Brijaći aparat BRAUN XT5100

SKU
143-1004635
78,17 €
Brijaći aparat BRAUN XT5100 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNije na zalihi
RijekaNa zalihi

Braun Series XT5 – električni brijaći aparat i trimer za muškarce, komplet za uređivanje dlačica na cijelom tijelu, jedna izdržljiva oštrica za svaki stil, kratka brada, duga brada, brkovi, prsa, prepone i pazusi; metalna oštrica; brz, praktičan i ugodan hibridni trimer, XT5100

Brijanje, podrezivanje i oblikovanje rubova – sve s jednim alatom: multifunkcionalni brijaći aparat i trimer za muškarce. Lako, brzo i ugodno reže dlačice pri svakom potezu. Čak i na zahtjevnijim područjima. Za lice(češljići: 1, 2, 3 i 5 mm) i tijelo (češljić: 0 mm).
Tehnologija 4D oštrice: jedna oštrica s 4 elementa za podrezivanje – 2 bočna trimera i 2 središnje brijaće zone– koji rade 450 pokreta u sekundi. Odlično brije uz kožu, a pritom ostaje nježna.
Stvorena da traje: 4D oštrica ovog brijaćeg aparata i trimera izrađena je od nehrđajućeg čelika, tako da dulje traje i ostane oštra do 6 mjeseci.*
Zaštita kože: ovaj trimer i brijaći aparat ima češljić SkinGuard koji štiti kožu čak i na izuzetno osjetljivim
područjima – od prsa, pazuha i prepona do lica, vrata ili obrva.
Dizajniran za preciznost i kontrolu: dvosmjerni češljić podrezuje prema gore i prema dolje. Brijanje i uređivanje intimne zone je sigurno i na suhom i pod vodom zahvaljujući gumiranoj protukliznoj dršci.
*na temelju dva brijanja tjedno, stvarni rezultati mogu biti drukčiji


Sadržaj pakiranja:1x električni brijaći aparat,4x češljić za lice (1 mm, 2 mm, 3 mm, 5 mm),1x češljić
SkinGuard za tijelo (0 mm),1x punjač SmartPlug

Više informacija
Proizvođač Braun
Bežično vrijeme rada 45 min
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje