O HARVEY NORMANU

Harvey Norman jedan je od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca koji nudi prvoklasan namještaj, najsuvremeniju tehnologiju i vrhunske kućanske aparate. Uspješno, dinamično i moderno okruženje stavlja kupca uvijek na prvo mjesto. Na to ukazuje i naš slogan »Kupnja vrijedna povjerenja«.

Harvey Norman je osnovan u Australiji 1961. godine, i od tada nas pokreće nezaustavljiva želja za širenjem. Rezultat je mreža s više od 300 poslovnica na različitim kontinentima diljem svijeta.

Harvey Norman u Hrvatskoj otvoren je 2011. godine, u zagrebačkom trgovačkom centru King Cross. Na 10 tisuća kvadratnih metara možete pronaći široku ponudu kvalitetnih proizvoda u odjelima namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike i malih kućanskih aparata, audio-video proizvoda i računalne opreme.

U studenom 2020. smo otvorili novu trgovinu Harvey Norman u Puli. Naravno, ovakav razvoj ne bi bio moguć bez naših djelatnika koji su naša najveća vrijednost. Svojim kvalitetama i ambicijama naši djelatnici su fokusirani na zadovoljnog kupca i temelj su zdravog rasta Harvey Normana.

POSLOVNICE

Zagreb

Velimira Škorpika 34/2

RAD U HARVEY NORMANU

Djelatnici - srce tvrtke

Iza široke palete proizvoda renomiranih domaćih i stranih poduzeća stoji naš tim profesionalno obučenih djelatnika koji vam pruža jedinstveno iskustvo kupovine uz fantastične uvjete financiranja.

Svjesni smo da uspjeh tima znači i uspjeh tvrtke, zato se trudimo biti dobar poslodavac u svim pogledima i na svim područjima. Trenutno brojimo više od stotinu djelatnika, a taj će se broj uskoro znatno povećati.

Mjesto gdje je svaki pojedinac bitan

Harvey Norman čine djelatnici koji svoj posao rade sa strašću i željom, stoga kao poslodavac svima nudimo sigurno i ugodno radno okruženje, poticajnu plaću, stručno usavršavanje, posebne pogodnosti za djelatnike i mogućnost napretka te poslovnog i osobnog razvoja.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Naše vrijednosti su ključ uspjeha i napretka Harvey Normana. Možemo se pohvaliti izuzetnom energijom i poduzetnošću.

Prioritet su kupci; naša je misija trajno raditi na najboljem izboru proizvoda po najpovoljnijim cijenama, uz vrhunsku kvalitetu usluge prodajnih savjetnika i svih drugih u lancu prodaje.

Naša je misija postati vodeći trgovac na području namještaja, spavaćih soba, kuhinja, audio video proizvoda, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i računala u Hrvatskoj.

Optimizmom do uspjeha

U našem nas radu uvijek vodi poduzetnički duh i želja za uspjehom, no pritom nikada ne zaboravljamo na zabavu, kreativnost i nagrađivanje. Naše radno okruženje uvijek je pozitivno i optimistično, tako da svojim kupcima možemo ponuditi samo vrhunske usluge.

Poštovanje i povjerenje

Naše poslovanje je uvijek etično, iskreno i pošteno. Među nama su svi dobrodošli, a naš tim čine djelatnici različitih dobnih, kulturnih i obrazovnih skupina. Mi smo poslodavac koji dosljedno ispunjava svoja obećanja i dužnosti, podržava svoje djelatnike, cijeni poštenje i zna prepoznati izvrsnost.

Povezanost u timu

Svaki član našeg tima je stručnjak koji rado dijeli svoja znanja i iskustva. U slučaju pitanja svaki djelatnik može se obratiti svom kolegi ili menadžeru. Unutar tvrtke neprestano razvijamo svoje potencijale kako bi kupcima ponudili najbolju uslugu i najbolje iskustvo kupovine.

PODRUČJA RADA

Kao jedan od najvećih ponuđača namještaja i tehnike pružamo različite mogućnosti zapošljavanja, poslovnog uspjeha i osobnog rasta. U Zagrebu smo u stalnoj potrazi za ljudima različitih vještina i znanja, a sada krećemo zapošljavati i u Puli! Provjerite gdje biste se Vi mogli pronaći i postati dio našeg tima.

Vođenje odjela

Prodaja

Skladište i logistika

Head office

Marketing

Dekorateri

Administracija i računovodstvo

Web trgovina

PRIČE DJELATNIKA

BRANKO ČREPIĆ
Voditelj odjela malih kućanskih aparata i bijele tehnike, Zagreb

1. Kada ste i kako započeli svoju karijeru u Harvey Normanu?
Zaposlio sam se u Harvey Normanu sada već gotovo davne 2011. godine, kao prodavač na odjelu AV/IT. S obzirom da mi je strast bila AV /IT tehnologija želio sam raditi ono što volim i to mi je Harvey Norman omogućio.

2. Jeste li se prijavili ili napredovali na mjesto voditelja odjela IT?
Sada, devet godina kasnije, voditelj sam odjela gdje sam počeo kao prodavač. Iako je ovo posao s mnogo raznih izazova, zaista mogu reći da uživam u svom poslu svaki dan! Na poslu je prepoznata moja motivacija i energija, te sam unaprijeđen na mjesto Voditelja odjela.

3. Koji je vaš najveći uspjeh u Harvey Normanu na koji ste posebno ponosni?
Tijekom godina naučio sam mnogo o samom poslovanju ove multinacionalne kompanije koja me još više motivirala da budem bolji u svom poslu. Svaki dan na poslu je bio pun izazova i teško mi je izdvojiti jedan trenutak od drugih, ali sa sigurnošću mogu reći da je bilo mnogo lijepih trenutaka.

4. Koje bi osobine, prema vašem mišljenu, trebao imati dobar voditelj odjela?
Fleksibilnost prilagodbe situacijama, interpersonalne vještine, stručnost, motiviranost.

5. Koji bi savjet dali nekome tko se želi zaposliti u Harvey Normanu?
Odličan tim! Ukoliko ste motivirani, stručni i željni postići više, bolje i jače u životu, Harvey Norman je idealno mjesto za uspjeh i vašu karijeru. U konačnici, možda moja priča jednom bude i Vaša!

VLATKA BORKOVIĆ
Voditelj administracije, Zagreb

1. Koji je bio glavni razlog zbog kojeg ste se pridružili ekipi Harvey Normana?
Nakon što sam magistrirala računovodstvo i reviziju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i nakon nekoliko studentskih poslova u struci krenula sam tražiti posao. Harvey Norman, kao multinacionalna kompanija, mi se učinio kao dobra prilika za stvaranje karijere. Već prilikom samog zaposlenja Harvey Norman je zračio željom i motivacijom za širenjem i napredovanjem u Hrvatskoj, što mi je pokazalo da mi Harvey Norman zapravo nudi i više od onoga što sam očekivala.

2. Što biste rekli da je bio ključ uspjeha u vašoj karijeri u Harvey Normanu?
Mislim da je ključ uspjeha bio u mojoj želji da uvijek od svega želim malo više, brzo se prilagođavam na novonastale situaciji te moja smirenost i komunikativnost. Pa kad to spojite sa znanjem i voljom uvijek dobijete više. Naravno, ljudi s kojima radim, također su dali svoj doprinos.

3. Koji je najzanimljiviji dio vašeg posla?
Kao voditelj administracije potpora ste trgovini u njihovom obavljanju posla, kao i svom timu administracije - što dovodi do puno komunikacije, timskog rada i novih znanja koja stječete svakog dana. Susrest ćete se s raznim izazovima i pronalaskom rješenja, a to vam daje mogućnost napredovanja, učenja, usavršavanja i razvoja vas samih - bilo u poslovnom smislu ili vas kao osobe.

4. Kako izgleda radni dan voditelja administracije?
Svaki radni dan voditelja administracije je poseban. Uz onaj redovan računovodstveni dio posla uvijek se pojavi neka zanimljiva organizacija događanja i neka nova situacija koja od vas zahtjeva kreativno mišljenje i traženje rješenja. Izazovi koji su pred vas postavljeni traže sagledavanje situacije izvan okvira, s različitih strana i na različite načine kako biste ponudili najbolji odgovor unutar postojećih mogućnosti ili kreiranjem nečeg novog. Sav posao temelji se na organiziranom timskom radu i dobroj komunikaciji.

5. Opišite svoj posao u tri riječi.
Zanimljiv, izazovan, ali pun timskog rada i komunikacije.

6. Koji bi savjet dali nekome tko se želi zaposliti u Harvey Normanu?
Nemojte se bojati prilika koje vam život daje i iskoristite ono što vam se pruža. Harvey Norman daje priliku osobama koje su motivirane za rad, spremne na svakodnevno učenje i napredovanje te suočavanje s izazovima.

ELVIS MADŽAREVIĆ
Voditelj skladišta, Zagreb

1. Koliko dugo ste zaposleni u Harvey Normanu i kada ste postali Zamjenik voditelja skladišta u Zagrebu?
U Harvey Normanu radim od kad je otvorena poslovnica u Zagrebu, što bi značilo skoro devet godina. Zamjenik voditelja skladišta sam prvi put postao u skladištu u Sv. Nedjelji prije sedam godina. Ubrzo sam počeo raditi na Docku, to jest skladištu uz poslovnicu u King Cross-u gdje sam zamjenik voditelja zadnje dvije godine.

2. Kakvim ste se poslom bavili na početku karijere u Harvey Normanu?
Na početku karijere u Harvey Normanu sam radio kao skladištar.

3. Kakve bi kvalitete trebao imati dobar Skladištar?
Dobar Skladištar bi trebao biti odgovorna, staložena i organizirana osoba koja može spremno odgovoriti na sve izazove koji se tijekom radnog dana postave pred njega, a osim toga bi trebala biti spremna i za sve fizički zahtjevne poslove kojima se skladištar svakodnevno bavi.

4. Koji je bio najveći poslovni izazov koji ste uspjeli prevladati?
Najveći poslovni izazov koji sam prevladao je bio period kad sam promaknut u Zamjenika voditelja skladišta na Docku jer je to bio period u kojem su se pred skladište postavili mnogi novi izazovi. Istovremeno, zaposlili smo više novih djelatnika koje je bilo potrebno upoznati s radom.

5. Navedite pet stvari koje vam se najviše sviđaju u vašem poslu.
Sviđa mi se što je posao dinamičan i izazovan, te sam zadovoljan kad uspijem prevladati određene izazove, kada uspješno isplaniramo i provedemo planove i kad mogu pomoći kolegama.

6. Koji bi savjet dali nekome tko se želi zaposliti u Harvey Normanu?
Posao u Harvey Normanu je zahtjevan. Potrebna je mirnoća, organiziranost i spremnost na kompromise te smatram da svatko s tim osobinama može ostvariti zavidnu karijeru u Harvey Normanu.

ZVONKO MARIĆ
Odjel namještaja, Zagreb

1. Kako je započela vaša karijera u Harvey Normanu?
Iz medija sam saznao da se u Zagrebu otvorila robna kuća poznatog svjetskog brenda Harvey Norman. Došao sam na razgovor za posao i odmah započeo karijeru prodajnog savjetnika na odjelu namještaja.

2. Kako je Harvey Norman utjecao na vašu karijeru i osobni razvoj?
Harvey Norman je utjecao vrlo pozitivno na moj poslovni i privatni život. Harvey Norman je svjetski poznati brend koji daje određenu sigurnost, kako na poslovnom tako i na osobnom razvoju i planiranju budućnosti.

3. Što u svom radnom okruženju najviše cijenite?
Osjećaj da pripadam velikom i uspješnom timu te profesionalan odnos i veliko poštovanje radnih kolega i menadžmenta prema meni.

4. Navedite tri stvari koje vas najviše vesele na radnom mjestu.
- Novi izazovi u prodajnom procesu, te sve vezano uz prodaju
- Susret sa radnim kolegama
- Uspješna prodaja te zadovoljan i vjeran kupac
5. Koji bi savjet dali nekome tko se želi zaposliti u Harvey Normanu?
Prihvatite izazov i postanite dio tima Harvey Normana u kojem možete lako ostvariti sve što ste si zacrtali na poslovnom i privatnom planu.

PRIDRUŽITE SE HARVEY NORMANU

Postanite dio našeg tima!

U Harvey Normanu uvijek smo spremni prihvatiti marljive i entuzijastične ljude. Mogućnost zapošljavanja nudimo u Zagrebu i Puli. Pozivamo vas da pregledate naša trenutna slobodna radna mjesta i pridružite se velikoj grupi istomišljenika povezanih strašću prema prodaji.

OTVORENA RADNA MJESTA

U slučaju da nema otvorenih pozicija na koje se možete prijavite, otvorenu molbu i životopis možete poslati na mail: zaposljavanje@harveynorman.hr

Voditelj obrade osobnih podataka je Harvey Norman Croatia d.o.o.. Osobni podaci iz prijave za slobodno radno mjesto obrađivat će se samo u svrhu odabira i selekcije kandidata za radno mjesto na koje se prijavljujete, a bit će izbrisani nakon završetka postupka odabira. Slanjem prijave za posao pojedinac pristaje na obradu osobnih podataka iz prijave za navedenu svrhu. Možete u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak za obradom podataka slanjem zahtjeva na e-mail adresu zaposljavanje@harveynorman.hr. U tom slučaju nećemo obraditi Vašu prijavu u postupku odabira kandidata i izbrisat ćemo Vaše osobne podatke.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje