Provjerite zašto je Dyson sinonim za vrhunsku tehnologiju i kvalitetu

Ako ste ikada bili u našoj trgovini, sigurno ste zamijetili Dyson uređaje. Poznati brend koji već godinama stalno raste i diže svjetske standarde kvalitete postao je jedan od najpopularnijih proizvođača ovog doba. Inovativni usisavači koje mnogi smatraju najboljima općenito, uređaji za osobnu njegu, ventilatori i odvlaživači zraka njihov su zaštitni znak.

Pokazalo se da je Dyson vrlo često korak ispred konkurencije zahvaljujući ulaganju u naprednu tehnologiju i kvalitetu.

Motivacija za vrhunskom kvalitetom

Unutarnja motivacija samog osnivača Dysona dovoljno govori o kvaliteti proizvoda i inovacijama unutar tvrtke. Kako je sam James Dyson rekao: „Poput svih ostalih, i mi smo uzrujani proizvodima koji ne rade kako treba. Kao dizajnerski inženjeri radimo nešto po tom pitanju. Cijeli smo u inovacijama i poboljšanjima.

Sve je počelo najobičnijom, nekima svakodnevnom situacijom: James Dyson se 1978. godine razočarao u mogućnosti i  performanse svojeg usisavača te je odlučio učiniti nešto novo, nešto bolje. Nakon više od 5 tisuća prototipova i 5 godina rada, uspio je izumiti prvi usisavač bez vrećice.

DYSON USISAVAČI

Današnji Dyson usisavači poznati su upravo po spremniku za prljavštinu koji omogućuju jednostavno i higijensko pražnjenje. Također, više od tisuću inženjera diljem svijeta svakodnevno podižu održavanje kućanstva na novu razinu, pa tako usisavači Dyson rade bez kablova i žica, za još jednostavnije čišćenje.

Dyson usisavač

Namijenjeni su za dubinsko čišćenje doma, stoga jedan od najpoznatijih i novih Dyson modela- DYSON V11 Absolute Extra  sakuplja 99,97% prašine i bakterija veličine 0.3 mikroba. Za zdravije okruženje, usisavač izbacuje čišći zrak, a omogućuje i snažnije usisavanje od svih drugih bežičnih usisavača. Svi Dysonovi bežični usisavači lako se konvertiraju u ručne usisavače za brzo čišćenje, uklanjanje mrlja i usisavanje teško dostupnih mjesta.

Modeli se razlikuju po trajanju baterije (vrijeme rada od 40 min do 120 min), veličini spremnika i različitoj opremi. Najpoznatije su mini električna četka za sakupljanje životinjske dlake i prašine u tepisima te elektro-četka s mekanim valjkom za tvrde podove i krupnu prašinu. Dodatni nastavci omogućuju čišćenje raznih kutova i neprilagođenih dijelova prostorije- od poda do stropa. Noviji modeli imaju i LCD zaslon koji nadzire radi sustava i inteligentni način čišćenja koji optimizira snagu usisa (modeli v11).

DYSON VENTILATORI I ODVLAŽIVAČI ZRAKA

Jednostavnost i funkcionalnost održava se kroz cjelokupnu vrhunsku Dyson tehnologiju, tako i kod ventilatora. Sigurni, jednostavni za čišćenje i optimalni za pročišćavanje zraka, ventilatori Dyson dolaze bez lopatica i rešetki. Modeli Cool proizvode snažan protok zraka, bez toga da ga uzburkaju. U svojem radu su snažni, no i 75% tiši od prethodnih generacija ventilatora.

Ventilator Dyson
Ventilator Dyson

Dyson ventilatori odlični su ako želite podići kvalitetu života i očuvati zdravlje, jer uklanjaju 99,95% alergena iz zraka. Svi imaju daljinski upravljač za lakše postavljanje željenog protoka zraka, te SleepTimer za gašenje u određeno vrijeme.

Njihov moderan dizajn, osim što omogućuje vrhunske performanse, odgovara i svakom moderno uređenom domu, stoga ćete ga bez razmišljanja moći postaviti bilo gdje u prostoriju.

Iako se ventilatori obično koriste kada zrak treba ohladiti i pročistiti, Dyson Hot&Cool  opcija omogućuje i suprotno- zagrijavanje i pročišćavanje okoline. Hot&Cool stvara snažan protok toplog zraka raspršujući ga široko, daleko i ravnomjerno, brzo zagrijavajući prostor. Ventilatori se mogu koristiti kroz cijelu godinu, bez posebnog čišćenja i uz veliku razinu sigurnosti. Naime, ako se ventilator slučajno prevrne, automatski se isključi.

UREĐAJI ZA OSOBNU NJEGU

Najpoznatiji Dyson uređaj za osobnu njegu je Airwrap. Nakon prvog korištenja, korisnici se više ne vraćaju starim tehnologijama, i to s razlogom. Dyson Airwrap  potpuno je novi način oblikovanja kose koji, koristeći zrak, uvlači i omotava kosu. Bez stezanja, rukavica ili nesigurnih mehanizama, sve uz pomoć aerodinamičnog fenomena ‘Coanda efekt’ za krajnji savršeni rezultat- volumizirane i predivne kovrče te valovi.

Ne koristeći ekstremnu toplinu koja oštećuje kosu, Airwrap raznim nastavcima optimalno suši vašu kosu, stvarajući volumen i zaglađenost kako biste ju mogli oblikovati po želji.

Pogledajte kako funkcionira:

Osim posebnog i nezamjenjivog Airwrapa, Dyson proizvodi i pegle te sušila za kosu. Snažni, brzi i s raznim nastavcima, sušila Dyson Supersonic izdvajaju se iz ostale ponude. Nakon niza testiranja kose u laboratorijima, profesionalci i stručnjaci osmisliti su nove nastavke koji odgovaraju različitim tipovima kose, za mogućnost oblikovanja točno prema potrebi.

Koristeći AirMultiplier tehnologiju, proizvodi se kontrolirani mlaz velike brzine zraka, za bolje i brže sušenje. Pametna kontrola topline štiti sjaj kose, a magnetski nastavci omogućavaju da ju oblikujete po želji. Velike snage i male težine, idealan je korištenje.

Dyson sušilo za kosu

Trud, zalaganje i stalne inovacije čine Dyson vrhunskim proizvođačem uređaja u više od 65 država svijeta. Oko tisuću stručnjaka svaki dan osigurava da uređaji u radu nadmaše ostale te da su napravljeni da traju, a sam James Dyson sa svojom ekipom inženjera u Engleskoj uporno razmišlja i traži načine kako da stvari rade još bolje. „Poboljšati. Unaprijediti.“ , njihov je moto. Upravo je to ključ uspjeha Dyson uređaja i kvalitete. Uvjerite se sami i isprobajte ih!