Usisavanje bez žice i bez problema? Tu je Dyson V8 Motorhead!

Jeste li znali da je James Dyson prvi izmislio usisavač bez vrećica? Zamislite motivaciju ovog znanstvenika koji nije odustao niti nakon 5127 prototipova i 5 godina rada. Upravo je ta snažna želja najveći poticaj za novim inovacijama i unaprjeđivanjem svih svojih proizvoda, a posebice usisavača. Kako izgleda vrhunska tehnologija u jednom modelu? Usisavač Dyson V8 Motorhead to odlično prikazuje.

v8 motorhead usisavač

Usisavač Dyson V8 Motorhead  

Kao i svi drugi Dyson usisavači, i V8 Motorhead radi bez žice. To znatno olakšava usisavanje po kući, posebice kada se sjetite da je kabel, otpetljavanje, traženje utičnice i navlačenje usisavača po podu najzamorniji dio usisavanja.

dyson v8 motorhead praktičnost

Kod ovog modela toga nema, a osim toga, dolazi s kombiniranim nastavcima za teško dostupna mjesta. U trenutku ga možete pretvoriti u manji ručni usisavač za brzo čišćenje ili sklanjanje mrvica.

Baterija i motor

Dyson V8 Motorhead može svojom redizajniranom nikal-kobalt-aluminijskom baterijom može čistiti do 40 minuta. Nakon toga, samo ga odložite na zidnu stanicu za punjenje. Tako je vaš usisavač uvijek spreman za korištenje, a ne zauzima dragocjen prostor u vašem domu.

dyson v8 motorhead

Usisavač ima osnažen V8 digitalni motor koji ima više usisne snage, stoga i usisavanje životinjskih dlaka neće biti problem. Ovisno o potrebi, možete birati između dva različita moda usisavanja.

dyson usisavač

Praktičnost

Je li vam se ikada dogodilo da otvorite klasični usisavač kako biste ispraznili vrećicu, a onda tom usisanom prašinom dodatno uprljate i sebe i dom? Kod Dyson tehnologije toga nema. Pražnjenje spremnika je bez dodira, potpuno higijenski. Trebate samo povući ručkicu i isprazniti posudu u smeće.

Osim toga, V8 Motorhead je do 50% tiši, pa nema straha da će se susjedi u zgradi buniti na vaše jutarnje čišćenje. S obzirom da je težak samo 2.6kg, usisavačem možete jednostavno baratati.

dyson v8 motorhead čisti sve

Čistoća

Nažalost, u svijetu je sve više virusa, bakterija i alergena koji utječu na naše zdravlje i kvalitetu života. Dyson V8 Motorhead uklanja čak 99,97% alergena i bakterija do 0,3 mikrona. S obzirom na sistem filtracija, zrak koji izlazi iz uređaja je čišći.

dyson v8 motorhead usisavanje

Zainteresirani za Dyson V8 Motorhead?

Ovaj vrhunski model Dyson tehnologije možete pronaći ekskluzivno u Harvey Normanu, i to po odličnoj cijeni! Uštedite novce, vrijeme i svoju energiju. Osim toga, na Harvey Norman webshopu i u trgovinama čeka vas kompletna Dyson ponuda – od usisavača, pegle za kosu i ventilatora.

Provjerite zašto je ova tehnologija poznata u više od 65 zemalja svijeta i postanite jedan od mnogih zadovoljnih korisnika.