zatvori
Harvey Norman

Blog

Zašto iPad?

11. kolovoz 2017.

Zašto iPad?

Otkrij najbolji oblik zabave. Uči, igraj, surfaj, stvaraj. Nevjerojatan zaslon, performanse i aplikacije čine iPad idealnim alatom za sve ono što voliš raditi. Ipad je jednostavan, lagan i čaroban. U nastavku smo spremili par odgovora na to pitanje.

 

Zašto Mac?

1. ožujak 2017.

Zašto Mac?

S njim je jednostavno raditi i najnevjerojatnije stvari, a one svakodnevne pretvaraju se u pravi užitak. Osmišljen je na način da 
maksimalno iskorištiš mogučnosti koje pruža.

 

Ideje za uređenje vrtnog namještaja

28. veljača 2017.

Ideje za uređenje vrtnog namještaja

Od opuštenih večera s prijateljima do suncem okupanih popodnevnih odmora i doručka nedjeljom ujutro, vaše dvorište će biti vaša oaza gdje se možete opustiti s obitelji ili prijateljima. Ako vas zanima kako bi trebali urediti vaš vrt imamo nekoliko jednostavnih ideja za uređenje vrta i sigurni smo da ćete još više boraviti u njemu.

Playstation VR

8. veljača 2017.

Playstation VR

Uronite u izvanredne nove svjetove, stavite se u središte
nevjerojatnog igračkog svemira i iskusite nov način igranja uz
PlayStation VR.

Logitech MK850 snaga i udobnost

6. veljača 2017.

Logitech MK850 snaga i udobnost

Poznato je kako Logitech već godinama dizajnira proizvode koji imaju svakodnevni mjesto u životima ljudi, povezujući ih s
digitalnim iskustvima. Prije više od 30 godina Logitech je započeo povezivati ljude putem računala, a sada dizajnira proizvode koji ljude povezuje kroz glazbu, igre, video i računalstvo. Tako je Švicarski gigant Logitech predstavio ovih dana potpuno opremljenu tipkovnicu i miš MK 850 Performance Combo s omekšanim osloncem za dlan i pomno oblikovanim tipkama za cjelodnevnu
udobnost. Tipkovnica i miš rade zajedno s novim Logitech DuoLink softverom koji omogućuje prilagođene funkcije i navigaciju.

Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.