Revolucija u području sušenja i oblikovanja kose!

Od sada više nećete morati napuštati kuću kako bi imali frizuru kao iz salona! Stiglo je revolucionarno sušilo za kosu Dyson Supersonic sušilo za kosu koje postavlja novu prekretnicu u svakodnevnoj njezi kose i dovodi sušenje na potpuno novu razinu. Dysonov Supersonic spada u sam vrh vrhunskih proizvoda za sušenje i oblikovanje, jer svojim snažnim performansama osigurava lijepu, zdravu i sjajnu kosu. Upoznajte Dyson Supersonic koji je u potpunosti osvojio srca brojnih vlasnica kratkih i dugih kosa.

Što je zajednički izumitelju prvog usisivača bez vrećice i Supersonic sušila za kosu?

U potpisu za dizajn i proizvodnju ovog revolucionarnog proizvoda nalazi se Dyson, koji je do danas poznat po snažnim prvoklasnim usisivačima. James Dyson je izumitelj prvog usisavača bez vrećice na svijetu. Njegov izum promijenio je svijet kućanskih poslova više od dva desetljeća, ali danas njegov izum također mijenja svijet ljepote.

Dyson Supersonic

Modificirani oblik, modificirano sušenje

Baš kao i Dysonov usisivači, Supersonic sušilo za kosu također se razlikuje od konkurencije po samom izgledu. Klasični oblik sušila za kosu ostaje samo blijeda uspomena, jer je glava sušila mnogo manja, ali jača od ostalih. Jedna od velikih prednosti Supersonic sušila je svakako izuzetno praktično rukovanje na ručki motora. Ostala sušila za kosu imaju motor montiran na vrhu te stoga postaju teški u ruci nakon nekoliko minuta sušenja. Uz revolucionarno otkriće sušenje je vrlo jednostavno i brzo.

Sjajna i zdrava kosa

1 sušilo za kosu i 103 inženjera

Vjerujete li da je jedno sušilo za kosu stvorilo više od 100 inženjera zajedno? To je istina. Dysonov Supersonic je rezultat suradnje 103 različita stručnjaka od kojih je svaki od njih pridonio svojim dijelom iz svog područja. Zato se i danas Dysonov Supersonic odlikuje snažnim Dyson V9 digitalnim motorom s tehnologijom Air Multiplier koja stvara veću brzinu protoka kontroliranog zraka te time omogućuje brzo sušenje i fino oblikovanje kose.

Sušenje kose bez oštećenja uz novi Dyson Supersonic

Dyson Supersonic je sušilo za kosu jedinstvenog izgleda, a poseban je po sićušnom motoru V9, koji omogućuje snažan protok zraka. Dyson tvrdi kako je njihov motor i do 300% snažniji od onih najjačih trenutno prisutnih na tržištu, a jedinstvenim dizajnom sušila pojednostavili su protok zraka i smanjili kovitlanje zraka.

Inteligentna kontrola topline za zaštitu prirodnog sjaja

Budući da Supersonic sušilo mjeri toplinu zraka 20 puta u sekundi i time regulira toplinu, sprječava oštećenje kose zbog visokih temperatura i kosa zadržava svoj prirodni sjaj . Zaštita i zdravlje vaše kose nije jedino što možete dobiti kupnjom Supersonica. Osim sušila za kosu,  možete odabrati  tri magnetska priključka koji će uvelike olakšati oblikovanje željene frizure.

U sljedećem videu pogledajte koja je tajna Supersonic sušila i kako čuva prirodan i zdrav sjaja vaše kose:

Napravljen za različite tipove kose

Nakon niza rigoroznih testiranja u laboraturijima napravljeni su novi nastavci koji odgovaraju različitim tipovima kose. U nastavku šaljemo detaljne informacije za korištenje svakog nastavka, a na našem tržištu su trenutno dostupna sušila za kosu Supersonic s 3 nastavka:

Koncentrator za oblikovanje

Širi, tanji dizajn novog koncentratora za oblikovanje stvara jaki protok zraka koji je savršen za oblikovanje. I zato što je zrak usmjeren možete oblikovati pramen po pramen, bez diranja ostalih dijelova.

Mlaznica za zaglađivanje

Suši kosu glatkim, kontroliranim protokom zraka kako bi dobili gladak, prirodni završetak.

Difuzor (raspršivač)

Redizajniran da jednakomjerno rasprši više zraka prema vašim kovrčama, difuzor siulira prirodno sušenje, manjuje statički elektricitet i definira kovrče i valove. Duljim zubcima obuhvaćate više kose s većom kontrolom – i prodiru dublje u kosu.

Češalj sa širokim zubcima

Napravljen za kovrčavu kosu, češalj ima robusne zubce koji produžuju hosu kako se suši, ili stvaraju volumen i oblik.

Nježan zračni nastavak

Napravljen da bude blaži prema finoj kosi i osjetljivom vlasištu, raspršuje zrak stvarajući nježan, hladniji zrak – dok i dalje brzo suši.

Već sutra možete potrošiti mnogo manje vremena nego obično za uređivanje frizure. Povrh toga, nećete izgubiti živce kada je u pitanju friziranje jer je rukovanje Supersonic sušilom vrlo jednostavno. Sušilo za kosu Dyson Supersonic možete naručiti ovdje i upotrijebiti ga uz prikladan češalj. Dyson Supersonic – sušilo za kosu u kojeg ćete se zaljubiti na prvo sušenje! Želite li stilizirati kosu i svaki dan imati savršenu frizuru? Otkrijte sve Dyson uređaje za njegu i stiliziranje kose.
Dyson Supersonic sušilo za kosu