Glačalo RUSSELL HOBBS 22520-56

SKU
143-161946
27,74 €
Nedostupno
AutoSteam glačalo je inovativni uređaj koji će s vašim rubljem činiti čuda. Funkcija automatskog ispusta pare pruža točnu količinu pare prema postavljenoj temperaturi rada, što omogućuje rezultate bez nabora i za čvršće i za nježnije materijale.
 
Glačalo je dizajnirano i proizvedeno kako bi pružalo maksimalnu izvedbu, pa možete uživati u kvalitetnim rezultatima nakon svakog korištenja. Ima različite funkcije; poput izdašnog spremnika za vodu od 320 ml, snažni ispust pare od 130 g za svladavanje tvrdokornijih nabora, ili minimalni ispust pare od 45 g za odjeću od pamuka.
 
Snažan vertikalni ispust pare je idealan za uklanjanje nabora s odjeće koja visi na vješalici, za zavjese i tapecirane presvlake. Ima i funkciju podešavanja pare koja omogućuje kontrolu ispusta pare. Ukoliko se odjeća predugo sušila, nabori mogu postati tvrdokorni. Tada je dobro tkaninu poprskati vodom, što će ju omekšati i olakšati glačanje.
 
Ima i funkciju protiv kapanja kako bi vašu odjeću zaštitilo od kapljica vode. Vaše AutoSteam glačalo ima i funkciju samočišćenja, pa se glačalo neće pokvariti zbog kamenca, što će produžiti izvedbu i životni vijek vašeg glačala.
Više informacija
Proizvođač Russell Hobbs
Boja Crvena
Snaga 2400 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje