zatvori
Harvey Norman

Dostava

Uvjeti dostave internet trgovine Harvey Norman

Dostava

Cijena se izračunava automatski i prikazuje se ispod odabranih proizvoda u košarici. Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt. Prilaz do vašeg ulaza mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć. Dostavu vršimo diljem cijele Hrvatske, radnim danom od ponedjeljka do petka.

Primjeri cijena dostave po skupinama artikala
Proizvodi kao što su: računalna oprema, mobiteli, mali kućanski aparati, slike, posteljine i jastuci, audio i video komponente, baterije, fotoaparati...
do 25kn
Proizvodi kao što su: pc stolovi, fotelje, ležaljke, stolice, televizori, kućna kina, laptopi,stolna računala, projektori, usisavači, pisači, radijatori...
do 99kn
Proizvodi kao što su: trosjedi, dvosjedi, kreveti, vitrine, komode, madraci, kreveti na kat, fotelje, dnevne sobe...
do 179kn
Proizvodi kao što su: kutne garniture, setovi sjedećih garnitura, kompleti spavaćih soba, ormari s policama, hladnjaci, zamrzivači, setovi kuhinjskih aparata...
do 289kn

*Točan izračun cijene dostave možete provjeriti na prvom koraku košarice

Dostavu proizvoda diljem cijele Hrvatske vrše naši ugovoreni partneri. Proizvode koji su na zalihi u pravilu dostavljamo radnim danom, unutar 48 sati.

Usluga montaže

Usluga montaže dostupna je na području grada Zagreba. U napomeni je potrebno napisati: “montaža”, a mi ćemo Vas naknadno kontaktirati putem telefona ili maila o cijeni i slobodnim terminima.

Neočekivano kašnjenje proizvoda

U slučaju kašnjenja proizvoda zbog “više sile” (oštećenja proizvoda, izgubljenog proizvoda u dostavi, vremenskih uvjeta i sl.) Harvey Norman ne preuzima odgovornost, i obvezuje se naručeni proizvod dostaviti u najkraćem mogućem roku.

Rok isporuke za proizvode sa zalihe

Za narudžbe koje se zaprimaju radnim danom do 12:00 sati, proizvode ćemo poslati dostavnim službama isti dan, koji će na vašoj adresi biti dostavljeni najkasnije u roku od 4 radna dana. U slučaju većih komada namještaja (spavaće sobe, kutne garniture, ormara i sl.) rok se može produžiti i do 7 radnih dana.

Rok isporuke za proizvode koji se naručuju

U slučaju da proizvoda za koje ste se odlučili trenutno nema na zalihi, o roku isporuke biti ćete obaviješteni putem telefona ili maila. Iz tog razloga vas molimo da kod ispunjavanja prijave u sistem, upisujete točne podatke.

* Svi gore navedeni uvjeti vrijede isključivo za kupovinu preko online trgovine Harvey Norman.

 

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.