Glačalo RUSSELL HOBBS 2700-56 Diamond Elite

SKU
143-1003459
509,00 kn
Dodajte
Nedostupno

Diamond Elite je naše najsnažnije parno glačalo s nizom ugrađenih značajki za lako rješavanje najtežih nabora. Imate veliku košaru za rublje? Diamond Elite glačalo ima spremnik za vodu od 350 ml koji osigurava obilje pare za velika opterećenja, a njegova mekana ručka čini glačanje ugodnim. Funkcije protiv kamenca i samočišćenja zaustavljaju nakupljanje kamenca, produžujući život vašeg glačala.

Probija kroz najtvrdokornije nabore

Velikodušan spremnik za vodu uvijek je izvrstan znak – tko želi prestati glačati da bi se napunio svakih 5 minuta? Diamond Elite ima spremnik za vodu od 350 ml koji je dovoljno velik da isporuči moćnu paru od 220 g ili 50 g kontinuirane pare za rješavanje teških nabora. Vertikalna funkcija pare daje mu dodatnu vjerodostojnost kada je u pitanju izglađivanje bora na visećim odjevnim predmetima, zavjesama ili presvlakama. 3100 W.

Uštedite novac – kupujte manje glačala

Nakon što pronađete idealan uređaj za sebe, želite znati da je spreman za najteže poslove. Diamond Elite Iron ima značajke protiv kapanja, protiv kamenca i samočišćenja što znači da će zaustaviti nakupljanje kamenca na tragovima, produžujući njegov životni vijek i kvalitetu izvedbe. Uz snagu i dugovječnost, Diamond Elite uzima u obzir udobnost korisnika i ima mekanu ručku za jednostavno rukovanje koja je nježna za vrijedne ruke.

Više informacija
Proizvođač Russell Hobbs
Boja Crna
Snaga 3100 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje