Zašto odabrati Sony slušalice ili bluetooth zvučnik? Evo odgovora

Dogodi li vam se nekada da doživljavate predivan trenutak, a imate osjećaj da nešto nedostaje? Najčešće je to glazba. Kako bi uspomena i dobrih vibracija ovo ljeto bilo što više, svjetski poznati brend ima odličnu ponudu baš za vas. Upoznajte Sony slušalice i bluetooth zvučnike te odaberite svoj model uz koji će se svaki ljetni trenutak činiti još boljim.

Postoji li netko tko nije čuo za Sony? Ovaj veliki japanski proizvođač već se više od 60 godina razvija po tržištu, a bavi se elektronikom, informacijskim, komunikacijskim i video tehnologijama te igračim konzolama, ili preciznije- Playstation konzolom. Poznat po kvaliteti, pouzdanosti i pristupačnosti, Sony se kao brend proširio po cijelom svijetu. S obzirom da uz vlastite inovacije uvijek prati i svjetske tehnološke trendove, ovaj proizvođač je pratio pojavu bežičnih audio uređaja te unapređivao svoje modele donoseći sve bolje, modernije i funkcionalnije Sony slušalice i zvučnike. Kakva je trenutna ponuda, povjerite u nastavku.

bežične sony slušalice

Doživi ljeto uz Sony slušalice

S obzirom na veliku ponudu Sony slušalica, ne čudi što je raspon cijene od 60, pa do 2500kn. Naravno, u ovom trenutku pričamo o svim modelima, s time da su najjeftinije slušalice one koje ulaze u uho sa žicom, dok su najskuplje slušalice one bluetooth sa silikonskom trakom za glavu i velikim jastučićima za uši za potpuno prianjanje. Sve slušalice razlikuju se u udobnosti, performansi zvuka i bateriji. Mogućnosti je mnogo, ovisno o vašim željama i navikama. Ipak, činjenica je da je sve više slušalica u ponudi upravo bluetooth.

Zašto? Evo nekih prednosti i nekih nedostataka.

Bežične slušalice VS. Slušalice sa žicom

Bežične slušalice rade na principu bluetootha te ih možete spojiti s raznim uređajima, dok one na žicu zahtjevaju da vaš uređaj ima poseban 3,5mm utor (što neki današnji pametni telefoni nemaju). Brojni modeli bluetooth slušalica imaju tipku za glasnoću, a neke i za poziv, stoga se potreba za uređajem (mobitelom) u ruci drastično smanjuje. Samim time, bluetooth slušalice odlične su kada trčite, vozite bicikl ili radite neku drugu tjelesnu aktivnost.

mladić trči sa slušalicama u ušima

S druge strane, pazite da odaberete model koji će vam odgovarati po udobnosti i dobro prianjati na vašu glavu ili u vaše uši. Ne želite usred trčanja izgubiti slušalicu ili dopustiti da vam padne u vodu dok perete suđe, zar ne?

Bluetooth bežične Sony slušalice za savršeno ljeto

S obzirom da smo svi za ljeto aktivniji, preporučamo bežične in-ear slušalice. Sony modeli imaju stabilnu i pouzdanu bluetooth povezanost, tako da ne morate brinuti oko pucanja veze dok ste na plaži, trčite ili vodite psa u ljetnu šetnju. Dizajnirane su za aktivan životni stil, vodootporne i imaju funkciju blokade vanjskog zvuka, tako da vas ništa neće ometati. Dolaze sa mogućnosti odabira veličine tako da odgovaraju svima i imaju dodirne kontrole, pa vam mobitel može biti u torbi.  Kada su u potpunosti napunjene, slušalice omogućuju 9 sati reprodukcije, dok praktično kućište za punjenje omogućuje dodatnih 9 sati što je sve skupa 18h uživanja u najdražoj glazbi! Naravno, modeli se razlikuju u specifikacijama tako da pročitajte njihov opis prije kupovine, no sve će vam pružiti fantastičan zvuk bez pozadinske buke, idealan bas i vrhunsku slobodu slušanja.

slušalice za ljeto

Dobre vibracije uz Sony bluetooth zvučnike

Jedna od najljepših čari ljeta su druženja na otvorenom. Često se radi o odlasku u prirodu, na plažu ili livade gdje nema pristupa struji. Bluetooth zvučnici Sony uređaj su koji morate ponijeti sa sobom! Postoje razni modeli- od onih manjih modela oko 250kn koji vam omogućuju oko 6 sati reprodukcije i domet 10m, do onih sa 10 puta većom cijenom, veličinom i mogućnostima stvaranja svojeg malog, privatnog koncerta (npr. Sony SRS-XP700 koji se može spojiti s dodatnih 99 dodatnih zvučnika, ima live sound, diode koje emitiraju svjetlo, karaoke…)

karaoke bluetooth zvučnika

U odličnoj Sony ponudi postoje modeli koji omogućuju dodani komfort, pa tako bežični zvučnik SONY SRS-XG500 ima praktičnu ručku za jednostavno prenošenje, s ambijantalnim svijetlom i party connect opcijom povezivanja i do 100 kompatibilnih zvučnika. Želiš vanjsko druženje s neodlučnim prijateljima? Ovaj model super je opcija da vas glazba prati kroz cijelu potragu za idealnim mjestom gdje ćete se smjestiti.

Ponesi glazbu sa sobom

U ljetnoj ponudi Sony audio uređaja osim super cijena i ušteda, trenutno možete pronaći i posebne pogodnosti poput 3 mjeseca besplatne Deezer Premium pretplate uz kupovinu nekih modela. Slušajte omiljenu glazbu gdje god pošli, gdje god bili.