Bluetooth slušalice SENNHEISER HD 350BT

SKU
143-1008238
92,77 €
Bluetooth slušalice SENNHEISER HD 350BT je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi

Upoznajte HD 350BT bežične slušalice

Uživajte u izvrsnom bežičnom zvuku u pokretu ili kod kuće uz HD 350BT iz Sennheisera.

Uživajte u privlačnom zvučnom iskustvu s dubokim dinamičnim basom.

Kvalitetu jamči najnovija bežična tehnologija uključujući podršku za visokokvalitetni kodek Bluetooth 5.0 i izvrsno trajanje baterije od 30 sati.

Elegantne, ali izdržljive svestrane bežične slušalice sjajan su suputnik za doživljaj boljeg zvuka kod kuće ili u pokretu.

Vrhunski zvuk

HD 350BT pruža privlačno zvučno iskustvo s dubokim dinamičnim basom. Besprijekoran prijenos osiguran je najnovijom bežičnom tehnologijom uključujući Bluetooth 5.0 i visokokvalitetne bežične kodeke kao što su AAC, AptX i AptX Low Latency za savršenu audio sinkronizaciju s videom.

Superior Sound


Dugi vijek trajanja baterije

Zahvaljujući impresivnom trajanju baterije od 30 sati i brzom USB-C punjenju, HD 350BT je vaš idealan suputnik za slušanje tijekom cijelog dana. Ove slušalice izrađene su od izdržljivih, visokokvalitetnih materijala kako bi bile dovoljno čvrste da ih možete nositi bilo gdje, s kompaktnim sklopivim dizajnom koji spaja udobnost i minimalistički stil.

Long Battery Life

Glasovni pomoćnik

HD 350BT ima namjensku tipku Glasovnog asistenta za trenutnu glasovnu interakciju sa Siri ili Google Assistantom. Upravljanje glazbom i pozivima također je intuitivno zahvaljujući lako dostupnim dodirnim tipkama na slušalicama.

Voice Assistant

Personalizirajte svoj zvuk

Prilagođavanje vašeg zvučnog doživljaja jednostavno je zahvaljujući aplikaciji Sennheiser Smart Control. Slušajte svoju glazbu onako kako želite. Ova besplatna namjenska aplikacija za iOS i Android pruža jednostavan način za kontrolu, personalizaciju, ažuriranje i konfiguraciju vaših Sennheiser slušalica.

Više informacija
Proizvođač Sennheiser
Boja Bijela
Povezivost Bluetooth
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Slušalice JBL Quantum 300
Slušalice JBL Quantum 300
Posebna cijena 69,99 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 99,99 €
-30%
-30€
Slušalice JBL Quantum 200
Slušalice JBL Quantum 200
Posebna cijena 52,96 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 69,99 €
-24%
-17€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje