Električni Krevet CLASSICO

SKU
143-Električni Krevet CLASSICO
32.475,00 kn
Električni Krevet CLASSICO je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Električni krevet CLASSICO:

Želite li krevet koji osim kvalitetnog sna nudi i dug životni vijek? Odaberite električni krevet svjetski poznatog proizvođača Serta! Krevet CLASSICO u svojoj klasi nudi najviše što možete dobiti za tu cijenu. Njegova optimalna ergonomska podrška i iznimna prilagodba osiguravaju da se iz dana u dan probudite odmorni i spremni za nove izazove.

Prednosti električnog kreveta Serta CLASSICO:

 • Prednost kreveta CLASSICO je električna baza s mini džepnim ovjesom visokim 5 cm koji pruža optimalnu potporu svim dijelovima tijela.

 • Električna baza omogućuje vam podizanje uzglavlja, podnožja ili oboje na bilo kojoj visini.

 • Električnim postoljem upravljate bežičnim daljinskim upravljačem. Jednostavnim pritiskom na gumb prilagodite krevet položaju koji vam najviše odgovara.

 • Madrac se odlikuje visokokvalitetnim 5-zonskim džepnim ovjesom, koji je nadopunjen slojem različitih pjena, koje omogućuju još bolju prilagodbu težini, položaju i obliku tijela.

 • Prekrivač je obogaćen naprednom HR pjenom. To pruža dodatnu prilagodbu i udobnost tijekom spavanja.

 • Podešavanje visine glave i nogu može pozitivno utjecati na razne zdravstvene probleme i pružiti veću udobnost tijekom čitanja i gledanja televizije.

 • Električna baza je zajedno s madracem kraljevske visine, što olakšava ustajanje iz kreveta i posljedično rasterećenje donjeg dijela leđa i kralježnice.

Električni krevet Serta CLASSICO pravi je izbor ako:

 • ... Želite obaviti kupnju 5 u 1; jer za jednu cijenu dobivate okvir kreveta, električnu bazu, madrac, madrac i nogare.

 • ... Trebate krevet na kojem ćete se buditi iz dana u dan kao preporođeni.

 • ... Želite spavati na krevetu koji nudi optimalnu ergonomsku potporu u bilo kojem položaju.

 • ... Imate bolove u leđima, otežano disanje ili hrkanje, probavne smetnje ili refluks.

 • ... Puno čitate u krevetu, gledate TV ili doručkujete.

  ... Želite spavati na visokom krevetu koji olakšava ustajanje.

Zašto je električni krevet Serta CLASICCO tako poseban?

Pozitivan utjecaj na zdravlje

Jednostavnim pritiskom na bežični daljinski upravljač možete prilagoditi uzglavlje i / ili podnožje prema vašim željama. Vaša će spavaća soba tako postati potpuna oaza udobnosti, što će blagotvorno utjecati i na vaše zdravlje. Spavanje u krevetu s podesivom električnom bazom može poboljšati cirkulaciju, smanjiti bolove u leđima, pomoći kod problema s disanjem, smanjiti hrkanje i probavne probleme te pomoći kod refluksa.

Potporu cijelom tijelu pruža vrhunski džepni ovjes s 5 zona

5 zona tvrdoće pružaju izvrsnu potporu tijelu tamo gdje je pritisak na madrac najveći. Na taj način pruža bolju potporu tijelu tijekom spavanja. Vaša kralježnica tako cijelo vrijeme održava svoj prirodni položaj, što smanjuje i sprječava pojavu bolova u kralježnici ili donjem dijelu leđa. Madrac se savršeno prilagođava tijelu, što je ono što posebno žele nakon dugog dana kvalitetnog odmora.

Udobnost na svim razinama

Krevet CLASSICO prilagođava se vašim željama za udobnošću. Može vam ponuditi najbolju poziciju za čitanje knjige, vašeg omiljenog časopisa ili novina. U drugo vrijeme možete promijeniti nagib uzglavlja u svoj omiljeni položaj za gledanje televizije ili spavanje. Uz to, kraljevska visina kreveta također vam olakšava ustajanje iz kreveta bez naprezanja donjeg dijela leđa ili kralježnice.

Kombinacija džepnih opruga i HR pjene

Vrhunski džepni ovjes u električnoj bazi u kombinaciji s naprednim slojem od HR pjene pruža izvrsno prilagođavanje težini i obliku vašeg tijela. Na taj se način osigurava ravnomjerna raspodjela tjelesne težine kroz madrac, što dovodi do poboljšane cirkulacije krvi i ublažavanja bolova u križima i kralježnici.

Vanjske dimenzije kreveta:

Vanjska širina kreveta: 160 cm

Širina uzglavlja: 160 cm

Vanjska dubina kreveta: 214 cm

Visina kreveta s madracem: 72 cm

Visina uzglavlja: 110 cm

 

Krevet CLASSICO sastoji se od:

 • Uzglavlje CLASSICO,

 • Električna baza TESLA (6.000 N monoblok motor),

 • Madrac SPLENDID ROYAL PLUS,

 • TULIP nogice,

 • Daljinski upravljač.

 

NAPOMENA: Električni krevet CLASSICO moguće je naručiti u materijalima LINEN 2428 I LINEN 3028 po navedenoj cijeni.

Deklaracija: Materijal izrade: Osnovna konstrukcija: okvir kreveta je izrađen u kombinaciji od prvoklasne bukve i oplemenjene iverice debljine 16 mm obložene sa 1cm PU pjene (25kg/m3). Presvlaka okvira se sastoji od dekorativne tkanine sastava od 100% PES. Održavanje: Povremeno usisati.

Saznaj više
Više informacija
Boja Po narudžbi
Materijal Tkanina
Madrac Ne

Srodni artikli

Krevet LEON
Krevet LEON
Posebna cijena 1.789,99 kn
-50%
-1819kn
Krevet TRENDY
Krevet TRENDY
9.299,00 kn
Krevet MAGNIFIQUE
Krevet MAGNIFIQUE
11.289,00 kn
Krevet ZARA LUX Hespo
Krevet ZARA LUX Hespo
10.599,00 kn
Krevet LUCA
Krevet LUCA
Posebna cijena 1.990,00 kn
-49%
-1929kn
Krevet SILVER LINE
Krevet SILVER LINE
7.469,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje