Bluetooth zvučnik PHILIPS TAW6505/10

SKU
143-252677
229,99 €
Dodajte
Bluetooth zvučnik PHILIPS TAW6505/10 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi

Bogatiji zvuk. U bilo kojoj prostoriji.

  • Wi-Fi. Zvuk u više prostorija
  • DTS Play-Fi kompatibilnost
  • Radi s glasovnim pomoćnicima
  • Ugrađeni LED
DTS Play-Fi. Kvalitetan zvuk u više prostorija

DTS Play-Fi. Kvalitetan zvuk u više prostorija

Ovaj bežični zvučnik odlikuje DTS Play-Fi kompatibilnost, tako da ga možete jednostavno sinkronizirati s drugim Play-Fi-kompatibilnim zvučnicima, za zvuk u više prostorija. Ako vaš soundbar podržava Play-Fi Surround, zvučnik možete uklopiti u pravu konfiguraciju surround zvuka za filmsku večer.

Bogati zvuk u bilo kojoj prostoriji. Savršena sinkronizacija između prostorija

Dva woofera, dva pasivna zvučnika i dva visokotonca u kombinaciji daju zvuk koji ispunjava prostor, sa snažnim basom i kristalno jasnim visokim tonovima. Wi-Fi usmjeravanje daje signal najviše kvalitete, osiguravajući savršenu sinkronizaciju zvuka između zvučnika ili prostorija.

Pojačajte zvuk zvučnika pametnog asistenta

Zatražite od uređaja s podrškom za uslugu Alexa ili bilo kojeg uređaja s Google asistentom reprodukciju glazbe preko zvučnika. Pojačajte zvuk za zabavu. Kasno navečer ga stišajte. Uživajte u vijestima i drugim sadržajima. Sve to potpuno bez uporabe ruku.

Spotify Connect. Tidal. Deezer. Sve je tu

Bez obzira na to usmjeravate li izravno iz usluge Spotify ili pristupate albumima u visokoj razlučivosti na usluzi Tidal putem aplikacije Play-Fi, ovaj zvučnik podržava sve. Od popisa pjesama za zabavu i opuštanje do podcastova u uredu, sve vaše omiljene pjesme zvučat će bogatije, dublje i jasnije.

Povežite se sa svim svojim uređajima

Uz Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast i Apple AirPlay 2 kompatibilnost možete usmjeravati svoju omiljenu glazbu i podcastove na koji god način želite. Ako upotrebljavate iOS uređaje, uz Siri možete glasovno upravljati zvučnikom.

Ugrađeno LED svjetlo. Radi s televizorima Ambilight tvrtke Philips

Ovaj bežični zvučnik ne služi samo za reprodukciju glazbe. Podržava i Ambilight. Jednostavno pritisnite gumb poveznice Ambilight na zvučniku kako biste se povezali s televizorom. Uživajte u intenzivnijim Ambilight efektima dok gledate filmove ili se igrate ili dok slušate glazbu.

Više informacija
Proizvođač Philips
Boja Siva
Bluetooth Da
Garancija 1 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje