Epilator BRAUN SE 9-980

SKU
143-195223
1.699,00 kn
Nedostupno

Epilator Braun SE 9 980 SensoSmart je prvi pametni epilator na svijetu. Ovaj je epilator bežičan i vodootporan, pa ga možete koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolno iskustvo epiliranja pri redovitoj uporabi.

Epilator uključuje tehnologiju SensoSmart uz koju je epilacija jednostavnija i efikasnija, jednim potezom uklanjate više dlačica. Braun Silk-épil 9 SkinSpa cjelovit je sustav 4-u-1 koji kombinira epilaciju, eksfolijaciju i njegu kože.

Mogućnost postavljanja 2 brzine. Pokretna glava, lijepo se prilagođava obrisima vašeg tijela donoseći više ugodnosti i maksimalnu temeljitost. Kako bi epilacija bila što temeljitija pomaže vam i Smartlight uz koji lakše vidite i najtanje dlačice.

Dolazi s 13 dodatnih elemenata uključujući brijaću glavu i nastavak s trimerom za osjetljiva područja, trimer za bikini-zonu, nastavak za bolji kontakt s kožom, nastavak za lice, vrećicu i postolje. Ovaj komplet osim Braunovog najboljeg epilatora za mokru i suhu epilaciju donosi i dvije eksfolijacijske četkice za tijelo koje pomažu smanjiti urastanje dlačica.

 

Više informacija
Boja Rose Gold
Proizvođač Braun
Bežično vrijeme rada 50 min
Garancija 2 godine

Srodni artikli

IPL uređaj SMOOTHSKIN BARE FIT
IPL uređaj SMOOTHSKIN BARE FIT
Posebna cijena 1.799,00 kn Redovna cijena 2.399,00 kn
-25%
-600kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje