Glačalo RUSSELL HOBBS Steam Genie 2u1 28370-56

SKU
143-289207
609,00 kn
Dodajte
Nedostupno

Steam Genie 2 in 1


Izravnajte nabore i osvježite tkanine s ručnom parnom postajom Steam Genie 2 in 1 uz rad s parom i glačanjem. Brzo vrijeme zagrijavanja u svega 60 sekundi i tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada ovo glačalo čini brzim i učinkovitim za korištenje – a kad ste gotovi, postavite glačalo na postolje i ostavite ga da se ohladi. Kako ubija do 99,9 % bakterija za 60 sekundi*, uživajte u higijenski čistim tkaninama i riješite tvrdoglave nabore uz izlaz pare od 20 g i tipku za kontinuirani ispust pare.


Sve karakteristike

2 u 1 dizajn: rad s parom / glačanje

Steam Genie 2 in 1 je napravljen kako bi pametno objedinio i rad s parom i glačanje. Pružajući vam najbolje od obje značajke, možete uživati u slobodi rada s parom i mogućnosti glačanja onih jačih nabora kada je to potrebno. - Značajka rada s parom: brzo se uhvatite u koštac s naborima na vašoj odjeći ili osvježite tkanine u vašem kućanstvu bez korištenja daske za glačanje- Značajka glačanja: polegnite komad odjeće na ravnu površinu i brzo izglačajte jače nabore

Tehnologija glačanja s jednom temperaturom rada

 

Glačanje je upravo postalo lakše! Steam Genie 2 in 1 primjenjuje tehnologiju glačanja s jednom temperaturom rada koja je sigurna za korištenje na svim tkaninama koje se smiju glačati. Napravljena kako bi vam uštedjela vrijeme koje biste inače potrošili na brigu oko podešavanja odgovarajuće temperature rada, Steam Genie 2 in 1 ručna parna postaja je spremna za sve.

Više informacija
Proizvođač Russell Hobbs
Snaga 1700 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje