omiljenog zvuka u svakoj prostoriji vašeg doma ili apartmana. Istodobno, možete slušati svoju omiljenu glazbu u dnevnoj sobi, a bajke u dječjoj sobi. U kuhinji vijesti i opuštajuće melodije u spavaćoj sobi. Naravno, također je moguće slušati isti sadržaj na svim uređajima u svim sobama.

U NEKOLIKO KORAKA DO NOVOG AUDIO ISKUSTVA

  1. Prvo odaberite svoj MULTI-ROOM sustav.
  2. Odaberite broj soba koje želite opremiti s Multi-Room sustavom.
  3. Odredite broj audio izvora za reprodukciju sadržaja.
  4. Postavite bežične zvučnike na željena mjesta.
  5. Na pametnom telefonu ili tabletu, preuzmite odgovarajuću aplikaciju za povezivanje svih vaših audio uređaja i bežičnih zvučnika.
  6. Slušajte svoj omiljeni sadržaj kad god želite i gdje želite i uživajte!