Brijač REMINGTON R3000

SKU
143-237018
55,61 €
Brijač REMINGTON R3000 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNije na zalihi
PulaZadnji komadi

Vrijeme je da budete uglađeniji uz Style Series R3. Donoseći vam pouzdane performanse, maksimalan kontakt s kožom i, što je najvažnije, udobnost, možete se posvetiti brijanju s potpunom lakoćom i pouzdanjem. Dual Track oštrice podrazumijevaju dvostruki niz oštrica, što znači da ćete tijekom brijanja imati bolju pokrivenost, čime se podreže više dlaka. Antimikrobni obrambeni sustav pomaže u zaštiti i njezi vaše kože tijekom brijanja, tako da možete izgledati i osjećati se dobro svaki dan. Dizajniran da pažljivo prati konture vašeg lica, Style Series R3 ima fleksibilne oštrice i okretni vrat za potpunu udobnost tijekom brijanja. Također, ima ergonomski dizajn, zbog kojeg savršeno pristaje vašoj ruci dok kreirate svoj željeni stil. Uz zaštitu za 3 Day Stubble Styler nastavak za oblikovanje kratke brade koji se pričvršćuje na glavu vašeg brijača, čak nećete morati brinuti o tome koliko brade podrezujete, jer će se zaštita pobrinuti da je brada podrezana na savršenu dužinu trodnevne brade. Poboljšani sklopivi trimer s ComfortTrim oštricama omogućuje vam skraćivanje dužih vlasi prije brijanja, brine o vašim zaliscima i stvara čiste, definirane linije oko vaše čeljusti. A ComfortTrim oštrice omogućuju da „budete svoji na svoj način“ dok su istovremeno nježne prema vašoj koži. Rad s električnim kablom osigurava vam stalnu i pouzdanu snagu, tako da je vaš brijač uvijek spreman kad ste i vi spremni. Uz Style Series R3, možete izaći iz kuće s efektom stručno obrijanog izgleda, zbog kojeg se osjećate samopouzdaniji.

PERSONALIZIRANO OBLIKOVANJE

Neovisno o tome kreirate li urednu i definiranu liniju brade ili izgled trodnevne brade, možete uživati u personaliziranom oblikovanju uz Style Series R3. Sa sklopivim trimerom i nastavkom za kreiranje trodnevne brade, ovaj brijaći aparat vam omogućuje svestranu izvedbu za različite stylinge.

POUZDAN I UGODAN

Napravljen kako bi pažljivo slijedio obrise vašeg lica, Style Series R3 ima dvostruki niz oštrica koje su neovisno fleksibilne, poboljšanu okretnu glavu aparata i antimikrobni obrambeni sustav, koji jamči učinkovito brijanje.

  • Dvostruki niz oštrica
  • Antimikrobni obrambeni sustav
  • Fleksibilne oštrice i okretni vrat  - prilagođavaju se konturama vašeg lica
  • Poboljšani sklopivi trimer s ComfortTrim oštricama
  • Ergonomska drška – ugodna u ruci za različite načine držanja
  • Rad s električnim kablom – za pouzdanu snagu
  • LED indikator rada
  • 3 Day Stubble Styler nastavak za uređivanje trodnevne brade
  • Korištenje na suho
  • Četkica za čišćenje
Više informacija
Boja Crna
Proizvođač Remington
Garancija 1 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje