Bluetooth slušalice SENNHEISER CX True Wireless

SKU
Bluetooth slušalice SENNHEISER CX True Wireless
132,59 €
Bluetooth slušalice SENNHEISER CX True Wireless je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Kompromis u svom audio iskustvu? Nema šanse!

Stavite zvuk na prvo mjesto, kao što to čini Sennheiser. Stavili smo 75 godina vodeće audio tehnologije u nove CX True Wireless slušalice. Pružaju kristalno čist zvuk s dubokim basovima koje možete lako prilagoditi svom osobnom ukusu. Uz ergonomski dizajn za vrhunsku udobnost nošenja i intuitivne kontrole za maksimalnu jednostavnost upotrebe, imat ćete prvorazredno iskustvo slušanja kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Vrhunski zvuk

Gdje god bili, što god radili; uživajte u svojim omiljenim pjesmama do maksimuma s prilagođenim pretvaračem TrueResponse za kristalno čist zvuk.

Lako se nosi

Upadljiv ergonomski dizajn osigurava vrhunsku udobnost nošenja. A, s "adapterima za uši" u 4 veličine lako je postići savršeno sigurno prilagođavanje bilo kojoj aktivnosti.

Nadohvat ruke

Prilagodljiva kontrola na dodir omogućuje jednostavnu kontrolu zvuka, telefonskih poziva i brz pristup Siri i Google Assistantu.

Druge značajke

S dodatkom Bass Boost i ugrađenim ekvilajzerom koji se aktivira putem aplikacije Smart Control, možete prilagoditi svoj zvuk. Možete zaboraviti na svoju okolinu i izgubiti se u glazbi ili se usredotočiti na svoj poziv zahvaljujući Pasivnom poništavanju buke. Izađite vani u bilo koje vrijeme kako biste doživjeli izvanredno audio iskustvo, čak i kad je mokro; možete se osloniti na njihovu otpornost na prskanje IPX4.

Više informacija
Proizvođač Sennheiser
Povezivost Bluetooth
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje