Svjetski poznata umjetnička djela također mogu ukrasiti vaš dom

U svojoj dnevnoj sobi sada možete izložiti radove omiljenog umjetnika ili samo svoju najdražu sliku. Niste sasvim sigurni da je to upravo tako, zar ne?
Samsung predstavlja potpuno novi koncept televizije koji prikazuje vaše omiljene radove kada je isključen. Ova televizija zauvijek je promijenila definiciju klasične televizije. Inspirirati će, ne samo ljubitelje umjetnosti, već i ljubitelje dizajna i tehnologije. Upoznajte Samsung The Frame TV!

Isključite televizor, uključite umjetnost

Na prvi pogled The Frame se izdvaja od ostalih televizora jer ima zaslon u okviru. Kad ga uključite, ustanovite da Samsungova jedinstvena tehnologija kvantnih točaka, poznatiji kao QLED, pruža 100% volumen boja. To vam omogućuje više od milijardu nijansi boja i pruža vam najrealniju sliku ikad. Kada isključite The Frame, on se prebacuje u umjetnički način, prikazujući odabrane umjetničke radove ili fotografije iz zbirki svjetski poznatih galerija i muzeja. Kada kupite The Frame televizor dobivate pristup imate besplatnom probnom razdoblju Samsung umjetničke trgovine Art Store u kojoj su dostupna klasična i suvremena umjetnička djela.

Samsung Frame TV među slikama na zidu iznad drvene komode

Postanite kustos u svojoj dnevnoj sobi!

Unutar aplikacije možete jednostavno stvoriti vlastitu galeriju i s njom uljepšati prostor na svoj način. Na vama je odluka kada i koliko će se određena umjetnička djela prikazivati na ekranu Frame TV. Ako se dugo ne nalazite na TV-u, on će se automatski isključiti i uštedjeti energiju. Frame, međutim, ima senzor svjetla pored senzora pokreta. Ako ste daleko od televizora automatski će se isključiti i uštedjeti energiju. The Frame ima osim senzora za svjetlo i senzor pokreta. Automatski prepoznaje svjetlost u sobi prilagođava na zaslonu svjetlinu i tonove boja. Na taj način možete uživati u umjetnosti tijekom cijelog dana.

Samsung Frame TV u crnom okviru iznad kamina u dnevnoj sobi, ispred koje uz drveni stol sjede majka, otac i djeca

Uljepšajte prostor na svoj način

Uz umjetnički način rada osim priznatih umjetničkih dijela možete na jednostavan način pregledati i svoje vlastite fotografije. Jednostavno je prenositi putem aplikacije na pametni telefon ili USB stick i reproducirati ih na zaslonu. Sadržaj okvira možete u bilo kojem trenutku promijeniti u uokvireni portret vaše obitelji ili sjećanje s putovanja.

Frame TV nudi vam i druge načine prilagođavanja. Možete odabrati između 7 različitih vrsta izgleda prikaza umjetničkih djela i 10 nijansa pozadinskih boja. Personalizirajte vaše uživanje u umjetnosti.

Izbor boje okvira je isključivo vaš odabir. Dostupne su četiri različite nijanse boje i sigurni smo da ćete pronaći okvir koji se najbolje uklapa u vaš prostor s ostalom opremom i namještajem. Okvir se u bilo kojem trenutku može zamijeniti novim okvirom te se zahvaljujući magnetima može lako pričvrstiti i ukloniti. Postoje i 4 različite dimenzije dijagonale zaslona. Najmanja veličina je 108 cm, a najveća 163 cm.

Jednostavna montaža

Samsung Frame TV s tamno smeđim okvirom sa slikom Moneta uz pogled na zeleni trosjed

Frame TV jednostavno ćete montirati na zid u vašem domu. Sve (osim alata) za montažu dolazi u kutiji pored televizora. Jednom kada je Frame na zidu, možete jednostavno promijeniti njegov kut za gledanje. Možete ga jednostavno nagnuti na stranu, naprijed ili nazad. Najbolje od svega je to da je za povezivanje dovoljna gotovo nevidljiva poveznica koja elegantno skriva kablove i omogućava komunikaciju s drugim uređajima. Ako želite stvoriti ugođaj slikarskog studija u svojoj sobi, odlučite se kupiti TV stalak koji po obliku nalikuje slikarskom stalku.

Jednostavna upotreba

Pomoću HDR 10+ tehnologije scene na ekranu Frame TV-a oživljavaju se pred vašim očima. Uz prekrasne boje, zadivljujuće kontraste i besprijekorne detalje, televizor vam omogućava i glasovno upravljenje. Bixby je glasovni asistent koji će vam pomoći u pitanjima i željama. Između ostalog, novi Frame TV također radi s Amazon Alexa i Google Assistant-om. Na Fram televizoru možete mijenjati sadržaj i putem daljinskog upravljača ili putem mobilne aplikacije na pametnom telefonu.

Samsung Frame TV sa svjetlo smeđim okvirom na drvenoj stijeni među slikama u sobi za sastanke

Prvi Samsung TV kojeg možete jednostavno povezati s Apple uređajima

Frame TV ima ugrađenu AirPlay2 funkciju. Navedena funkcija omogućuje vam povezivanje televizora s različitim Apple uređajima. Sada možete reproducirati video sadržaj, gledati fotografije, slušati glazbu i još više izravno sa svog iPhone-a, iPad-a ili Mac-a.

Pogledajte ponudu i popust za Samsung The Frame u internetskoj trgovin Harvey Norman.