Upoznajte najmoderniju Samsung TV tehnologiju koja oduzima dah

Još uvijek niste sigurni što su The Serif, The Sero i The Frame? O kojim se proizvodima radi? Ako znate da pričamo o najmodernijim Samsung televizorima, na pravom ste putu! Najbolji televizori današnjice dolaze s mnogim pogodnostima. Sadrže funkcije, nenadmašni dizajn i tehnologiju o kojoj smo do prije par godina mogli samo sanjati…

Od kutija do umjetničkih djela

Kada je 1927. godine mladi američki genijalac Philo Taylor Farnsworth izumio sustav za hvatanje pokretnih slika, vjerojatno nije ni slutio kako će televizor izgledati ni 100 godina kasnije. Od velikih kutija preko kojih se izmjenjivala crno-bijela slika, stigli smo u doba gdje televizoru možemo naređivati glasom, a on regulira svjetlost svojeg ekrana kako bi nama bilo ugodno.

Osamdesetih godina pojavio se daljinski upravljač, zatim videorekorder, a onda je u 21. stoljeću počela borba televizije protiv interneta. Internet se nametnuo kao žestok protivnik. Pristup mnogobrojnom video sadržaju s bilo koje lokacije i u bilo kojem vremenu,  iako nam je to danas normalna pojava, tada je bilo dostojno divljenja. Proizvođači televizora krenuli su uvoditi postepene promjene…

Ubrzo smo stigli do danas, gdje se velika kutija pretvorila u umjetničko djelo kao kod Samsungovog The Frame televizora.

THE FRAME – uokvireni televizor

Kada je predstavljen prošle godine, televizor The Frame je istog trenutka završio na naslovnicama tehnoloških portala. Ovo ‘novo Samsungovo čudo’ predstavljalo je potpuno novi koncept tehnologije.

Izmjena slika i umjetničkih djela na ugašenom ekranu stvorila je koheziju umjetnosti i tehnologije. Ekran je smješten u okvir ‘frame‘ za potpun umjetnički dojam, a QLED tehnologija pruža volumen boja za više od milijardu nijansi i besprijekornu sliku. Senzor pokreta omogućuje uštedu energije (televizor se isključi ako ste daleko od njega), a senzor svjetla prilagođava boje i svjetlinu zaslona za savršen ugođaj.

Kako bi se dizajn okvira uklopio u vaš dom, dostupne su četiri različite nijanse boja, a tako postoje i četiri različite dimenzije zaslona (od 108 do 163 cm). The Frame je jednostavno montirati na zid (gotovo kao sliku), a možete ga nagnuti postrance, prema natrag ili prema naprijed kako biste imali savršen pogled. Glasovni asistent Bixby vam pomaže s pitanjima, a surađivat možete i s Amazon Alex i Google Assistentom. Upravljati možete daljinskim ili preko mobilne aplikacije na vašem telefonu.

Nije prošlo puno vremena, a The Frame se razvio dalje – nastao je The Serif!

THE SERIF – bezuvjetno predivan

The Serif ćete prepoznati po neobičnom, elegantnom dizajnu. Njegova specifičnost je odvojiv stalak i okvir u obliku slova ‘I’ koji se uklapa u bilo koji prostor ili mjesto u vašem domu. Za razliku od ostalih televizora koje najčešće smještamo na zid ili ormarić, The Serif svojim oblikom podsjeća na prijenosno umjetničko djelo koje će odlično izgledati i na sredini neke prostorije, postavljeno pod neobičnim kutom.

Osim svojeg bezuvjetnog predivnog dizajna, televizor se jednostavno povezuje sa svime. NFC tehnologija omogućuje da se malim dodirom vaš mobitel preko Bluetootha poveže sa TV-om. Tap View funkcija omogućuje vam da jednim brzim dodirom na zaslon Serifa prenesete mobilni sadržaj.

Dok ga ne gledate, na zaslonu vašeg Serifa pojavljuju se dva jedinstvena uzorka nadahnuta svijetom prirode. Navedeni ambijentalni način rada osmislili su Ronan i Erwan Bouroullec kako bi tehnologiju, uz uzorak prekrasnog lista ili tkanine, povezali s okruženjem.

Izaberite željeni ugođaj, a ambijentalni način rada će vam uz umirujući melodiju i vizualizacijom na ekranu pomoći da ga doživite. Televizor koristi i Active Voice Amplifier (AVA) tehnologiju. U prijevodu, uz audiointeligenciju prepoznaje zvukove iz okoline i prema tome poboljšava jasnoću glasova sa zaslona. Ova opcija odlična je za potpuno uživanje u filmovima dok ukućani ne dijele vaš entuzijazam i međusobno razgovaraju.

The Serif, kao i njegov prethodnik, sadrži asistente: Bixby, Alexu i Google asistenta koji su vam u svakom trenutku na usluzi.

THE SERO – televizor koji se pomiče

Najnovija, najrevolucionarnija i najinovativnija Samsung tehnologija očitava se u televizoru The Sero! Kada smo pomislili da bolje ne može, Samsung je predstavio tehnologiju pomičnog televizora s rotirajućim zaslonom, tehnologiju koja vam omogućuje da sadržaj s mobilnog telefona prebacite na TV i gledate ga kao mobilni zaslon, samo puno puno puno veći.

The Sero

The Sero vam omogućuje željeni kut gledanja- okomit položaj za prikaz aplikacija i mobilnih sadržaja, a vodoravan za filmove. Odlična Tap View opcija omogućuje reproduciranje sadržaja u sekundi, za efikasnost i brzinu. Praćenje društvenih mreža, igre i zabavan sadržaj na mobitelu sada možete pratiti uz potpuno novi doživljaj.

Samsung TV Sero koristi AirPlay 2 tehnologiju uz koju na ekranu vrlo jednostavno možete reproducirati fotografije, glazbu, emisije i ostali sadržaj s iPhone, iPad ili Mac uređaja.

The Sero brine i za ugodnu atosferu! Sadrži pet različitih načina rada kojima možete promijeniti ugođaj u prostoriji- plakat, sat, fotografija, zvučni zid ili Cinemagraph. Kao i Serif, i Sero ima mogućnost ambijentalnog načina rada, a dolazi i s ostalim odličnim funkcijama svojih prethodnika.

Osim što ima rotirajući zaslon (kao da to nije dovoljno maštovito), Sero ima opciju kotačića za lakšu pokretljivost. Odlična prednost za sve koji vole određeno mjesto na kauču, a moraju ga mijenjati zbog gledanja TV-a. Sero postavite gdje god vam najbolje odgovara i uživajte u QLED tehnologiji i 4K savršenoj kvaliteti slike.

Minimalistički dizajn, mornarsko plava boja i 360⁰ ljepote podigle su definiciju zaslona na potpunu novu razinu. Pogledajte recenziju Sero TV-a snimljenu upravo u našoj poslovnici i uvjerite se!

Sve navedene proizvode najnovije Samsung tehnologije možete potražiti na našem webshopu , ali i vidjeti uživo! Dođite u našu poslovnicu u Zagrebu i upoznajte predivan dizajn i revolucionarnu tehnologiju The Sero, The Serif i The Frame TV uređaja.